Virtu4l je napisao/la:Evo milicajca,
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/zabr ... zenje.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa nije valjda?
Svaka cast milicajac
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Virtu4l je napisao/la:Evo milicajca,
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/zabr ... zenje.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ma ne nego cu plakatiemir18 je napisao/la:Jos gore radujes se povredi Jamesa trolcino
tipicno kad si izdominiran skreces s temeemir18 je napisao/la:Sta reci,Idi moli da se ManU plasira u LP, dali smo vam Angelu pa vas mozda i uvede u top 4
Dakako,samo polako nadocete i vi nekad...Policeman je napisao/la:tipicno kad si izdominiran skreces s temeemir18 je napisao/la:Sta reci,Idi moli da se ManU plasira u LP, dali smo vam Angelu pa vas mozda i uvede u top 4
i nastavljas--------sve si nervoznijiemir18 je napisao/la:Dakako,samo polako nadocete i vi nekad...Policeman je napisao/la:tipicno kad si izdominiran skreces s temeemir18 je napisao/la:Sta reci,Idi moli da se ManU plasira u LP, dali smo vam Angelu pa vas mozda i uvede u top 4
Dzoni je napisao/la:@Sveti ne daj vise curi da zalazi u obdaniste.
nemoj vako javno postavljat', odma ovi sa kladionica vide i zabrane da se igra taj rezultat.Policeman je napisao/la:PROGNOZA 3-1
ne zamjerite nista licno
A što se tiče Cristiana Ronalda, tvorca igre portugalskog nacionalnog tima i špasnkog Real Madrida, on je pohvalio islamsku vjeru koja čovjeku dariva predivan poredak (zakon) kojim čovjek ide čitavog svog života i opseg psihološke udobnosti koju osjećaju muslimani.
"Ja, uistinu, volim muslimane jer osjećam da je njihov život primjeran i uređen u svakoj stvari i to nije nikakva slučajnost. Ja znam dosta o islamskoj vjeri i sve ono što se govori u medijima je samo puko zabluđivanje", kazao je Ronaldo.
Jedan od trenutno najboljih igrača današnjica Ronaldo je još kazao:
"Tu postoji vrijeme za namaz, postoji vrijeme za čitanje Kur'an... Više puta sam slušao Kur'an i zavolio sam ga jer on odmara moju psihu i ja sam zadivljen time.“
A kog boli k za to?barca_87 je napisao/la:ronaldo u novoj misiji promovisanja islama ,brat ozil je uticao tu ne njega koji ga je promjenio i sada je ronaldo novi covjek![]()
![]()
A što se tiče Cristiana Ronalda, tvorca igre portugalskog nacionalnog tima i špasnkog Real Madrida, on je pohvalio islamsku vjeru koja čovjeku dariva predivan poredak (zakon) kojim čovjek ide čitavog svog života i opseg psihološke udobnosti koju osjećaju muslimani.
"Ja, uistinu, volim muslimane jer osjećam da je njihov život primjeran i uređen u svakoj stvari i to nije nikakva slučajnost. Ja znam dosta o islamskoj vjeri i sve ono što se govori u medijima je samo puko zabluđivanje", kazao je Ronaldo.
Jedan od trenutno najboljih igrača današnjica Ronaldo je još kazao:
"Tu postoji vrijeme za namaz, postoji vrijeme za čitanje Kur'an... Više puta sam slušao Kur'an i zavolio sam ga jer on odmara moju psihu i ja sam zadivljen time.“
mandraX je napisao/la:@Policeman koliko naplacujes ove "dojave"?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.