FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
bio prije 2-3 godine, sada vise ne..mada ne sumnjam da je i kao takav bolji od trenutne aletrnative Prsesa i Musica ali nije to pravac u kojem trebamo ici
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- FranckRibery
- Kontakt:
svi mi sanjamo jednog dana slobodu u euro takmicenju, a niko nije prokomentarisao zasto mijenjamo ekipu svakih pola godine. Pa kako da se uigramo napokon kad svake polusezone prodje kroz klub 300 igraca, nadam se da ce to u sto skorije vrijeme promijenit i da cemo zadrzat ove igrace na okupu makar koju sezonu 

Tačno je to što kažeš, naravno.FranckRibery je napisao/la:svi mi sanjamo jednog dana slobodu u euro takmicenju, a niko nije prokomentarisao zasto mijenjamo ekipu svakih pola godine. Pa kako da se uigramo napokon kad svake polusezone prodje kroz klub 300 igraca, nadam se da ce to u sto skorije vrijeme promijenit i da cemo zadrzat ove igrace na okupu makar koju sezonu
To je bio slučaj jer nismo imali stabilan UO i odgovornog predsjednika, vazda smo imali problema s finansijama, sada srećom imamo Azmira. Mislim da on razumije da se tim ne može izgraditi preko noći i da je potrebno zadržavati najbolje igrače (+ ubrizgavati novi kvalitet u klub) ako se želi uskoro u EL.
Zato sto se potpisuju takvi ugovori na pola godine ,moras imati podlogu da bi igraca potpisao na 3,4 godine jer to ti je odgovornost plata,doprinosi itd itd sve u tom periodu moras ispostovati.
Srecom dovodi se klub u red,evo imamo Pirica sad cini mi se na 2,3 ,ne znam na koliko je Zeba msm i on 2g ,malo po malo sredice se i to
.
Srecom dovodi se klub u red,evo imamo Pirica sad cini mi se na 2,3 ,ne znam na koliko je Zeba msm i on 2g ,malo po malo sredice se i to

Mislim da je Zeba na godinu i pol, a Krpic do kraja sezone uz mogucnost produzetka saradnje. Neka me ispravi neko ako grijesim.
Ne mogu ni zamisliti kako prodajemo nekog igraca za +300K i toliki izliv novca u klubsku kasu odjednom.
Ne mogu ni zamisliti kako prodajemo nekog igraca za +300K i toliki izliv novca u klubsku kasu odjednom.

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Dobro, ono je činjenica da se ne trebaju potpisivati ugovori od 2, 3 ili 4 godine s igračima upitnog kvaliteta ili forme, ali mladi i talentovani igrači, na kojima se garantovano može zaraditi dobra lova, moraju biti vezani višegodišnjim ugovorima za Slobodu. Samo je potrebno prepisati primjer zagrebačkog Dinama.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Citirat cu Azmira: "ti k'o da si bio na Tajlandu"... prijatelju mojFranckRibery je napisao/la:svi mi sanjamo jednog dana slobodu u euro takmicenju, a niko nije prokomentarisao zasto mijenjamo ekipu svakih pola godine. Pa kako da se uigramo napokon kad svake polusezone prodje kroz klub 300 igraca, nadam se da ce to u sto skorije vrijeme promijenit i da cemo zadrzat ove igrace na okupu makar koju sezonu

075
mislim da smo pocetkom ove sezone potpisali visegodisnje ugovore sa par maldih igraca iz naseg pogona. Uz to vjerovatno sa finansijskom stabilizacijom i dovodjenjem sportskog direktora sigurno ce se raditi na potpisivanju dugoročnih ugovora i sa kvalitetnim prvotimcima, koji se budu dovodili kao provjerena pojačanja.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Volio bih da Piric brani, razloga je mnogo..moze napredovati u karijeri, moze mozda da donese neki novac Slobodi
-
- Kontakt:
http://admin.****/clanak/6344/s ... adinske-pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovako to radi pravi klub,Zbog toga su tu gdje su danas i zadnjih god
Ovako to radi pravi klub,Zbog toga su tu gdje su danas i zadnjih god
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
dijelom zbog toga, a dijelom sto im svaki januar nije sudbonosan i historijski..polako ljudi ,prvo osnove da se srede pa cemo onda dalje
daleko smo mi od ozbiljnog kluba dokle god ovisimo o jednom covjeku...a jos dugo cemo da ovisimo obzirom na nas mentalitet i prilike koje vladaju u Tuzli
daleko smo mi od ozbiljnog kluba dokle god ovisimo o jednom covjeku...a jos dugo cemo da ovisimo obzirom na nas mentalitet i prilike koje vladaju u Tuzli
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pa evo juniori su skoro potpisali profesionalne ugovore na 3 godine, Azir Muminović, Sakib Brezičanin, Darko Todorović i Alen Habibović. Na njima je da se dokažu i izbore mjesto u prvih 11.
Muminović zadovoljio probu u Dinamu ZG, ali potpisao za nas ugovor. Inače da je potpisao za Dinamo Sloboda bi dobila 45 000€ i SK Bambi isto toliko.
Meni je žao što smo izgubili iz ove generacije gdje su Muminović i Todorović, napadača Amara Suljića. Dijete se poigravalo sa vršnjacima. Ljetos otišao u Red Bull Leipzig, tako da nam samo preostaje obeštećenje za treniranje, kad potpiše profesionalni ugovor.
Pozitivni pomaci su vidljivi što se tiče ovih ugovora, evo Zeba je prvi. Svi iz PL znaju da on traži visoku platu, a eto mi smo ga potpisali na godinu i po. Znači da je i Azmir u planu ostati najmanje toliko.
Muminović zadovoljio probu u Dinamu ZG, ali potpisao za nas ugovor. Inače da je potpisao za Dinamo Sloboda bi dobila 45 000€ i SK Bambi isto toliko.
Meni je žao što smo izgubili iz ove generacije gdje su Muminović i Todorović, napadača Amara Suljića. Dijete se poigravalo sa vršnjacima. Ljetos otišao u Red Bull Leipzig, tako da nam samo preostaje obeštećenje za treniranje, kad potpiše profesionalni ugovor.
Pozitivni pomaci su vidljivi što se tiče ovih ugovora, evo Zeba je prvi. Svi iz PL znaju da on traži visoku platu, a eto mi smo ga potpisali na godinu i po. Znači da je i Azmir u planu ostati najmanje toliko.
Na treningu se povrijedi. Pauziranje nekoliko dana !!!Coraco je napisao/la:Pa evo juniori su skoro potpisali profesionalne ugovore na 3 godine, Azir Muminović, Sakib Brezičanin, Darko Todorović i Alen Habibović. Na njima je da se dokažu i izbore mjesto u prvih 11.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ove stare prdonje i polovnjake al iskusne i namazane i nemas racuna potpisat na vise od pola godine ili sezonu....NA DJECI SE STRASNI KESH UZIMA...NA DJECI....njih treba proizvodit i vezat na 3,4,5 godina....pa kad upecas 2 talenta iz svoje skole fudbala koje prepozna evropski klub j e b o te zeba i zebin zeba...karikiram,naravno....zagrebacki dinamo je provalio tu foru ima i decenija...slijedi ga partizan a sada su i pitari progledali pa ulazu u trening kamp...sto prije otvoris oci prije ces na zdrave noge...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Alo Dinamo uzima igrace iz citave Hrvatske i BiH te iz inostranstva. Sloboda ako hoce tako morati ce uzimati sve igrace bar iz sjeveroistocne Bosne. Kada bi forsirali ove iz Tuzle ispali bi iz lige kao i prije par godina..nema ti nekog pretjeranog kvaliteta.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sloboda sa regijom od 800 000 ljudi ima strasan potencijal....znaci,STRASAN....kvaliteta ima na pretek....sa dobro organizovanim trening kampom izbacivao bi svake sezone bar 10 djece ekstra talentovane...i niko ne kaze da moraju iz Slobode u real,mancester ili bajern otici...mozes ti i od bordoa,malage i njukastla strasne pare za nase uslove klepit....al prvo treba se rijesit rak rana balkana....STELE,PRIVILEGIJE,NEPOTIZMA,PROTEKCIJE....tuzlak1987 je napisao/la:Alo Dinamo uzima igrace iz citave Hrvatske i BiH te iz inostranstva. Sloboda ako hoce tako morati ce uzimati sve igrace bar iz sjeveroistocne Bosne. Kada bi forsirali ove iz Tuzle ispali bi iz lige kao i prije par godina..nema ti nekog pretjeranog kvaliteta.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- FranckRibery
- Kontakt:
e jbga sad @tzbulevar87TzBulevar87 je napisao/la:Citirat cu Azmira: "ti k'o da si bio na Tajlandu"... prijatelju mojFranckRibery je napisao/la:svi mi sanjamo jednog dana slobodu u euro takmicenju, a niko nije prokomentarisao zasto mijenjamo ekipu svakih pola godine. Pa kako da se uigramo napokon kad svake polusezone prodje kroz klub 300 igraca, nadam se da ce to u sto skorije vrijeme promijenit i da cemo zadrzat ove igrace na okupu makar koju sezonu

- FranckRibery
- Kontakt:
ma sve je to uredu, da se sa mladjim potpise na vrijeme, ali ima li ijednog osim golmana juniora da je otisao na pripreme? ja msm da nema nazalost
a evo gore je momak stavio link od sirokog, dokaz da se u selendri moze posao napravit a kamoli kod nas gdje smo metropola za siroki sto se tice broja stanovnika 

covjek potpiso za mladost na godinu dana.katarakta je napisao/la:Samo mi nije jasno zašto niko ne kontaktira Srđana Savića. Slobodan čovjek, u Tuzli, pred nosom. Super igrač...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
odakle vam to da ce vam Arsenijevic doci, od toga nema nista, ima frajer drugi posao sad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.