28.03.2015 / Andora - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: 28.03.2015 / Andora - Bosna i Hercegovina
Visca i Hajrovic su oba ogranicemi igraci. Protiv ovih vcrs ne ali smijesan je onako mali kepec Visca kada igra takmicarsku utakmicu protiv neke poslozene ekipe. Prakticno ne moze dobiti duela i igrac je manje jer ne moze dobiti niti jednog duela defanzivno ili dati sta u defanzivi..
Da su obojica u formi u kakvoj je Visca trenutno onda bi Izet definitivno bio u prvih jedanaest.Head je napisao/la:Dobro, povlacim se. Visca je bolji od Hajrovica.
Mislim da je ipak on što se kvaliteta tiče par stepenika ispred Visce.Eh sad s obzirom da je Edin u stvarno dobroj formi a Izet sa druge strane već duži period u očajnoj formi onda ne treba da čudi što je Edin u prvih jedanaest.Po meni kod obojice smeta taj nedostatak samopouzdanja kada se nalaze na terenu pogotovo protiv jačih ekipa.
U slučaju da se Izet našao u prvoj postavi imali bi samo 4 standardna igrača na terenu (Begović, Spahić, Zukanović,Ognjen). Verovatno je Mesa išao na to sa Viscom koliko toliko balansira trenutni deficit igrača van forme. Mislim Andora je smiješna reprezentacija koju bi trebali dobiti u bilo kojoj formaciji ali ako već svi mjesecima zagovaramo da igraju oni koji su u formi mislim da je formacija optimalna.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
To bi bilo totuzlak1987 je napisao/la:Visca i Hajrovic su oba ogranicemi igraci. Protiv ovih vcrs ne ali smijesan je onako mali kepec Visca kada igra takmicarsku utakmicu protiv neke poslozene ekipe. Prakticno ne moze dobiti duela i igrac je manje jer ne moze dobiti niti jednog duela defanzivno ili dati sta u defanzivi..

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kakvi spin majstori, ubacuju Hadzibegica i FK Sarajevo bez da sam spomenuo nekog iz FK Sarajevo. Zbog cega vam je Sarajevo u mislima ne bih znao reci.
Moja teza je bila na krilnu poziciju i da je Hajrovic kompletniji igrac i da treba igrati prije Visce. Sad sto ste vi proglasili Viscu boljim igracem od Izeta meni ne preostaje nista drugo nego da vas pustimo da kolektivno ejakulirate na novog Hazarda od Olova.
Moja teza je bila na krilnu poziciju i da je Hajrovic kompletniji igrac i da treba igrati prije Visce. Sad sto ste vi proglasili Viscu boljim igracem od Izeta meni ne preostaje nista drugo nego da vas pustimo da kolektivno ejakulirate na novog Hazarda od Olova.
1946
- Goalgetter
- Kontakt:
Visca nije bolji od Hajrovica, ali ako cemo birati veceras izmedju jednog od njih dvojice, onda je to realno Visca. U repci je malo pokazao, ali pruza dobre partije u Turskoj ligi, dok je Izet u ovom drugom djelu sezone na prste moze izbrojati koliko je minuti odigrao. Volio bih i ja da je Izet u formi, ali realnost je drugacija.
Drugo su Mujdza i Ibisevic, koji su dokazani igraci u nasoj reprezentaciji, i koji moraju startati.
Drugo su Mujdza i Ibisevic, koji su dokazani igraci u nasoj reprezentaciji, i koji moraju startati.
Po ko zna koji put, potpisGoalgetter je napisao/la:Visca nije bolji od Hajrovica, ali ako cemo birati veceras izmedju jednog od njih dvojice, onda je to realno Visca. U repci je malo pokazao, ali pruza dobre partije u Turskoj ligi, dok je Izet u ovom drugom djelu sezone na prste moze izbrojati koliko je minuti odigrao. Volio bih i ja da je Izet u formi, ali realnost je drugacija.

lavor na glavu i idi spavat,ofiran si imaš pozdrav od rukfašaHead je napisao/la:Kakvi spin majstori, ubacuju Hadzibegica i FK Sarajevo bez da sam spomenuo nekog iz FK Sarajevo. Zbog cega vam je Sarajevo u mislima ne bih znao reci.
Hazard je lijevo krilo, a mi pričamo o desnom.Head je napisao/la:meni ne preostaje nista drugo nego da vas pustimo da kolektivno ejakulirate na novog Hazarda od Olova.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To je to.Goalgetter je napisao/la:Visca nije bolji od Hajrovica, ali ako cemo birati veceras izmedju jednog od njih dvojice, onda je to realno Visca. U repci je malo pokazao, ali pruza dobre partije u Turskoj ligi, dok je Izet u ovom drugom djelu sezone na prste moze izbrojati koliko je minuti odigrao. Volio bih i ja da je Izet u formi, ali realnost je drugacija.
DRUG NEBI TI PUNCA
Dobar sastav Mese. Eventualno je mogao Bicu na mjesto Vranjesa i Izeta na mjestu Visce ali vec sam govorio prije da je sve to u 5 deka. A valjda je i Mesa vidio nesto na treningu sto mi nismo. Te dvije promjene na poluvremenu i jos Djuric umjesto Vede pred kraj i sve bi trebalo biti u dure
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zukanovic dobro igra u klubu, mozda najkvalitetnije od svih sada i sada se otvara dosta opcija nazad. Da npr nije Mesa ofanzivno orijentisan trener valjalo bi probati 532-352 gdje Lulic moze da ide vise naprijed dok nazad imas sigurnost.
Posto smo tanki sa krilima ne bi prakticno niti igrala krila, vec bas ovi najkvalitetniji koje imamo.
Posto smo tanki sa krilima ne bi prakticno niti igrala krila, vec bas ovi najkvalitetniji koje imamo.
AssfdSL#sapspaoaUFADU-+$/3#>
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pitam se koje ce nacine Ibisevic pronaci da veceras ostane bez gola.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Slažem se.bhsport je napisao/la:AssfdSL#sapspaoaUFADU-+$/3#>
I mene ovo interesuje...badel62 je napisao/la:Ljudi da ja vas pitam,sta nama odgovara tj.sta bi nam najbolje doslo ako se o najboljem moze govoriti u utakmici izrael-Vels ? Da li je to x ili pobjeda izraela ili ni jedno ni drugo?
Najvise nam odgovara nerijeseno.jasko__ je napisao/la:I mene ovo interesuje...badel62 je napisao/la:Ljudi da ja vas pitam,sta nama odgovara tj.sta bi nam najbolje doslo ako se o najboljem moze govoriti u utakmici izrael-Vels ? Da li je to x ili pobjeda izraela ili ni jedno ni drugo?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Zavisi, ako želimo drugo mjesto, poželjan je poraz Izraela, što bi bila mnogo rizičnija varijanta.jasko__ je napisao/la:I mene ovo interesuje...badel62 je napisao/la:Ljudi da ja vas pitam,sta nama odgovara tj.sta bi nam najbolje doslo ako se o najboljem moze govoriti u utakmici izrael-Vels ? Da li je to x ili pobjeda izraela ili ni jedno ni drugo?
Poraz Velsa nam odgovara u borbi za treće mjesto, jer im onda prilazimo na tri boda i sve je u našim rukama.
Remi je isto tako dobar za obje varijante.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:

Ja pazi al ga uslikase.

Da yebe rak raka ja ne mogu navijat za Izrael 

Zamisli da je Pape napisao Mujđza...Goalgetter je napisao/la:Ja pazi al ga uslikase.![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.