Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Zamora
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Zamora » 14 dec 2014, 00:57

Tresla se gora rodio se...

slika
X

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 dec 2014, 00:58

Pravda za Ziku i Okuku!!! :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:

ZIKO-HEROJ A NE TROLA!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 14 dec 2014, 01:00

Ovo je Susic br 2 ! Pocinju nove komunisticke taktike,lazni patriotizam,zabluda da je ovo 75 i neka,a ne 2014,15 i slicno,onda pozivanje neki igraca,sto nema smisla,eto pazite sto kazem.Opet ce nas "Francuz" zavaliti jos vise.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 dec 2014, 01:09

Bezveznjakovicima iz Saveza odgovara bezveznjakovic za selektora, tako je to u ovoj zemlji.

Ciru ne volim previse jer je bio blizak sa jednim majmunom, ali je u pravu, i nikakav poseban pomak se nije napravio.

U svakom slucaju, nadati se da ce se pokvareno moci popraviti u ovim kvalama.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 14 dec 2014, 01:11

Ovi sto vec sada pljuju bazdarevica, nebi ni mourinhom bili zadovoljni

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 14 dec 2014, 01:13

Celtic je napisao/la:Ovo je Susic br 2 ! Pocinju nove komunisticke taktike,lazni patriotizam,zabluda da je ovo 75 i neka,a ne 2014,15 i slicno,onda pozivanje neki igraca,sto nema smisla,eto pazite sto kazem.Opet ce nas "Francuz" zavaliti jos vise.
A koji qurac ovo vise potencirati ,eto Vaha je Svabo ili Italijan...
Samo kod nas i na ovom forumu je oguce da se covjek proziva, pljuje, srozava itd. a da nije ni preuzeo repku,
Ovi sto podrzavaju Ciru su prica za sebe ( mislim da bi i oni kao i doticni volili da i nema BIH repke nikako ) :mrgreen:

ps. I da su sve balavci ovo opet nema opravdanja, srati po covjeku prije nego i pokaze sta zna...

Umjesto sad nakon ove sapunice oko izbora sad svi da mu damo podrsku kao i momcima koji nose dres, te pokusamo svi zajedno ispraviti ono sto je tele shebalo
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 14 dec 2014, 01:16

Ne podrzavam ja nikoga niti bilo sto,ako je neko realan i govori ono kako jest,ne mora znaciti odmah da je neko i da stoji uz nekoga,skontajte vise,da nas ima i drugaciji i da drugacije mislimo,ja samo kazem kako jest,i vidjet ces sam eto,nije bitno,ja zelim sve najbolje pa da vodi moja mater,svejedno mi ako ce to imati uspjeha,ali ovo je vise smijesno postalo.Ne zelim nista lose,ali stvarno,zar mislite da ce i ovaj ista moci rijesiti,smirit ,biti drugaciji,jedva cekao da se docepa ove pozicije,pa da kasnije preuzme Bastiu,Metz i slicno.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 dec 2014, 01:17

Nadam se da ce nakon ovog prestati prica o Tuzlacima kao mrziteljima..ovo je bio realan izbor, sva sreca selektoru. Treba biti realan samo i ne pretjerivat :mrgreen:

Ovi koji pricaju stvarno ne zasluzuju odgovor, covjek je tek dosao i kaze da je pun energije.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 14 dec 2014, 01:20

Prvi put stavljam avatar u čast našeg prvog kapitena,legendu i istinskog patriota, za razliku od onog teleta i onog Alžirca.

Meša samo jako i u kost i to usadi našim heroinama, i ima da ginu na terenu kao ti nekad.

slika

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 dec 2014, 01:21

Celtic je napisao/la:Ovo je Susic br 2 ! Pocinju nove komunisticke taktike,lazni patriotizam,zabluda da je ovo 75 i neka,a ne 2014,15 i slicno,onda pozivanje neki igraca,sto nema smisla,eto pazite sto kazem.Opet ce nas "Francuz" zavaliti jos vise.
kako sve to znaš?? koja viljuška je to kazala ?

vidoviti Ćamil gleda u viljuške

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 14 dec 2014, 01:22

let3 je napisao/la:

Ne gledam ja u nista,ali eto vidjet ces.volio bih da se varam,vjeruj.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 dec 2014, 01:23

De mi ovo objasni samo?

Ako ovako radi izdajica je, ali mislim da ne radi. Jasan je ton koji je dao..bar za pocetak

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 dec 2014, 01:25

Pruzite mu sansu, kao sto je pruzita i Susicu. Safet je dobio podrsku na pocetku mandata, dobio je i opet u kvalifikacijama za SP, pa i na SP smo se opet svi sabrali, i podrzali ga zajedno sa ekipom, pa zatim onda i opet u kvalifikacijama za EP, dok nije vise presao sve granice.

Mislim, ne bi bilo fer prema Mehmedu da ga se sada odmah osudi, i proglasi ga neznalicom. Ni meni on ne ulijeva veliko povrjenje, jer mu je trenerska karijera jako ''tanka'' (ali ako uporedimo sa ostalim kandidatima, dobro smo prosli), ali kao i svaki selektor, treba da dobije punu podrsku, a sada nam je prijeko potrebna, od toga nam ovisi plasman na Europsko prventsvo. Ne trebaju mu sada nekakvi protivnici, zapravo smo mi sebi sami obicno najvevci protivnici, ali treba stati u kraj tome.

Naprijed Mesa. :bih:
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 14 dec 2014, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 dec 2014, 01:26

Celtic je napisao/la:
let3 je napisao/la:

Ne gledam ja u nista,ali eto vidjet ces.volio bih da se varam,vjeruj.
samo cu reci da je Meša bio prvi kapiten fudbalske reprezentacije BiH, dolazio svojevremeno iz inostranstva na pripreme kroz minska polja.

odaj malo respekta prema covjeku koji je tek izabran za selektora, majka mu stara...a ne odmah pišati po covjeku na neviđeno :facepalm:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 dec 2014, 01:27

Uzivajte svi do februara, tada pocinje ludilo :thumbup:

Pivo, utakmica, drustvo. Reprezentacija je ponovo in :thumbup:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 14 dec 2014, 01:34

Goalgetter je napisao/la:Pruzite mu sansu, kao sto je pruzita i Susicu. Safet je dobio podrsku na pocetku mandata, dobio je i opet u kvalifikacijama za SP, pa i na SP smo se opet svi sabrali, i podrzali ga zajedno sa ekipom, pa zatim onda i opet u kvalifikacijama za EP, dok nije vise presao sve granice.

Mislim, ne bi bilo fer prema Mehmedu da ga se sada odmah osudi, i proglasi ga neznalicom. Ni meni on ne ulijeva veliko povrjenje, jer mu je trenerska karijera jako ''tanka'' (ali ako uporedimo sa ostalim kandidatima, dobro smo prosli), ali kao i svaki selektor, treba da dobije punu podrsku, a sada nam je prijeko potrebna, od toga nam ovisi plasman na Europsko prventsvo. Ne trebaju mu sada nekakvi protivnici, zapravo smo mi sebi sami obicno najvevci protivnici, ali treba stati u kraj tome.

Ovo nije istina i ti to vrlodobro znas. Prvi trenig koji je odrzao u Sarajevu yebavali mu majku zbog Sergeja, upravo ti isti sad pljuju Mesu. Upamti sta sam napisao, nakon prvog poraza Mesu ima da zaboli glava.

Sto se mene tice, Pitar jesam, ali Mesa je nasa legenda, nikada nisam sto se reprezentacije tice gledao klupski, za mene su svi isti.
Onaj ko pljuje po Mesi stvara nered i unutar reprezentacije, a takve tipove novinari jedva cekaju.

Mesi jos jednom zelim dobrodoslicu, imace moju podrsku kakvu je imao i Safet.

Onaj ko je pljuvao jednom, pljuvace opet, jer takav se rodis.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 dec 2014, 01:36

emir79 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Pruzite mu sansu, kao sto je pruzita i Susicu. Safet je dobio podrsku na pocetku mandata, dobio je i opet u kvalifikacijama za SP, pa i na SP smo se opet svi sabrali, i podrzali ga zajedno sa ekipom, pa zatim onda i opet u kvalifikacijama za EP, dok nije vise presao sve granice.

Ovo nije istina i ti to vrlodobro znas. Prvi trenig koji je odrzao u Sarajevu yebavali mu majku zbog Sergeja, upravo ti isti sad pljuju Mesu. Upamti sta sam napisao, nakon prvog poraza Mesu ima da zaboli glava.

Sto se mene tice, Pitar jesam, ali Mesa je nasa legenda, nikada nisam sto se reprezentacije tice gledao klupski, za mene su svi isti.

Onaj ko pljuje po Mesi stvara nered i unutar reprezentacije, a takve tipove novinari jedva cekaju.

Mesi jos jednom zelim dobrodoslicu, imace moju podrsku kakvu je imao i Safet.
Ne sjecam se iskreno da je bilo toliko protivnika na pocetku njegovog mandata, rekao bih kao i obicno da je bilo. A i vecinu njih, utisao je pobjedom protiv Gane na pocetku mandata. ;)

Sto se tice Mese, zasluzuje priliku i zasluzuje podrsku, i treba je dobiti od svih navijaca.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 14 dec 2014, 01:38

tuzlak1987 je napisao/la:Uzivajte svi do februara, tada pocinje ludilo :thumbup:

Pivo, utakmica, drustvo. Reprezentacija je ponovo in :thumbup:
Jos cu samo dodati: Sretno Mesa i vjerujemo u tebe.. :bih:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 dec 2014, 01:40

Uvijek ima ljudi koji su nezadovoljni sami sa sobom i njima jednostavno nista ne odgovara nit' im valja. Upravo takvi ce lagano i tempirano zapoceti kampanju protiv Mese. Takvih ima i medju forumasima, novinarima, sportskim/fudbalskim radnicima i ti ljudi su onda spremni cekati i po 2-3 godine da se dogodi nesto lose i da bi oni dokazali da su imali pravo. Onda budu ushiceni i pocinju krvolocne napade na datu osobu, cekaju jos koji kiks i traze smjenu te isti proces ponavljajaju sa svakom narednom osobom/selektorom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 14 dec 2014, 01:41

Sretno selektore!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 8 gostiju.