Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
Musa što ne pogodi drugo bacanje, nego moraš kontra da bi na granici ostalo
Yebiga kao MVP prvenstva je mogao da bira gdje ce poslje EP. Samo da nije bio vezan ugovorom. Za njega bi bilo najbolje ako ikako moze da trenira sa cedevitom a da igra za Zabok.
sta se lozite ljudi, jel sad treba svaki put kad cedevita igra konstatovat da ne igra? trazite neke streamove radi minute
...pa onda iznenadjenje sto ne igra vise...nigdje veze
pomirite se da nece igrat ozbiljniju rolu tek do 18 godine. nigdje nece zakasnit
s ovakom krhkom gradjom, moze samo stradat...kao zagorac neki dan a ima 20 g..slozio ga lik na parket i slomio nogu

pomirite se da nece igrat ozbiljniju rolu tek do 18 godine. nigdje nece zakasnit
s ovakom krhkom gradjom, moze samo stradat...kao zagorac neki dan a ima 20 g..slozio ga lik na parket i slomio nogu
- Gabon
- Kontakt:
Tako je bratebaglama je napisao/la:sta se lozite ljudi, jel sad treba svaki put kad cedevita igra konstatovat da ne igra? trazite neke streamove radi minute...pa onda iznenadjenje sto ne igra vise...nigdje veze
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Musa u prvoj petorci Cedevite protiv Olympiacosa
Prvi poeni Muse u euroleague sa slobodnih bacanja 2 poena

Prvi poeni Muse u euroleague sa slobodnih bacanja 2 poena

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ima li ko link za cedevitu?
Ideeeeee 3
Za 2 je ono bilo, nagazioguillermo je napisao/la:Ideeeeee 3

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Znaci sve yebene utakmice sam pratio od pocetka do kraja u Aba ligi, i PRVI put promasim satnicu, i naravno u Euroleague mu da sansu od pocetka..
Haha, bravo Musa! 4 poena, bez promasaja u igri. Sa 16 godina igrati protiv Spanoulisa yebote... 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ima li ko kakav dobar link za tekmu??
sila14 je napisao/la:ima li ko kakav dobar link za tekmu??
ima ovdje pa biraj koji ti paše.
http://www.realstreamunited.com/basketb ... 015-1.html
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
hvala pašakim je napisao/la:sila14 je napisao/la:ima li ko kakav dobar link za tekmu??
ima ovdje pa biraj koji ti paše.
http://www.realstreamunited.com/basketb ... 015-1.html

sajo10 je napisao/la:Znaci sve yebene utakmice sam pratio od pocetka do kraja u Aba ligi, i PRVI put promasim satnicu, i naravno u Euroleague mu da sansu od pocetka..Haha, bravo Musa! 4 poena, bez promasaja u igri. Sa 16 godina igrati protiv Spanoulisa yebote...
Sta ce on,nije dobro sto preskace Juniore...ehhh moji strucnjaci..
Valjda će još ulaziti do kraja, nema vala logike da je krenuo u petorci i da neće više igrati 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Propustim prvih 5 min i ne vidim Musu. Valjda opet uđe 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Da ima kakav normalan sopcast il acestream, neda se gledati po ovim flashevima 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Svaka cast djetetu kao i Cedeviti koja mu je dala sansu. Steta sto nije isao na Eurobasket. Sa 16 godina igrati protiv giganta Olimpiakosa

Nisam na to mislio majstore. I ja sam vise za, da igra u Zaboku naprimjer dvadesetak plus minuta nego do sada u ABA ligi po 2-3 minuta po mecu, ali nikad se nezna sta moze biti dobro po njega. Mozda i ova solucija. Ali sama cinjenica da sa 16 godina igras skoro 1on1 sa takvom legendom. Wow, koji stimulans to mora biti.lumani je napisao/la:sajo10 je napisao/la:Znaci sve yebene utakmice sam pratio od pocetka do kraja u Aba ligi, i PRVI put promasim satnicu, i naravno u Euroleague mu da sansu od pocetka..Haha, bravo Musa! 4 poena, bez promasaja u igri. Sa 16 godina igrati protiv Spanoulisa yebote...
Sta ce on,nije dobro sto preskace Juniore...ehhh moji strucnjaci..

Edit: Kako igra hrvatska momcad govori i cinjenica da je Musa sa samo 5 minuta na parketu i 4 poena treci najbolji strijelac u timu posle Bilana i Zubcica haha...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nista neobicno. Niti lose igraju.sajo10 je napisao/la: Edit: Kako igra hrvatska momcad govori i cinjenica da je Musa sa samo 5 minuta na parketu i 4 poena treci najbolji strijelac u timu posle Bilana i Zubcica haha...
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: AdinTR, armin, Bing [Bot], Drum, InatSilniBosanski i 27 gostiju.