Pa ovdje baš niko ne cijeni ničiji trud... I završite već jednom tu priču o peču. Ko hoće da kupi nek kupuje, ko neće, niko ga neće tjerati. Ako vam se ne sviđa plaćanje peča, jednostavno zaobiđite post..Lampard8 je napisao/la: P.S. Incara postavi taj peć na pes serbia, što izađe pećeva tamo je pa i taj nek se nađe
PES 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: PES 2015
@Incara Dobro, što mene quotaš?
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Haj bitno da si vidioLampard8 je napisao/la:Eto na toj stranici imaš sve stadione, prijevod ću ti poslat u inbox![]()
Ovih dana počinjem raditi na V2
Delača imaš negdje u ostalim igračima tako da ne mjenjaš Kelavu, jer ostat če ti Faca pa češ me tegovit kako je sklonit
Šta znam, ako nađeš još pokoju grešku javi
Kome trebam odg na porodg ću vidio sam da si poslo na pes serbia i ovdje al nikako da vrmena da uhvatim
P.S. Incara postavi taj peć na pes serbia, što izađe pećeva tamo je pa i taj nek se nađe

@bitisrcemvezan jarane jel' mi možeš poslati savefajl od ovog peča od lamparda, nešto sam zasro pa mi se izbrisalo to.
Što se tiče tog izbacivanja, desilo mi se kad sam ubacio gradski a onda sam skont'o da to ima veze što je on odabran kad biram ekipe, pa sam tu stavio neki drugi stadion i nije više nikad izbacilo, a normala ga mogu izabrati.
Mene izbacje jer su mi se vratile holandske ekipe tamo gdje je ruska liga i to ne mogu nikako napraviti ****.
Hazarde tebiseobraćam
Pošto na por nećeš odgovoriti, hajd vidi da ubaciš barem 2 kluba iz prve lige fbih ili rs, čisto za master ligu.

Preporuči nekeMaksuz je napisao/la:Hazarde tebiseobraćamPošto na por nećeš odgovoriti, hajd vidi da ubaciš barem 2 kluba iz prve lige fbih ili rs, čisto za master ligu.

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
jedinstvo i rudar prijedor
Evo reče tip:Lampard8 je napisao/la:Preporuči nekeMaksuz je napisao/la:Hazarde tebiseobraćamPošto na por nećeš odgovoriti, hajd vidi da ubaciš barem 2 kluba iz prve lige fbih ili rs, čisto za master ligu.
Jedinstvo;
Rudar Prijedor
Rudar kakanj
Radnički Lukavac
Bratstvo
Leotar
bilo šta, samo da ne ulazi kajzeslautern u premijer ligu u drugoj sezoni

Maksuz je napisao/la:Evo reče tip:Lampard8 je napisao/la:Preporuči nekeMaksuz je napisao/la:Hazarde tebiseobraćamPošto na por nećeš odgovoriti, hajd vidi da ubaciš barem 2 kluba iz prve lige fbih ili rs, čisto za master ligu.
Jedinstvo;
Rudar Prijedor
Rudar kakanj
Radnički Lukavac
Bratstvo
Leotar
bilo šta, samo da ne ulazi kajzeslautern u premijer ligu u drugoj sezoni

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Ipak 3 ispadaju ako možeš 3 ako ne, napravi cijelu ligu 

Tako je druže, a zaradit će samo 10 od mene i odma uploadPistol je napisao/la:hrpa drugih patcheva se pravi ... imate patch za ligu Srbije , Balkan ligu , Iransku , Indonezijsku itd itd i nijedan se ne naplacuje.
To jednostavno nema smisla , takve stvari se ne prodaju vec radis ih dobrovoljno .... istina da treba mnogo truda , ali cisto sumnjam da ce biti neke isplativnosti od svega toga. Mozda zarade 100 KM i gotovo

- Evolution87
- Kontakt:
evo upravo sam skinuo ovaj balkanpesbox

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
De nek neko ko je skinuo ovaj moj peć za PES13 mi uploaduje samo edit.bin fajl iz my documentsa
Nešto mi se pojebalo...

Nešto mi se pojebalo...
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ja ti mogu upload-ovati ali kod mene imas izmjenjenih stvari, ja sredjivao neke tvoje greske oko pozicija u FKS i doveo ove igrace koje ti nisi u FKS i FKZ?Lampard8 je napisao/la:De nek neko ko je skinuo ovaj moj peć za PES13 mi uploaduje samo edit.bin fajl iz my documentsa![]()
Nešto mi se pojebalo...
1946
Naš'o sam sad, hvala na ponudiBitiSrcemVezan je napisao/la:Ja ti mogu upload-ovati ali kod mene imas izmjenjenih stvari, ja sredjivao neke tvoje greske oko pozicija u FKS i doveo ove igrace koje ti nisi u FKS i FKZ?Lampard8 je napisao/la:De nek neko ko je skinuo ovaj moj peć za PES13 mi uploaduje samo edit.bin fajl iz my documentsa![]()
Nešto mi se pojebalo...

P.S. Da ne mislite da sam odustao od ovoga, aktivno radim na V2, jedan mali dio moga rada:

Zahirović banovan pa igra za Banoviće

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Sve je ovo super fakat, ali sto ne radis za PES 2015? Meni je licno 15-ka avion do sad za svaki PES, pa tako i za 2013. Plus sto bi ti patch igralo vise raje ali eto to manje vise. Ja sam igrao jednu sezonu ML na 13-ci samo zbog ovog tvog patcha, al' nije to to, zamorna mi je nekako 13-ka...Lampard8 je napisao/la:Naš'o sam sad, hvala na ponudiBitiSrcemVezan je napisao/la:Ja ti mogu upload-ovati ali kod mene imas izmjenjenih stvari, ja sredjivao neke tvoje greske oko pozicija u FKS i doveo ove igrace koje ti nisi u FKS i FKZ?Lampard8 je napisao/la:De nek neko ko je skinuo ovaj moj peć za PES13 mi uploaduje samo edit.bin fajl iz my documentsa![]()
Nešto mi se pojebalo...![]()
P.S. Da ne mislite da sam odustao od ovoga, aktivno radim na V2, jedan mali dio moga rada:
Zahirović banovan pa igra za Banoviće
1946
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: PES 2015
I meni bgm 15-ka je vrh, samo malo sudjenje čudno, al igra ko igra predobra 
Sta misliš da napraviš za 15-ku?

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ima za 15-ku Balkan Liga ali nije to to, ne moze meni nikako biti veci cejf igrati protiv Vardara i Dinama sa FKS nego protiv Radnika i Zvijezde 

1946
Hazarde
Onaj moj problem se vjerovatno i tebi desio, samo ja nisam znao da mi treba edit.bin (poslo mi bsv) i rješio sam.
Jedva čekam taj v2, svaka čast kumara!

Onaj moj problem se vjerovatno i tebi desio, samo ja nisam znao da mi treba edit.bin (poslo mi bsv) i rješio sam.
Teško Bgm za 15-ku da napravim, nema nekih Bog zna alata potrebnih za editovanje, a i ovo oko dresova ne razumijem kako i gdje treba ubacivati, još ne znam ni kako ih praviti, template je čudan do zla BogaJoseMourinho je napisao/la:I meni bgm 15-ka je vrh, samo malo sudjenje čudno, al igra ko igra predobra

Pa to ti je glavnobrate dragi, u my documentsu u folderu save napravi još jedan folder i tu ubaci taj moj edit.bin i da imaš uvijek ako nešto zezneš da možeš vratiti na staroMaksuz je napisao/la:Hazarde![]()
![]()
![]()

P.S. Predložite mi nešto šta da stavim ovdje umjesto ovog logoa, meni ništa ne pada na pamet

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- JoseMourinho
- Kontakt:
a vidio sam da su nesto iskomplikovali, sistem vam valjda cijeli aza editovanje promjenili 
evo slika

evo slika

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.