povlacim ono sto sam im psovaorio_Ferdy88 je napisao/la:O'Shea u duhu Uniteda

JOHN legenda

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
povlacim ono sto sam im psovaorio_Ferdy88 je napisao/la:O'Shea u duhu Uniteda
Najveća su misterija jer ih nema na stadionu.fedeltafrotta je napisao/la:krivi su albanski navijaci, ja ih nisam vidio na stadionu, a vi ?![]()
Ne brukaj se to je bila zastava tzk. Velike Albanije..fedeltafrotta je napisao/la:ovaj mitrovic treba dobiti zabranu igranja za reprezentativne selekcije.. koji je on faktor da skida neciju nacionalnu zastavu ?
sta kazu na RTS, krivi su albanski navijaci, ja ih nisam vidio na stadionu, a vi ?![]()
i zavrsio je ovakoCartman je napisao/la:Gledajte ovo:
Druže nije nacionalna zastava,već zastava velike Albanijefedeltafrotta je napisao/la:ovaj mitrovic treba dobiti zabranu igranja za reprezentativne selekcije.. koji je on faktor da skida neciju nacionalnu zastavu ?
sta kazu na RTS, krivi su albanski navijaci, ja ih nisam vidio na stadionu, a vi ?![]()
Osta bez zubaterabajt je napisao/la:i zavrsio je ovakoCartman je napisao/la:Gledajte ovo:
![]()
![]()
![]()
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 768019db85" onclick="window.open(this.href);return false;
Skinuti zastavu i nastaviti utakmicu zar je to problem uraditi ? A ne ko stoka upasti na teren i tući se sa igračima.Lillard je napisao/la:Ne brukaj se to je bila zastava tzk. Velike Albanije..fedeltafrotta je napisao/la:ovaj mitrovic treba dobiti zabranu igranja za reprezentativne selekcije.. koji je on faktor da skida neciju nacionalnu zastavu ?
Sta da sutra tebi neko na Bilino tako napravi sa zastavom Veliek Srbije ti bi to mirno gledao??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.