Isto ko i do sad... raja će čekat ispred poslovnice U ZENICI cijelu noć,a onda će šverceri pokupit većinu i preprodavat! To je već uigrano,tako da me čudi to pitanjexaves je napisao/la:kako ce ici s kartama za kipar i to

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Isto ko i do sad... raja će čekat ispred poslovnice U ZENICI cijelu noć,a onda će šverceri pokupit većinu i preprodavat! To je već uigrano,tako da me čudi to pitanjexaves je napisao/la:kako ce ici s kartama za kipar i to
Ma ima garant.. preskupe su karte a protivnik je zvijer koju bi dobila i Mladost iz ObarskeVandelanoite je napisao/la:Jel ima karti za više za Lihtenštajn hitno ?
Pa danas su puštene u prodaju ove za Lihtenštajn... Za Kipar vjerovatno pocetkom naredne sedmice!xaves je napisao/la:Msm kad idu u prodaju i to
Ok hvala brate, valjda bude nesto od tih ulaznica majka mu starasanlituncay je napisao/la:Pa danas su puštene u prodaju ove za Lihtenštajn... Za Kipar vjerovatno pocetkom naredne sedmice!xaves je napisao/la:Msm kad idu u prodaju i to
Oprosti da te pitam, je li ima karti samo za više za Lihtenštajn ili ima i za ove malo niže?sanlituncay je napisao/la:Ma ima garant.. preskupe su karte a protivnik je zvijer koju bi dobila i Mladost iz ObarskeVandelanoite je napisao/la:Jel ima karti za više za Lihtenštajn hitno ?
Mislim da više nema, rezervisana je većina, a ono što je pušteno u slobodnu prodaju, red je od otprilike hiljadu ljudi bio koliko sam ja vidioVandelanoite je napisao/la:Jel ima karti više za Lihtenštajn hitno ?
Ma sit sam napetosti od svjetskog prvenstva. Sta cemo uciniti, sta mozemo protiv Argentine, sta je sa Nigerijom itd. Zato hocu samo da uzivam u Lihtenstajnu i Kipru..Goalgetter je napisao/la:Ma samo se ti nemoj razocarati kada se Ciprioti iskazu kao tvrd orah, a ocekujes laganu pobjedu.FliX je napisao/la: P.S Nemoj me nagovarat da sastavljam prvih 11Nisu oni naivan protivnik, jeste da su neozbiljna reprezentacija, gube od ovih manjih timova, ali su znali vecima od njih dosta muka nanijeti.
U mene jaran dobio karte u ponedeljak jbg veza zato ja vec duze ne idem na utakmice hem sto na racun reprezentacije i patriotizma zive paraziti u i oko Saveza,a i ovi Centrotrans s kartama cirkus prave..Ne dam da me niko guziHariTz je napisao/la:Mislim da više nema, rezervisana je većina, a ono što je pušteno u slobodnu prodaju, red je od otprilike hiljadu ljudi bio koliko sam ja vidioVandelanoite je napisao/la:Jel ima karti više za Lihtenštajn hitno ?![]()
Mada, rasptiaću ti se da ti nađem koju kartu, garant to neko prodaje, mislim ako želiš![]()
Goalgetter je napisao/la:Dennis Salanovic [Atletico Madrid U18] ce protiv nas na Tusnju debitovati za Lichtenstein.
sve je uredu zna momak sta radiPeppermintSA je napisao/la:nije normalan
Kako te nije stid bolan to napisati ? Ko god bude ovako nesto radio da bog da crkomatijash je napisao/la:PRODAJEM KARTE ZA UTAKMICU BIH-LIHTENSTAJN.DVIJE SJEVER CIJENA JEDNE 40 KM,I DVIJE ZA ZAPAD CIJENA JEDNE 50 KM.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Goalgetter, Google Adsense [Bot], hurem, mercurial, ovisnik, perun, Sheyi, Zglavkar i 90 gostiju.