Pa ako gledamo na njegovu buducu NBA karijeru onda je ta potreba za rastom izuzetno velika.armin dju je napisao/la:Ne vidim potrebu za daljnim rastom, a i mogucnosti su minimale, nek on iskontrolise ovo sto vec imaAmar Dzeko je napisao/la:Moze sigurno, jos cm ili dva..no rules je napisao/la:Šta kažete postoji li mogućnost da poraste još poneki cm , jer relativno je mlad![]()
Godište: 1994
Visina: 212cm
Težina: 125kg
U Evropi ce ako ovako nastavi biti jedan od dominantnijih centara, a za NBA tu vec mnogo faktora igra ulogu..
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
vucevic i pekovic su te visine i kilaze, doduse vucevic malo laksi, ako cemo o centrima iz regiona u NBA, a prilicno su dominantni
-
- Kontakt:
Vucevic je drugacije gradje, mada mi je tesko reci za njega da je dominantan, ali kad bi Juka imao karijeru slicnu njegovoj to bi bilo super..armin dju je napisao/la:vucevic i pekovic su te visine i kilaze, doduse vucevic malo laksi, ako cemo o centrima iz regiona u NBA, a prilicno su dominantni
Ronaldo - Isco - Bale
mislio sam u smislu brojki, a ne fizcki, jbg jedan je shaq
a nisu ni fizikalije sve, vidi howarda , kakve predispozcije ima a ruke drvene.

Bas sinoc gledam reprizu emisije "U obrucu" na areni i kako ga Željko Lukajic nahvali, u stilu momak je vec lider i ne boji se uzet odlucujucu loptu, i kaze sigurno da je vec sad igrac za NBA 

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- storm_raider
- Kontakt:
Jeste on sad vec igrac za maksimalno 10 minuta u slaboj NBA ekipi, ali neka se strpi jos jednu sezonu. Nastavi li ovako napredovati, sam nebo je granica.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
prije 22. ili 23. ne treba ni razmisljati o NBA
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Mislim da Juki ne treba ovo što radi,mislim prvenstveno ova velika količina mržnje koju ispoljava prema Ciboni,kakav god taj klub bio za Cedevitu je gigant u svakom smislu,ipak živiš sad u Zagrebu i trebaš poštovati giganta tog grada,za mene je to isto npr,da igrač Olimpica(uz dužno poštovanje prema tom klubu )provocira navijače Želje ili Sarajeva.. a Juka je strašan igrač,sigurno NBA potencijal i ja ga u budućnosti vidim u NBA ali ima još nedostataka u igri,a i kondicija mu je loša..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Čo'ek gotivi Partizan 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ma shta vam je
Pa @Raul_64 mu je hakovao FB account.

Pa @Raul_64 mu je hakovao FB account.

jel mu hakovao i twitter?
Verovatno.VanBasten je napisao/la:jel mu hakovao i twitter?

-
- Kontakt:
VanBasten je napisao/la:jel mu hakovao i twitter?

Ronaldo - Isco - Bale
Valjalo bi Juku malo pod Duletovu palicu mislim da bi napredovao u velikoj mjeri 

Centre u partizanu je pravio jovanović sadašnji trener igoke, a kako partizan ove sezone raubuje 6-7 igrača vrlo moguće da bi zaradio tešku povrijeduInterista je napisao/la:Valjalo bi Juku malo pod Duletovu palicu mislim da bi napredovao u velikoj mjeri
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Čitam da se danas igra hrvatska all star utakmica između sjevera i juga. U ekipi sjevera 4 igrača iz Cedevite i nema Juke 

neka odmara koga boli briga za tim glupostimaarmin je napisao/la:Čitam da se danas igra hrvatska all star utakmica između sjevera i juga. U ekipi sjevera 4 igrača iz Cedevite i nema Juke
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
- Kontakt:
Bez potrebe je sebi natovario ove hrvate na ledja cc
http://zmajevibih7.blog.spot.com/2014/0 ... sne-i.html
http://zmajevibih7.blog.spot.com/2014/0 ... sne-i.html
Ronaldo - Isco - Bale
Auuu, ovo je za disciplinske komsije ABA lige.
Bgm ja da sam Nurkic, ovaj bi momak odigrao samo jos jednu utakmicu protiv Cedevite.
Bgm ja da sam Nurkic, ovaj bi momak odigrao samo jos jednu utakmicu protiv Cedevite.
Fakin. Biće nešto do ganje