Ni ti nisi u stanju sastaviti normalan post, a opet nesto pises ...Saurman je napisao/la:Vranješ nije u stanju izboriti prvu postavu u fenejrašu a trebao bi da čini stoperski par sa Spahićem.
Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Koliko smo samo puta konstatovali da Ogi u reprezentaciji gine, sto se vidilo i protvi Grcke i prijasnih utakmica.Saurman je napisao/la:Vranješ nije u stanju izboriti prvu postavu u fenejrašu a trebao bi da čini stoperski par sa Spahićem.
To sto nije u prvoj postavi svoga tima ne mora znaciti da je los, mozda taj trener ima svoje odabir.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Zivot je borba,mozda i Vranjesu ne stima s trenerom ,ne znaci da je los...Bit ce bolje,dat ce Bog...
-
- Kontakt:
Raja vjerujte da nema nista ljepse nego krenuti kuci s posla i na mobitelu vidjeti da je na forumu aktuelna tema Latvija - BiH.
Hoce li Pape vise objaviti taj spisak? 
Jos 52 dana do luudiiilaaaa.

Jos 52 dana do luudiiilaaaa.

Ludilo ce nastupiti ako obezbijedimo Brazil. Do tada valja mrijeti ...
E neka si ti napisao normalan post.Dushi_Rob je napisao/la:Ni ti nisi u stanju sastaviti normalan post, a opet nesto pises ...Saurman je napisao/la:Vranješ nije u stanju izboriti prvu postavu u fenejrašu a trebao bi da čini stoperski par sa Spahićem.

Elegant je napisao/la:Koliko smo samo puta konstatovali da Ogi u reprezentaciji gine, sto se vidilo i protvi Grcke i prijasnih utakmica.Saurman je napisao/la:Vranješ nije u stanju izboriti prvu postavu u fenejrašu a trebao bi da čini stoperski par sa Spahićem.
To sto nije u prvoj postavi svoga tima ne mora znaciti da je los, mozda taj trener ima svoje odabir.
Šta je rekao Sušić.? Ko ne igra u svom klubu, ne može očekivati neku značajnu minutažu ni u reprezentaciji.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
odjednom mi se ide u Latviju, ne znam zašto..FliX je napisao/la:

Latvijke ce primat vise od Latvijaca.
Nego ovaj Rudnevs im je jedini igrac nekog kvaliteta, igra za HSV, i to dosta dobro. Bio najbolji strijelac Poljske lige prosle sezone. Ali za repku dao samo jedan gol u 20 i nesto utakmica. Znaci stvarno su tanki. Veliko podcjenjivanje ili luda nesreca nas jedino moze zaustavit.

Nego ovaj Rudnevs im je jedini igrac nekog kvaliteta, igra za HSV, i to dosta dobro. Bio najbolji strijelac Poljske lige prosle sezone. Ali za repku dao samo jedan gol u 20 i nesto utakmica. Znaci stvarno su tanki. Veliko podcjenjivanje ili luda nesreca nas jedino moze zaustavit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hocemo ako Bog da, malo pozitivnog za ovu napacenu drzavu, malo srece za one koji je a vole a njih je mnogo.samson je napisao/la:Ludilo ce nastupiti ako obezbijedimo Brazil. Do tada valja mrijeti ...
I mnogo soli na ranu dusmanima i rusiocima, brojacima krvnih zrnaca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Onaj Gorkšs i Cauna su dobri igrači također.. ali slažem se, ne bi trebalo biti problemaCartman je napisao/la:Latvijke ce primat vise od Latvijaca.![]()

FliX je napisao/la:
Bice mecanja , bice mecanja....

-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
i ova plavka bi u Brazil izgleda.
al pošto ne može sa svojom repkom ici tamo, povest cemo je mi s nama, ja nemam ništa protiv.

al pošto ne može sa svojom repkom ici tamo, povest cemo je mi s nama, ja nemam ništa protiv.

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mislim da povratkom Pandze, Vranjes gubi poziciju u startnih 11
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Vrlo moguce. Pandza je prije povrede igrao dobro u reprezentaciji i imao svoje mjesto, a u medjuvremenu se Vranjes nametnuo, medjutim trenutno ne igranje Vranjesa u prvoj postavi Alanie dok Pandza igra za Mehelen, ne idu Vranjesu u prilog, no vidjecemo za odprilike mjesec dana....Bosniacum Lilium je napisao/la:Mislim da povratkom Pandze, Vranjes gubi poziciju u startnih 11
Pape ce na kraju procjeniti, sve je moguce.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
+ povratak Salihovica, Lulic ce biti tu, to znaci kompletna lijeva strana, tim je moguce da i Zukanovic takodjer konkurise na mjesto stopera, u sjajnoj je formi i on, tako da je Pape na slatkim mukama 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Za one kojima ova opcija odgovara.
Imate direktan let za Rigu iz Rijeke, tamo u cetvrtak, nazad u nedelju.
Iz Rijeke leti u 18.00.povratak iz Rige u. Nedelju u 10.00, ljepota.
Nas je 15- tak vec uzelo kartu na ovom letu.
Prije 10 dana karte su bile oko 200 eura povratna sa svim taksama.
http://www.airbaltic.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidimo se u Rigi...
Imate direktan let za Rigu iz Rijeke, tamo u cetvrtak, nazad u nedelju.
Iz Rijeke leti u 18.00.povratak iz Rige u. Nedelju u 10.00, ljepota.
Nas je 15- tak vec uzelo kartu na ovom letu.
Prije 10 dana karte su bile oko 200 eura povratna sa svim taksama.
http://www.airbaltic.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidimo se u Rigi...
Mostar u srcu Velez do groba
Ako se plasiramo na svjetsko, ocekuj te novu generaciju glavatih Brazilijanskih fudbalera u buducnosti.
Nesto tipa mix Kolasinac-Ronaldinho.

Nesto tipa mix Kolasinac-Ronaldinho.
Pandzo je bio vise nego dobar u repki prije povrede...Sad imamo Vranjesa pa i Zuku ,znaci napeto je 

- Goalgetter
- Kontakt:
Jos mjesec i po do utakmice ....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.