Anel Hadzic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Anel Hadzic
Ne mogu nikako da razumijem pojedince ovdje. Zahirovic dok je igrao pljuvao se maksimalno, nalazile su mu se raznorazne greske tipa napravio je korner nakon kojeg smo mogli primiti go, a momak je svaku utakmicu odigrao fer i konkretno. Hadzic se spominjao kao njegova zamjena i Susic se prozivao zasto ne zove Hadzica, a da izostavi Zahirovica. Danas kad je to uradio Susic se opet proziva jer je to uradio. Ne možeš našem narodu ugodit nikako.
ANEL HADŽIĆ
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Jel Seadovo kopile za 45 minuta protiv rezervne mlade reprezentacije (koja je dosla s odmora) oduzeo barem jednu loptu?
Svaka čast onome ko te tako lijepo odgojio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ti treba da ljubis stopala Seadu, kakva familija 

Ja ga protiv one djecice nisam ni primjetio pred kraj utakmice ga komentator spomenu jednom ovak nebi bio siguran da je igro u 2 pol.
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Primjetio sam ga jednom. Kad ga je Gojak, dijete od 16 godina, napravilo budalom u 16 metara.
Nije u dobroj formi ali ovaj momak je makar pokazao zelju da igra za Bosnu kad je bio u puno boljoj formi i kad su ga cak austrijanci zvali da igra za njih..a on je radije zri godine cekao papire i poziv.. Pokazao je da je veliki patriota..uz to je godinama standardan u svom klubu...znaci definitivno je zasluzio poziv prije jednog tinkija susica, koji nista nema za pokazati iki ponuditi..nista!!Kevin je napisao/la:tinky winky...
ko je ovaj? lala
Meni licno bi bilo zao da Hadzic odpadne, a Tinki ostane.
Jedan je tu zato sto mu je Sead Susic menadjer, drugi zato sto mu je Sead Susic tata.
Uglavnom, Sead Susic je najveci problem BH fudbala.
Uglavnom, Sead Susic je najveci problem BH fudbala.
Sigurno posle Avdije naslabija karika rep.BIH ova dvojka nebi imala mjesta u rep.Latvije ali etooo
jos ovaj najslabiji odigra pofino i tako pokupi bonuse valute za citavu karijeru do sada a sve zah. Dzeki, Spahi, Beganu, Ibisevicu, Pjanicu, Misketu, Izetu...
Nadajmo se da ovaj Anel nece dobiti minute na SP pa sta mu uradi onaj mali iz U-21 to je bruka..
a sto lik lopte ne zna presjeci
zadnji vezni.. CM ili je playmaker neki
pa celavi Vrancic je klasa za njega.
Eto koliko je slab.

Nadajmo se da ovaj Anel nece dobiti minute na SP pa sta mu uradi onaj mali iz U-21 to je bruka..

Eto koliko je slab.
Ervin Zukanovic
I ja sam ovdje govorio dajte da ga probamo ali nakon one protiv EGipa gdje nista nije pokazao za razliku od T.S.Susica koji je u par navrata pokazao odredjeno fudbalsku umijece ovaj je totalno izgubljen,protiv mlade rep.strasno znaci ne znam je li imao 2 kontakta sa loptom ali to najvise zamjeram SUsicu umjesto da proba igraca ako ne godi otkaci ga on ga i dalje drzi tako je isto Mravca drzo 3godine momak je haos bio sjetimo se onih makazica STojana Vranjesa u MEksiku
..

Ako ne bude nekih povreda kod igraca mislim da ce Anel biti taj koji nece putovati u Brazil.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Svi ce biti u Brazilu, ali samo 23. zvanicna igraca. Vrlo je moguce da ce Zukanovica otpisati, tako da ce i ovo Seadovo kopile kao ostali germanci biti na zvanicnom spisku za SPJoeCelt je napisao/la:Ako ne bude nekih povreda kod igraca mislim da ce Anel biti taj koji nece putovati u Brazil.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Do kada ce admini tolerisati ovom stvorenju da ljude naziva kopilad?
Kako znasJoeCelt je napisao/la:Ako ne bude nekih povreda kod igraca mislim da ce Anel biti taj koji nece putovati u Brazil.

Ervin Zukanovic
Ode i ova Seadova propalica na SP, poslije 40 minuta u prijateljskoj prije 2 mjeseca 

AAHAHAHAHHA posteno si me nasmijao hahahahahahahahahahahahahRustem je napisao/la:![]()
Ovaj momak u Riedu je bio solidan a sada uzasan, prespor i Avdija je cak bolji. Avdija i ako nezna bas nista s loptom bar je brz pa moze stici do igraca.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, BlackRiver1987, EdinjoBos, emir79, successminator i 106 gostiju.