Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
koja su 3 nasa igraca bez koji nije ista repka?
Pjanić , Begović i bilo tko od dvojice napadača (eventualno i Spahić , jer nemamo super kvalitetnog stopera osim njega)ahmic je napisao/la:koja su 3 nasa igraca bez koji nije ista repka?
- Goalgetter
- Kontakt:
Begovic, Pjanic i Vrsajevicahmic je napisao/la:koja su 3 nasa igraca bez koji nije ista repka?

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Spaha, Pjanic i Begovicahmic je napisao/la:koja su 3 nasa igraca bez koji nije ista repka?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
@BigBosnia - TINO Susic, Pape's young nephew and Hajduk player claims that ARSLANAGIC, Standard's young defender is willing to play for Bosnia! They are good friends and in constant contact. Arslanagic has 180 minutes in the last two games.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Betonirane pozicije u nasoj repki su:ahmic je napisao/la:koja su 3 nasa igraca bez koji nije ista repka?
Begovic - golman
Spahic - odbrana
Mujdza - desni bek
Lulic - lijevi krilo / lijevi bek
Pjanic - vezni
Dzeko - napadac
Ibisevic - napadac
.....
Dakle ovo su igraci koji igraju kod papeta 99%, a i kod nas ovdje koji sastavljamo formacije..
Bez svakog od ovih se moze ali izbacivanjem svakog snaga nam jedne nam jedine opada

Nisu oni prijatelji,nego su rodjaci.zizu1991 je napisao/la:@BigBosnia - TINO Susic, Pape's young nephew and Hajduk player claims that ARSLANAGIC, Standard's young defender is willing to play for Bosnia! They are good friends and in constant contact. Arslanagic has 180 minutes in the last two games.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Šta ti ja znam šta su, samo sam prenio naslov sa @BigBosnia, kao što možeš vidjeti.
Pa vidim,samo ti kazem da znaszizu1991 je napisao/la:Šta ti ja znam šta su, samo sam prenio naslov sa @BigBosnia, kao što možeš vidjeti.

Oh, nisam to uzeo u obzir, hvala ti na free education 

Emire znas li sta vise o situaciji? preko cega su rodjaci? imal ovaj mali Arslanagic profil na nekom social netvorku da ga nadjemoemir79 je napisao/la:Pa vidim,samo ti kazem da znaszizu1991 je napisao/la:Šta ti ja znam šta su, samo sam prenio naslov sa @BigBosnia, kao što možeš vidjeti.

evo Zec dao gol za svoj klub 

Daleko od toga da je Zec idealan napadac,ali u ovom trenutku tog treceg napadaca nemamo i covjeka bi fkt trebalo zvati.Barem zbog sirine klupe 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Arslanagica nemam u prijateljima,na nekim drustvenim mrezama,imam Tinu Susica,on mi je i rekao da su rodjaci,nisam sad pitao kako su rodjaciSakuragi je napisao/la:Emire znas li sta vise o situaciji? preko cega su rodjaci? imal ovaj mali Arslanagic profil na nekom social netvorku da ga nadjemoemir79 je napisao/la:Pa vidim,samo ti kazem da znaszizu1991 je napisao/la:Šta ti ja znam šta su, samo sam prenio naslov sa @BigBosnia, kao što možeš vidjeti.

A jbg ja kontao da znas kako su se pomijesale familije Arslanagic i Susicemir79 je napisao/la:Arslanagica nemam u prijateljima,na nekim drustvenim mrezama,imam Tinu Susica,on mi je i rekao da su rodjaci,nisam sad pitao kako su rodjaci

jel ti rekao sta vise o Dini? ja mislim da ima velike sanse da napravi dobru karijeru ovaj mali trebamo ga kaparisati
Jos mjesec dana.
Salihovic out, minimalne sanse za oporavak, treba da se desi cudo
Pandza out, definitivno
Mujdza, vraca se lagano trenaznom procesu, ali odavno nije igrao, da li ce biti spreman vidjecemo, nadam se...
Spahic, vuce neku povredu, imam osjecaj da igra polu-povrijedjen zadnjih mjesec dva, koliko ce izdrzati vidjecemo ali bojim se da ga negdje bas ne obori, nemoze ovako kako on radi, kratka pauzica pa opet igra i sve tako.
Kod Grka je Samras out, ali se vec vratio trenninzima.
Papadoupolus je jos uvijek out, ali bi trebao biti spreman uskoro...

Salihovic out, minimalne sanse za oporavak, treba da se desi cudo
Pandza out, definitivno
Mujdza, vraca se lagano trenaznom procesu, ali odavno nije igrao, da li ce biti spreman vidjecemo, nadam se...
Spahic, vuce neku povredu, imam osjecaj da igra polu-povrijedjen zadnjih mjesec dva, koliko ce izdrzati vidjecemo ali bojim se da ga negdje bas ne obori, nemoze ovako kako on radi, kratka pauzica pa opet igra i sve tako.
Kod Grka je Samras out, ali se vec vratio trenninzima.
Papadoupolus je jos uvijek out, ali bi trebao biti spreman uskoro...
Ma kod nas je kriza kad 2-3 igraca ne igraju jer nemamo adekvatnih zamjena dok je njihova repka bez nekih velikih zvijezda, sve je to u pet deka...
Veliki je hendikep povreda Salihovica, Lulic je dosta nesiguran na beku i mnogo bolje bi nam koristio na krilu..
Pandza je vec dugo out, a sad srecom imamo Vranjesa i Zukanovica a uskoro i Bicakcica, tako da su stoperske pozicije sad dobro pokrivene...
Kolasinac bi nam zlata valjao... On na lijevog beka a Salihovica gurnuti umjesto Zahirovica i to bi nam vjerovatno bila i najaca postava...
Eee, da nam je sad jedan Bajramovic
Veliki je hendikep povreda Salihovica, Lulic je dosta nesiguran na beku i mnogo bolje bi nam koristio na krilu..
Pandza je vec dugo out, a sad srecom imamo Vranjesa i Zukanovica a uskoro i Bicakcica, tako da su stoperske pozicije sad dobro pokrivene...
Kolasinac bi nam zlata valjao... On na lijevog beka a Salihovica gurnuti umjesto Zahirovica i to bi nam vjerovatno bila i najaca postava...
Eee, da nam je sad jedan Bajramovic
Ako Samars ne bude igrao protiv nas to je odlicno, ja mu sve najbolje zelim u zivotu i karijeri ali samo neka ne bude spreman za mec, da nam olaksa.
Papadopoulos - i on je jako opasan.
Sto se tice nasih Salihovic sigruno nece igrati, Mujdza se vraca nadam se spreman, Misimovic se sigurno vraca, mozda Muslimovic i Zec, ne ocekujem nova imena jer nema vremena da se ti papiri srede, a sve i da ih srede ne vjerujem da bi Safet tek tako novog ubacio u tim.
Samo da nam momci budu spremni i zdravi, da ne bude kakvih pehova u zadnji cas ne daj Boze.
Papadopoulos - i on je jako opasan.
Sto se tice nasih Salihovic sigruno nece igrati, Mujdza se vraca nadam se spreman, Misimovic se sigurno vraca, mozda Muslimovic i Zec, ne ocekujem nova imena jer nema vremena da se ti papiri srede, a sve i da ih srede ne vjerujem da bi Safet tek tako novog ubacio u tim.
Samo da nam momci budu spremni i zdravi, da ne bude kakvih pehova u zadnji cas ne daj Boze.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Samaras je podcijenjen igrač nevjerovatno. Koliko njemu leži igra u reprezentaciji je također nevjerovatno.
On svojom pojavom, borbenošću, igrom, diže tu selekciju na potpuno drugi nivo, paklen igrač, u to nema
sumnje.
On svojom pojavom, borbenošću, igrom, diže tu selekciju na potpuno drugi nivo, paklen igrač, u to nema
sumnje.
[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.