TV-all about

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Neutral
Kontakt:

Re: TV-all about

Post Postao/la Neutral » 08 jul 2013, 13:51

Otelo je napisao/la:HRT je jedno vrijeme radio fantasticno LP.Emisije bile po 45min prije tekme,pa pola sata iza i imali ukljucivanje na 3 utakmnice.

@neutral jel mislis na ovaj rtl + ? http://www.rtl.hr/televizija/tv-raspored/rtl-plus/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.mojatv.ba/lista_programa.html

Pod brojem 65.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 jul 2013, 13:53

Yucca je napisao/la:Zato ljudi CS uzimte i uzivaj te ja sam to uradio prije 7 god milina nema problema hoce li prenositi ovu ili onu utakmicu sam biras sta ces gledati za 12 km mjesecno :D :D
Može ko meni za 10 :mrgreen: :mrgreen:

Joj što me ovaj moj pravi budalom, zovem ga ne radi mi ništa, on se čudi kaže kako, dobro neka si javio, ono i dalje ne radi(tj. radi Al Jazira Sport,i Digi HR i SRB (desetak kanala kolko več ima)i dva kanala Hayata), doduše nisam upalio tv u zadnjih mjesec pet puta, ali hoću da mi sve radi :twisted: :twisted:

Je li moguće da je ovo nešto do mene što mi ne radi, da nije šta resiver pokvaren ili je do njegovih servera
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jul 2013, 13:54

Do njih je 100% jer imaš neke kanale.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 jul 2013, 13:55

Neutral je napisao/la:
Otelo je napisao/la:HRT je jedno vrijeme radio fantasticno LP.Emisije bile po 45min prije tekme,pa pola sata iza i imali ukljucivanje na 3 utakmnice.

@neutral jel mislis na ovaj rtl + ? http://www.rtl.hr/televizija/tv-raspored/rtl-plus/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.mojatv.ba/lista_programa.html

Pod brojem 65.
To je taj,valjda.Uglavnom katastrofa.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jul 2013, 13:57

Halali nisam bio siguran za ovaj tvoj link je li to rtl ili rtl plus. Sada sam siguran da je rtl plus, pa pogledaj im tv program i sve ti je jasno. 10x tv prodaja :lol:

Kada je ukinut sportski program sa hrt 3 i totalno hrt 3 sve se prebacilo na 2. Imali su odlične emisije sa pokojnim Ivićom. Najjači mu je izgovor Joe Cole-a bilo :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 jul 2013, 14:01

Odkud to da je Nova uzela LP HRT-u :?: :?: jesu jedne sezone prenosili ali ove zadnje sezone nisu

Inače Nova je nekad bila vrhunska TV, ali sad je ubiše ove turske serije, pa i RTL je bio vrh nekad Premiership,SP u rukometu radili, prenosili Hrvatsku reprezentaciju gostujuće tekme, sad osim ovih serija ni jedni nemaju ništa :x

Naše kanale i ne gledam nikad
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 jul 2013, 14:03

Pa jedne sezone uzeli tekmu srijedom cini mi se.I onda su izgubili no HRT je ostao samo na utorku.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 jul 2013, 14:04

Otelo je napisao/la:Pa jedne sezone uzeli tekmu srijedom cini mi se.I onda su izgubili no HRT je ostao samo na utorku.
Utorkom su radili, HRT nikad termin srijedom nije izgubio ;) utorak radi Arena na području i Hrvatske i Srbije ;)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 jul 2013, 14:06

Pa et ,samo sam dane zamijenio.

Prije su bili bolji,jeste da su prava bila jeftinija al mogu i sad kupit sta.F1 je isto isla pa su je izgubili.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jul 2013, 14:07

Zato što su većini dostupni ti kanali bez priključka kablovske. Kako ljudi masovno priključuju to isto gledanost im pada jer ljudi imaju i na drugim kanalim te iste utakmice i ne isplati im se.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 jul 2013, 14:13

Pa nigdje u svijetu državne televizije ne rade prenose tih utakmica, to je još samo kod nas ostalo, Državne televizije zna se šta imaju obavezu da prenose državne reprezentacije na domaćem terenu i utakmice SP i EP zbog zakona da ta takmičenja može vidjeti što više ljudi u državi ovo ostalo što prenosi BHT je sve +.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jul 2013, 14:14

Da, no to sve je nestalo tako da su ti kanali postali srednja žalost.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 08 jul 2013, 14:22

dubrava je napisao/la:HRT 3 je trenutno najbolji kanal u zemlji, a vjerujem i u regiji. Odlični filmovi, klasici, zanimljiv i dobar dokumentarni program, kvalitetna glazba itd itd.. definitivno su me pozitivno iznenadili..
Joj :mrgreen: :mrgreen:

Nek vidim i nekog da se HRT3 sviđa. Kakvi filmovi - 90% istih su vec prikazivali. Pa pogeldao sam svaki vestern koji je prikazivan na HRT-u 2 puta. Hebiga, toga se covjek ne moze zasititi :mrgreen:
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 08 jul 2013, 14:24

legenda reala je napisao/la:
Yucca je napisao/la:Zato ljudi CS uzimte i uzivaj te ja sam to uradio prije 7 god milina nema problema hoce li prenositi ovu ili onu utakmicu sam biras sta ces gledati za 12 km mjesecno :D :D
Može ko meni za 10 :mrgreen: :mrgreen:

Joj što me ovaj moj pravi budalom, zovem ga ne radi mi ništa, on se čudi kaže kako, dobro neka si javio, ono i dalje ne radi(tj. radi Al Jazira Sport,i Digi HR i SRB (desetak kanala kolko več ima)i dva kanala Hayata), doduše nisam upalio tv u zadnjih mjesec pet puta, ali hoću da mi sve radi :twisted: :twisted:

Je li moguće da je ovo nešto do mene što mi ne radi, da nije šta resiver pokvaren ili je do njegovih servera

To ti je druze do njega ili nema svojih kartica pa on uzima od trece osobe uglavnom odmah ga odjavi takve treba odmah eliminisati jer ja kod istog imam 7 godina nikakvih problema sve radi apsolutno sve :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 jul 2013, 15:44

Yucca je napisao/la:
To ti je druze do njega ili nema svojih kartica pa on uzima od trece osobe uglavnom odmah ga odjavi takve treba odmah eliminisati jer ja kod istog imam 7 godina nikakvih problema sve radi apsolutno sve :D :D
Ma bio je i on dobar do zadnjih 5-6 dana, apsolutno ništa ne radi :roll: :roll:

Stani ako je sav Digi u Nagravisionu i otključava mi npr. pet hrvatskih,pet srpskih i pet mađarskih i rumunskih, a ostale ne kako kad je ista kartica za sve :roll: :roll: ako nema kartice ne bi ni ovo radilo ???

Ili rade me AlJazira sport od 1-5, a od 5-10 ne rade :roll: :roll:

:lol:
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 08 jul 2013, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 jul 2013, 15:45

dubrava je napisao/la:HRT 3 je trenutno najbolji kanal u zemlji, a vjerujem i u regiji. Odlični filmovi, klasici, zanimljiv i dobar dokumentarni program, kvalitetna glazba itd itd.. definitivno su me pozitivno iznenadili..
+1

Uvjerljivo najbolji filmski i dokumentarni program trenutno od svih televizija iz regiona ;)

Ciklusi filmova koji se prikazuju su pravo osvježenje na tv nebu, za sve filmofile nešto što je must see :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 08 jul 2013, 16:54

Ima li ba ijedna arena na Telemachu, makar ona ArenaBiH radi Zelje? A ovo da idem Telemach kablovska, BH Telecom net, pa da na kompu gledam arene, nema potrebe jer svakako mogu naci stream (15mb brzina neta u Telemachu).

Meni je puno cekat oktobar kad ce ovdje kod mene sve biti spremno za BH Telecom, dok Telemach pocinje raditi za najmanje mjesec dana. I prenosi li iko na Telemachu Juve, bar nekad :D ?

Hvala
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 jul 2013, 16:57

Nema Arene,nema Zelje a niti Juveta.

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 08 jul 2013, 17:10

Otelo je napisao/la:Nema Arene,nema Zelje a niti Juveta.
Nista onda i dalje borba sa streamovima. Jedino se nadat da prenose bar malo Coppa Italia i Juve u LP. A BHT1 za Zelju. :)
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 08 jul 2013, 23:01

legenda reala je napisao/la:
Yucca je napisao/la:
Ma bio je i on dobar do zadnjih 5-6 dana, apsolutno ništa ne radi :roll: :roll:

Stani ako je sav Digi u Nagravisionu i otključava mi npr. pet hrvatskih,pet srpskih i pet mađarskih i rumunskih, a ostale ne kako kad je ista kartica za sve :roll: :roll: ako nema kartice ne bi ni ovo radilo ???

Ili rade me AlJazira sport od 1-5, a od 5-10 ne rade :roll: :roll:

:lol:

To ti govorim ne moze mu raditi Al Jazzere 1-5 a ostale da ne rade jer ako imas karticu sve radi znaci neko drugi mu salje nema svojih kartica :oops: :oops:

A sto se tice Digi tv nisu ti svi kanali u njihovom paketu plus imas Digi hr Digi sr i madarski i rumunski razlicite firme ali imaju isto kodiranje
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.