Kao prvo iako nisam gledao utakmicu znam o kojoj se koreografiji radi... Pisalo je ja mislim DOĐI DA VIDIŠ DOĐI DA SE DIVIŠ i bila je ne hrvatska zastava nego nasa hercegovačka zastava(barem mislim) koja se brani svugdje a ako nista drugo mozemo je na domaćim terenima istaknuti... i sto to tebe toliko smeta i ne samo tebe nego sve vas... daj malo ako vi istaknete ljiljane, ako srbi istaknu srpsku zastavu, zasto se ne bi istakla zastava hrv. naroda u ovoj zemlji... budite realniji malo jbmu...k_c je napisao/la:Cestitke Slobodi na zasluzenom prolazu u finale! sto se tice domacina Capljine,borili su se ljudi,ali ipak je pobjeda s pravom otisla tuzlacima! domacini i hrvatska zastava od 100 metara,pa stas,ljudi sebe smatraju vecim hrvatima nego one koji zive u Hrvatskoj,taj mentalni hercegovacki sklop ce samo njima ici na stetu,mada sam siguran da je publika u Capljini korektnija nego npr u Sirokom Brijegu,valjda zbog toga sto capljinci dolaze iz veceg grada ili sta vec..
Tuzlaci su dali 200% svojih mogucnosti i to se isplatilo,cestitke jos jednom!
A sto se tice utakmice igrao sam na slobodu imao sam neki osjecaj, a vjerojatno su domacini pali pod tim nekim pritiskom da su domacini, da moraju proci pa im se obilo od glavu...