Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Nedimko00
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la Nedimko00 » 04 okt 2012, 21:14

Gorazde11 je napisao/la:[youtube][/youtube]
naravno da misli na hrvatsku reprezentaciju nije ga u zanzibaru intervjuisao čileanski novinar hrvati razgovaraju mali hrvatski državljanin nema bosanski pasoš nije bošnjak ni otac mu nije tako da je sve jasno

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 04 okt 2012, 21:16

ljudi moji to je gotova prica taj mali ce igrati za hrvate i dzaba tema o tom malom sve su mu dali i nekako je tako posteno da igra za njim na stranu ko mu je otac bio ;)

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 okt 2012, 21:21

Ja nerazumijem onda vas hercegovaca il hrvata ako zelite. Ako ste toliko sigurno da ce momak igrati za Hrvatsku zasto se uopste lozite na fotke, price itd. itd. pa zelite nesto dokazati ostalima. Znaci nigdje logike.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 okt 2012, 21:23

Pa ne kontam onda, što niste isto govorili i za Salihovića, Ibiševića, Pjanića, sve su im dali Njemačka, Amerika i Luksemburg ?? ?
Ako ove pokušaje, pravljenje grupe na fb i slične stvari smatrate suvišnim, nema potrebe da to više od jedanput ponavljate.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 04 okt 2012, 21:24

dubrava je napisao/la:Neće njega Mamić pustit iz Dinama prije 20.-te godine. Siguran sam da kad bude potpisivao profesionalni ugovor da će biti na nekih 5-6 godina.
A Mamić je lak samo na neke nemoralne višemilijunske cifre.. A u rukama trenutno ima neobrađeni dragulj.
Mamic "ima nos" za prodaju igraca, preko svojih novinara vec napucava cijenu klincu..
Da spomenem da je Mamic iz lokalnog kluba odakle ja dolazim, klinca od 11 godina prije mjesec dana odveo u GNK-a, zaposlio roditelje, dao im stan, auto, sve za klinca od 11 godina..
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 04 okt 2012, 21:25

slika
:mrgreen:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

simicz
Kontakt:

Post Postao/la simicz » 04 okt 2012, 21:34

U posljednje vrijeme, sve su glasnije priče da bi mogao poći stopama svoga oca Sejada i postati reprezetativac Bosne i Hercegovine? Da li bi želio igrati za BiH?

"To mi trenutno ne predstavlja veliki teret, jer kad dođe vrijeme za to, tada ću razmišljati o tome"
ss.ba napravio intervju sa Alenom

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 okt 2012, 21:39

Za nekog ko "se osjeća Hrvatom i sanja igrati za Hrvatsku" nije baš uvjerljiv,ne dajte mi lagati "nate" i ostali :?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 04 okt 2012, 21:43

slazem se...Igrat ce za nas,Halilovic je nas covjek za razliku id Modrica,Olixs,Corluke...shvatimo kako hocemo ali nase je loze :-)

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 04 okt 2012, 21:44

Ovim odgovorom je sve rekao, ako se izvuče iz Dinama onda je 100% da će igrati za repku za koju je i Babo njegov, ako ostane bojim se da će ga previše pritiskati i uslovljavati!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 okt 2012, 21:45

Diplomatski odgovor, to smo jedino i mogli ocekivat trenutno. Dobro je.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 04 okt 2012, 21:45

kralj_je_mrtav je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/jos-je- ... rati/89130

SportSport.ba kao i mnogo puta do sada polako, ali sigurno odradjuje posao. Bravo, bravo i za decka, jos je rano, samo ti nama sto prije kidaj iz Dinama, a onda nece biti rano. Onda ces srcem progovoriti, uostalom kao sto je i stari.
Ne može on po zakonu nigdje u inostranstvo iz Dinama prije 18 godine, tako da.. Još dvije godine će vjerovatno igrati za Dinamo, ako ne ode u Hajduk, ala Kranjčar style. :lol:

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 04 okt 2012, 21:47

Mali je izgubljen za nas, cijeli svoj život je proveo tamo, rođen je tamo, majka mu je Hrvatica, nije teško zbrojiti 2 i 2. Majka je glavna u kući, tako da se zna za koga će. Bezveze trošite energiju na rasprave.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 okt 2012, 21:47

Super SS.ba, velika klasa.

Trebali ste ga upitati, dali ce gledati utakmicu protiv Grcke. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 04 okt 2012, 21:47

Samo da kazem nesto,

SVAKA CAST SPORTSPORT.BA.

Opet ste pokazali klasu i zasto ste najbolji BH sport portal. Svaka cast i hvala vam.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 okt 2012, 21:48

<3 LiMes <3 je napisao/la:Mali je izgubljen za nas, cijeli svoj život je proveo tamo, rođen je tamo, majka mu je Hrvatica, nije teško zbrojiti 2 i 2. Majka je glavna u kući, tako da se zna za koga će. Bezveze trošite energiju na rasprave.
Majka glavna u kuci? U kojoj to Balkanskoj kuci majka ima ikakve veze sa nogometom?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 04 okt 2012, 21:49

BenjooJutub je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/jos-je- ... rati/89130

SportSport.ba kao i mnogo puta do sada polako, ali sigurno odradjuje posao. Bravo, bravo i za decka, jos je rano, samo ti nama sto prije kidaj iz Dinama, a onda nece biti rano. Onda ces srcem progovoriti, uostalom kao sto je i stari.
Ne može on po zakonu nigdje u inostranstvo iz Dinama prije 18 godine, tako da.. Još dvije godine će vjerovatno igrati za Dinamo, ako ne ode u Hajduk, ala Kranjčar style. :lol:
Benjo iduce godine u sedmom mijesecu (cini mi se) hrvatska ulazi u evropu i taj zakon za ne komunitarne maloljetne fudbalere otpada tako da bi mogao preci u drugi klub :mrgreen: dobra stvar zar ne? :D

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 04 okt 2012, 21:50

Ma tacno kad pogledam komentare onih pacenika na fb stranici ss.ba sj.ebem se..Idi Alene,teraj nas u qrc,kad bolje skontamo,odavno smo mi vec tamo..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 okt 2012, 21:51

Malo sad i popustiti momka.koliko pritisak je u redu,toliko moze biti mac sa dvije ostrice.
Sto bi sam malac rekao''sve u svoje vrijeme''
@<3Limes> ti sve dok budes ''zbrajao'' a ne racunao,zna se na koju stranu naginjes.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 04 okt 2012, 21:54

Cartman je napisao/la:
<3 LiMes <3 je napisao/la:Mali je izgubljen za nas, cijeli svoj život je proveo tamo, rođen je tamo, majka mu je Hrvatica, nije teško zbrojiti 2 i 2. Majka je glavna u kući, tako da se zna za koga će. Bezveze trošite energiju na rasprave.
Majka glavna u kuci? U kojoj to Balkanskoj kuci majka ima ikakve veze sa nogometom?
Kad se odlučuje o tim stvarima, onda nije teško zaključiti. A na kraju krajeva, momak je rođen u Zagrebu, što bi igrao za BiH?!
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.