Europa League 2012/2013
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- majestic24
- Kontakt:
Re: Europa League 2012/2013
Tottenham - Chelsea finale
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Zenit ovo uzima.
Rano je o tome govorit ali ja mislim da ce osvojiti ovo neko treci skroz, ni Totenham, ni Inter, ni Chelsea... Mislim da bi mogla neka ekipa s istoka ovo da uzme, Anzi ili Zenit su mi najblizi tome.
„Stidim se što ću ovo reći, ali u životu sam dva puta plakao dok sam gledao nekog fudbalera: Prvi je bio Maradona, a drugi Rajan Gigs.“ – Alesandro Del Pjero
ma burazeru, sad je vec daleko dogurano od strane Intera, Tottenhama, Chelsea, nevjerujem da ce neozbuljno ulaziti u susrete, pogotovu ekipe koje u svojim prvenstvima nece nista osvojiti, znaci vjerujem da ce ozbiljnije sada igrat i jedan Chelsea i Stuttgart, Inter, a naravno da je Anzi i Zenit autsajder, nisu naravno.oldskul je napisao/la:Rano je o tome govorit ali ja mislim da ce osvojiti ovo neko treci skroz, ni Totenham, ni Inter, ni Chelsea... Mislim da bi mogla neka ekipa s istoka ovo da uzme, Anzi ili Zenit su mi najblizi tome.
Metropole
Ma znam ja to drugar sve, ali eto prosle sezone si vidio kako su zavrsili 2 Manchestera, dosli su tacno gdje su sad Chelsea, Totenham, Inter, mada ja nebi imao nista protiv da neko od te 3 ekipe osvoji.
„Stidim se što ću ovo reći, ali u životu sam dva puta plakao dok sam gledao nekog fudbalera: Prvi je bio Maradona, a drugi Rajan Gigs.“ – Alesandro Del Pjero
Inter je i do sad igrao ozbiljno.efedroni je napisao/la:ma burazeru, sad je vec daleko dogurano od strane Intera, Tottenhama, Chelsea, nevjerujem da ce neozbuljno ulaziti u susrete, pogotovu ekipe koje u svojim prvenstvima nece nista osvojiti, znaci vjerujem da ce ozbiljnije sada igrat i jedan Chelsea i Stuttgart, Inter, a naravno da je Anzi i Zenit autsajder, nisu naravno.oldskul je napisao/la:Rano je o tome govorit ali ja mislim da ce osvojiti ovo neko treci skroz, ni Totenham, ni Inter, ni Chelsea... Mislim da bi mogla neka ekipa s istoka ovo da uzme, Anzi ili Zenit su mi najblizi tome.
pa et, znaci daleko ce dogurat Inter, sigurno, a ja bi volio Fenerbahče makar u polufinale
, kako ljudi igraju i bez navijaca, a kakav fanatizam vlada ovim klubom, ludilo.

Metropole
A Interu je jedini problem tanak kadar.Jer je osim EL u borbi za naslov u kupu i 3.mjesto u prvenstvu koje vodi u LP.Sa ovog popisa za EL zbog ozljeda nema Obija,Mudingayia,Samuela,Milita...a ne može se ozlijeđene zamijenit novim igračima.
Rekao mi prijatelj da ce nam pokusati obezbediti karte za mec Steaua-Chelsea.Bilo bi to fenomenalno za pogledati kada je vec u blizini. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Za koga ces navijati DevileDevil je napisao/la:Rekao mi prijatelj da ce nam pokusati obezbediti karte za mec Steaua-Chelsea.Bilo bi to fenomenalno za pogledati kada je vec u blizini.

Metropole
Kao i uvek za dobar fudbal.efedroni je napisao/la:Za koga ces navijati DevileDevil je napisao/la:Rekao mi prijatelj da ce nam pokusati obezbediti karte za mec Steaua-Chelsea.Bilo bi to fenomenalno za pogledati kada je vec u blizini.

Mada vise bih voleo da Steaua dobije posto je iz ovog dela,pa ako bude sta kvalitetno u narednoj rundi da se opet ide.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
mudro zboris Devile
nego da hoce na Zapadnom Balkanu kakva jaka tekma, iz BiH, SRB, MNE, CRO, da dodje neki tim, koji gotivim pa da i ja pogledam dobar fudbal uzivo, kao sto je OFK ugostio Galatasaray, Slaven Bilbao, itd...

Metropole
Lazio-Stuttgart bez pristustva gledalaca .. kažnjeni smo zbog ispada navijača
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Viktoria Plzen - Fenerbahce
Benfica - Bordeaux
Anzhi - Newcastle
Stuttgart - Lazio
Tottenham - Inter
Levante - Rubin
Basel - Zenit
Steaua - Chelsea
Boldani prolaze.
Benfica - Bordeaux
Anzhi - Newcastle
Stuttgart - Lazio
Tottenham - Inter
Levante - Rubin
Basel - Zenit
Steaua - Chelsea
Boldani prolaze.

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Danas se gleda samo Tottenham-Inter što će reć da sam i u EL nekako uspio popušit marketing.

Hoce li posle ovih utakmica biti izvlacenje parova ili ?
Željo ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
nakon sto se odigraku uzvrati bi opet trebao bit izvlacenjeADEEEEEEL je napisao/la:Hoce li posle ovih utakmica biti izvlacenje parova ili ?
Benfica - Bordeaux
Anzhi - Newcastle
Stuttgart - Lazio
Tottenham - Inter
Levante - Rubin
Basel - Zenit
Steaua - Chelsea
Benfica - Bordeaux
Anzhi - Newcastle
Stuttgart - Lazio
Tottenham - Inter
Levante - Rubin
Basel - Zenit
Steaua - Chelsea
Benfica - Bordeaux
Anzhi - Newcastle
Stuttgart - Lazio
Tottenham - Inter
Levante - Rubin
Basel - Zenit
Steaua - Chelsea
Tek sada vidim da sam sve isto stavio kao i @MaGiCa.
Benfica - Bordeaux
Anzhi - Newcastle
Stuttgart - Lazio
Tottenham - Inter
Levante - Rubin
Basel - Zenit
Steaua - Chelsea
Tek sada vidim da sam sve isto stavio kao i @MaGiCa.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Benfica - Bordeaux
Anzhi - Newcastle
Stuttgart - Lazio
Tottenham - Inter
Levante - Rubin
Basel - Zenit
Steaua - Chelsea
Benfica - Bordeaux
Anzhi - Newcastle
Stuttgart - Lazio
Tottenham - Inter
Levante - Rubin
Basel - Zenit
Steaua - Chelsea
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.