GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

Ko je vaš favorit u grupi B?

Holandija
39
21%
Danska
19
10%
Njemačka
112
59%
Portugal
19
10%

Ukupno glasova: 189

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal

Post Postao/la calcio » 09 jun 2012, 23:36

bparena je napisao/la:I NIJE MI JASNO STA STE NAVALILI :D MRZIM PORTUGAL I VESELIM SE SVAKOM NJIHOVOM PORAZU I STA VI IMATE S TIM. KOD NAS JE JOS SLAVLJE. :D
I sta, cijelo naselje izadje u dvoriste da slavi poraz Portugala, onda ih nazovete firaunima i ne vidite nikakvu ironiju u tome? :lol: :lol:

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 09 jun 2012, 23:36

[youtube][/youtube]
FORZA NAPOLI

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 09 jun 2012, 23:36

Joj holandjana :roll:

Imao sam na trenutke osjecaj da su se jutros okupili. Tako su neuigrani i nepovezani. Nevjerovatno kako se gube pred golom i kako losa zavrsnica. Sa onakvom dominacijom na terenu jednostavno su morali uvaliti 2-3 komada.

Cuda su svakako moguca ali mislim da su ovim rezultatom sebi zatvorili vrata drugog kruga. Da pohvalim i dance koji su strpljivo igrali, bez nekog bespotrebnog srljanja, vrlo dobri u odbrani izuzev par pocetnickih gresaka. Dobro su izgleda i fizicki pripremljeni, tako da bi mogli jos negdje iscupati bod(ove).

Ovu drugu tekmu nisam dobro ni ispratio, propustio sam skoro pola utakmice, ali sam vidio dovoljno da bi primjetio da su svabe vrlo dobro zatvorili Ronalda. Ne gotivim ni jedne ni druge, yebi ih :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 09 jun 2012, 23:37

GRUPA SMRTI,opravdava ime u potpunosti,bice gusto do samog kraja :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 jun 2012, 23:37

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Kome ti dijeliš lekcije o patriotizmu? Jesil dobio certifikat od Bakira :lol:

Ja se kao Bosanac stidim što se i ti identifikuješ na taj način.
Ja sam covjek koji voli zenicu Bosne a tebi preporucujem da prestanes uvlaciti politiku u sport i etiketiras ljude. Boli mene za Bakira a i za tebe sta mislis.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 jun 2012, 23:38

Druze Monoloze. :D Gero jesil jos tu? :D

Citava igra Njemacke u grcu, bez brzine, dinamike, nekreativno. Nekako minimalno odigrano. Pozadi i u centru dobri, a onda naprijed Podolski, Müller, Özil...jao, smetali jedni drugima. To mora mnogo bolje ili ovdje mijenjati. Ipak pobjeda naravno nikad nija bila u pitanju. Za precke nema bodova, lopta mora biti u mrezi ili bar iza linije. Cvrsca momcad odnosi bodove, a Portugal nek se vadi protiv Holandije. :mrgreen: Ili protiv Danske, oni im bas leze. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 09 jun 2012, 23:39

slika

Joj glupe vam price, kako mozes navijat za neku zemlju koja te nicim ne veze. Drugo je simpatisat, al stavljat avatare sa zastavama drugih drzava dovoljno govori o nama. I onda se pitamo sto nam djeca igraju za druge zemlje, evo zasto jer svako od vas voli jos neku drzavu koju je vidio mozda jednom u zivotu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 09 jun 2012, 23:39

bparena je napisao/la:[
Nemoj s uvredama jer mogo sam i ja napisati tebi i jos nekima - vole ih brdski međedi poput tebe, ali nije red. Oni su tamo negdje a mi u BiH. Kristina nije igrala jer nema penaltija ko ove sezone u Spaniji.
I naravno, to su tvoji ocajni, da ne kazem jadni argumenti. Prvo i prvo, ne volim Portugal, boli me kurrac za njih, sto se mene tice mogu sve utakmice izgubit u grupi po 5-0, ne bi ni zijevno, ali simpatisem ih vise u odnosu na Svabe, na Njemacku koja je iduci nekom tvojom logikom nanijela cijeloj Europi toliko zla i patnje. I jos jedna informacija, jako vazna za tebe: Messi je ove sezone imao vise penala od Ronalda, mnogo vise.
p.s. i stvarno potrudi se da ne vrijedzas ljude na forumu. Ja mrzim Portugal iz nasih Zenicko/Bosansih razloga. A volim Spaniju (kao mnogi Bosanci) opet iz Zenicko/Bosanskih razloga.
Koji razlozi yebote, pa ti si pravi genije :lol: Koji su to Zenicko/Bosanski razlozi? Ajde ih nabroj, ali da su relevantni, ali ono bas relevantni. Ono, evo i mog razloga zasto volim Portugal: volim ih zbog Sarajevsko/Bosanskih razloga, a Spaniju opet ne volim isto tako zbog Sarajevsko/Bosanskih razloga. Purro genio :lol:

[youtube][/youtube]
Ovih razloga? Mozda nisi bio rodjen tada, ali pokusaj barem na google translate prenijeti neke komentare iz tog videa pa pokusaj shvatiti neke stvari. Balavce jedan mali, jadni.
bparena je napisao/la: Ja sam covjek koji voli zenicu Bosne a tebi preporucujem da prestanes uvlaciti politiku u sport i etiketiras ljude. Boli mene za Bakira a i za tebe sta mislis.
Ja nisam dobio amabas nikakav dokaz od tebe da volis Bosnu nego da mrzis druge. I kako se to ovaj forumas, sa dvadesetak godina moze uvuci u politiku tako ti matere tvoje :lol:

Izvinjavam se na spamanju, balavcima nekada vrijedi puknit jednu vaspitnu.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 09 jun 2012, 23:40

Bulkin je napisao/la:[youtube][/youtube]
Lopta je čak i bila malo više van nego unutra...

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 09 jun 2012, 23:41

BIHfan je napisao/la:slika

Joj glupe vam price, kako mozes navijat za neku zemlju koja te nicim ne veze. Drugo je simpatisat, al stavljat avatare sa zastavama drugih drzava dovoljno govori o nama. I onda se pitamo sto nam djeca igraju za druge zemlje, evo zasto jer svako od vas voli jos neku drzavu koju je vidio mozda jednom u zivotu.
Zato je tvoj avatar pravi patriotski. Sixersi se inače takmiče u drugoj ligi sarajevskog kantona :lol:

Sve neke strašne patriote večeras :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 jun 2012, 23:41

Ne mrzim Portugal, ali sigurno necu plakati za njihovim preckama. :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 09 jun 2012, 23:42

BIHfan je napisao/la:slika

:!:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 09 jun 2012, 23:43

Svaka Čast momčino Super Mario Gomez :lol:
slika
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 jun 2012, 23:43

Principatus je napisao/la:Druze Monoloze. :D Gero jesil jos tu? :D

Citava igra Njemacke u grcu, bez brzine, dinamike, nekreativno. Nekako minimalno odigrano. Pozadi i u centru dobri, a onda naprijed Podolski, Müller, Özil...jao, smetali jedni drugima. To mora mnogo bolje ili ovdje mijenjati. Ipak pobjeda naravno nikad nija bila u pitanju. Za precke nema bodova, lopta mora biti u mrezi ili bar iza linije. Cvrsca momcad odnosi bodove, a Portugal nek se vadi protiv Holandije. :mrgreen: Ili protiv Danske, oni im bas leze. :D
Cestitam na zasluzenoj pobjedi. Bit ce velika utakmica i protiv Holandije, ali ste odradili dobar posao. Cestitke...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 09 jun 2012, 23:44

Šta ovo Žabari se okomili protiv ELF-a?!

slika

slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 09 jun 2012, 23:45

A rasprave i kurca :lol: .

Portugal nije rekao svoju posljednju rijec svakako, smatram da su zasluzili taj bod i ne vidim zasto se ta Njemacka glorifikuje :roll: ?
Holandjani ce vazda luzeri ostat', ne ocekujem od njih comeback, Dance ne moze sreca uvijek sluzit'...jako zanimljiva situacija.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 jun 2012, 23:47

Principatus je napisao/la:Druze Monoloze. :D Gero jesil jos tu? :D

A Holandija ce se vaditi protiv Njemacke. Njima je to utakmica biti ili ne biti. Eto prilike Robbenu da zacepi usta mnogima koji su ga kritikovali u Njemackoj na kraju sezone. ;)

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 09 jun 2012, 23:47

Ovakva se tekma mogla i ocekivat.Sigurno,bitno je ne primit gol,a u napadu sta bude bude.
Steta,obje ekipe imaju potencijala za lijep i atraktivan fudbal,al i s tim cemo se vjerovatno upoznat protiv slabijih ekipa.
Sretno zmajevi!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 jun 2012, 23:47

JA IH NE VOLIM A VI SVISNITE OD MUKE ..... ODOSE ONI ABOGDA S PICICEM KUCI...

p.s. znate ono pred baraz - "mora Kristina igrati na EP"

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 09 jun 2012, 23:48

bparena je napisao/la:JA IH NE VOLIM A VI SVISNITE OD MUKE ..... ODOSE ONI ABOGDA S PICICEM KUCI...

p.s. znate ono pred baraz - "mora Kristina igrati na EP"
Daj bgt ne smaraj vise, ne moras u svakom postu isticati da mrzis Portugal, okaci avatar ko drug Monolog i rijesi stvar :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.