dobri ste imali ste jake prippremne utakmice i pokazali ste kvalitetSN96_FOREVER je napisao/la:NK Jedinstvo Bihać 1 - 1 FK Rudar Prijedor
Dino Dizdarević
Rudar dao gol iz penala![]()
po meni Jedinstvo je igralo bolje .

Moderator/ica: GracanicaAA
dobri ste imali ste jake prippremne utakmice i pokazali ste kvalitetSN96_FOREVER je napisao/la:NK Jedinstvo Bihać 1 - 1 FK Rudar Prijedor
Dino Dizdarević
Rudar dao gol iz penala![]()
po meni Jedinstvo je igralo bolje .
SN96_FOREVER je napisao/la:haha samo jaki su ovi Alkohol Boysi iz Prijedora nema sta..
pobjegli u restoran kad ih je Sila zaganjala!!
CETNICI NE DOLAZITE U BIHAC !! NISTE DOBRODOSLI!!
ahmm.. Alkohol Boysi pobijegli u restoran NK Jedinstvo.. zakljucali se tamo hahaneutralan__ je napisao/la:SN96_FOREVER je napisao/la:haha samo jaki su ovi Alkohol Boysi iz Prijedora nema sta..
znaci bilo je incidenata
hahaahSN96_FOREVER je napisao/la:ahmm.. Alkohol Boysi pobijegli u restoran NK Jedinstvo.. zakljucali se tamo hahaneutralan__ je napisao/la:SN96_FOREVER je napisao/la:haha samo jaki su ovi Alkohol Boysi iz Prijedora nema sta..
znaci bilo je incidenata
hehehe jeste zajebaniSN96_FOREVER je napisao/la:ma sitno sve brate mili..
dosla poslije marica i nekoliko policijskih auta..
aa jes mi zao sto im nismo trans dignuli joooj!! ..
ala ej glavno da ste vi u Banovicima zajebani pa nek gori sve hahaneutralan__ je napisao/la:hehehe jeste zajebaniSN96_FOREVER je napisao/la:ma sitno sve brate mili..
nisam mislio u negativnom smislu al aj nema veze ne bi da se svadjamSN96_FOREVER je napisao/la:ala ej glavno da ste vi u Banovicima zajebani pa nek gori sve hahaneutralan__ je napisao/la:hehehe jeste zajebaniSN96_FOREVER je napisao/la:ma sitno sve brate mili..
naravno da necemo ja sam to mislio kao zajebnacijuSN96_FOREVER je napisao/la:hehe ma necemo se svadjati
pozz
znaci dobro se sve zavrsiloBaboon je napisao/la:Ma ništa krupno,malo provokacije sa obe strane...na kraju tekme 30-ak navijača Jedinstva krenulo prema A-Boysima,ovi otišli u restoran i tu malo bilo psovanja i tako...srećom igrači Jedinstva i stručni štab sve smirili pa nije bilo većih problema.
probajte popravit to do pocetka pa da se vidimo u pl aBdBaboon je napisao/la:Ma uglavnom dobro sve,mislim da nije bilo hapšenja,razbijenih glava isto nije bilo...ma može se reći da je sve ok prošlo...a što se tiče same igre,slabo brate i jedni i drugi...ako mi mislimo nazad u PLBiH moraće puno bolje od ovog danas prikazanog.
apach je napisao/la:slabe su sanse da se Jedinstvo vrati..nemaju oni neku ekipu..da bi se uslo moraju se donositi bodovi sa strane..a jedinstvo do sad nije donijelo boda sa strane osim protiv omladinca..al za tu se utakmicu zna da je dogovorena
u drugoj polusezoni imaju 6 utakmica kuci i 8 na strani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.