BH MMA, kickbox, box, judo, karate...

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

fera
Kontakt:

Re: BH MMA, kickbox, box, judo, karate...

Post Postao/la fera » 15 maj 2013, 10:38

Polo je napisao/la:Pobjedio jeste ma da ako cemo iskreno da 4 runda je mogla biti jer obojica nisu nesto pokazali i preuzeli u svoju inicijativu. Muameru je ovo 5 pobjeda u nizu i sto znaci da je 2012 i 2013 dobre godine u njegovoj karijeri nadajmo se ce imati jos uspjeha u karijeri jer poslje Poturka i Redzovica on je zasigurno najbolji Bosanski teskas.
dobro ide muameru jos se dosta cesto bori. sto se redzovica tice ja mislim da je on sa kickboxom zavrsio.
You are someone else I am still right here

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 15 maj 2013, 20:10

fera je napisao/la:
Polo je napisao/la:Pobjedio jeste ma da ako cemo iskreno da 4 runda je mogla biti jer obojica nisu nesto pokazali i preuzeli u svoju inicijativu. Muameru je ovo 5 pobjeda u nizu i sto znaci da je 2012 i 2013 dobre godine u njegovoj karijeri nadajmo se ce imati jos uspjeha u karijeri jer poslje Poturka i Redzovica on je zasigurno najbolji Bosanski teskas.
dobro ide muameru jos se dosta cesto bori. sto se redzovica tice ja mislim da je on sa kickboxom zavrsio.
Muamer je sada u superkombatu hajmo reci da je to sada mozda 2 organizacija poslje Glory-a jer k-1 i dalje je neizvjesno dali ce se vratiti sta i kako i koji ce borci ostati u njemu lijepa priredba je bila u ZG ali dali ce nastaviti i sta jos ne znam a Glory se siri evo cak hoce i u NY da pokusaju da naprave turnir boraca koliko sam vidjeo i Spong ce biti u turniru ne HW vec do 91kg.

A Redzovic je pod ugovorom kod Felixa i sigurno mu tu dobro i zato nece nazad u k1 sigurno ga felix dobro placa.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 maj 2013, 22:02

sjajna pobjeda igora emkica na FFC-u. svaka cast majstoru. imaju o ovom tom catu nekoliko sjajnih talenata.

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 24 maj 2013, 22:04

fera je napisao/la:sjajna pobjeda igora emkica na FFC-u. svaka cast majstoru. imaju o ovom tom catu nekoliko sjajnih talenata.
đe ode ovaj hrvat

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 maj 2013, 22:05

Strašan udarac, svaka čast. :)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 maj 2013, 22:06

FCL je napisao/la:
fera je napisao/la:sjajna pobjeda igora emkica na FFC-u. svaka cast majstoru. imaju o ovom tom catu nekoliko sjajnih talenata.
đe ode ovaj hrvat
nigdje, jos je u ringu :mrgreen:

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 24 maj 2013, 22:07

fera je napisao/la:
FCL je napisao/la:
đe ode ovaj hrvat
nigdje, jos je u ringu :mrgreen:
u evo ga ,ko da je bio na maturalnoj pa se naroko :D

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 24 maj 2013, 22:08

Igor ponos nas.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 maj 2013, 22:29

sramota je da se ne ulaže u ove momke, sramota .. svaka čast Igoru, samo rokaj majstore !!! protivnik ne zna da l' je doš'o il' je poš'o :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 25 maj 2013, 14:18

Igor pokazao da polako sazrijeva i da moze da se probije ali naravno da su problem finansije i ulaganje za pravi trening kao i ostalo prave pripreme koje idu uz ovaj sport i na kraju se sportski podnjeo sto su svi sigurno u Osijeku u dvorani cjenili sto je se zahvalio svima i rekao da je ovo samo sport a ne tuca ili neka bitka na ulici.

Ovakvi sportista nam treba a ne kao sto nekada gledamo psovanja i nekulturu zivu.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 maj 2013, 21:42

Polo je napisao/la:Igor pokazao da polako sazrijeva i da moze da se probije ali naravno da su problem finansije i ulaganje za pravi trening kao i ostalo prave pripreme koje idu uz ovaj sport i na kraju se sportski podnjeo sto su svi sigurno u Osijeku u dvorani cjenili sto je se zahvalio svima i rekao da je ovo samo sport a ne tuca ili neka bitka na ulici.

Ovakvi sportista nam treba a ne kao sto nekada gledamo psovanja i nekulturu zivu.
al sjajni su osijecani, uvijek me oduseve. od kad je poceo ovaj FFC mislim da nije bilo bolje publike.
vidjecemo kad bude kod nas event kako ce biti, dobro bi bilo da budu karte pristupacne da bude velika posjeta ako se uopste i odrze u bosni ti eventi sto su najavili.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 26 maj 2013, 21:48

fera je napisao/la:
Polo je napisao/la:Igor pokazao da polako sazrijeva i da moze da se probije ali naravno da su problem finansije i ulaganje za pravi trening kao i ostalo prave pripreme koje idu uz ovaj sport i na kraju se sportski podnjeo sto su svi sigurno u Osijeku u dvorani cjenili sto je se zahvalio svima i rekao da je ovo samo sport a ne tuca ili neka bitka na ulici.

al sjajni su osijecani, uvijek me oduseve. od kad je poceo ovaj FFC mislim da nije bilo bolje publike.
vidjecemo kad bude kod nas event kako ce biti, dobro bi bilo da budu karte pristupacne da bude velika posjeta ako se uopste i odrze u bosni ti eventi sto su najavili.
To bi bilo lijepo da budu ti eventi kod nas medjutim i ako bude to ce najvjerovatnije biti samo u Sarajevu a ne kako je Dzevad malo najavio u Tuzli i Zenici. Volio bi naravno da se organizuju i u Tz i u ZE vidjecemo svakako bi tada trebali nasi borci dobiti malo vise prostora a to je isto jedna vrsta promocije ovih borilacki sportova.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 maj 2013, 08:50

evo hoce rodriguez protiv denisa u sarajevu da se bori. da vidimo hoce li denis i ovog protivnika uspjeti izbjeci :mrgreen:

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 29 maj 2013, 18:59

fera je napisao/la:evo hoce rodriguez protiv denisa u sarajevu da se bori. da vidimo hoce li denis i ovog protivnika uspjeti izbjeci :mrgreen:
Ako bude FFC event jel? Jer je potpisao na 3 borbe cini mi se ugovor sa FFCom prvu imao u Osijeku, sta da kazem ovo je Denisu sigurno izazov i da sam na njegovom mjestu pristao bi na taj mec ukoliko zeli imalo da se priblizi UFC-u.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 maj 2013, 22:23

Polo je napisao/la:
fera je napisao/la:evo hoce rodriguez protiv denisa u sarajevu da se bori. da vidimo hoce li denis i ovog protivnika uspjeti izbjeci :mrgreen:
Ako bude FFC event jel? Jer je potpisao na 3 borbe cini mi se ugovor sa FFCom prvu imao u Osijeku, sta da kazem ovo je Denisu sigurno izazov i da sam na njegovom mjestu pristao bi na taj mec ukoliko zeli imalo da se priblizi UFC-u.
ma ja ffc je u pitanju. gledao sam ovu sad borbu sto je rico imao protiv slovenca i za mene nije pokazao nista posebno mislim da bi se denis mogao nositi sa njim.

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 29 maj 2013, 22:36

Joj, gledao sam i ja borbu. Ako se ne varam, onaj Slovenac ga imao u mountu i ovaj ga okrenu ko bebu, još mu armbar napravi k'o s' pričom. Iskreno, smiješan mi meč bio. Ricco odradio korektno, ali sam mišljenja da se onaj Slovenac sa hrvanjem i BJJ-em nije sreo ni na youtubu.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 maj 2013, 10:07

work je napisao/la:Joj, gledao sam i ja borbu. Ako se ne varam, onaj Slovenac ga imao u mountu i ovaj ga okrenu ko bebu, još mu armbar napravi k'o s' pričom. Iskreno, smiješan mi meč bio. Ricco odradio korektno, ali sam mišljenja da se onaj Slovenac sa hrvanjem i BJJ-em nije sreo ni na youtubu.
pa hajd da ne pretjerujemo mozda je lik tu i tamo pogledao neki klip na youtubu na temu BJJ :mrgreen:
ja bi dodao jos da nije ni pravi armar bio nego neka improvizacija na koju ne bi tapao ni jedan borac koji je prosao bar neku obuku iz BJJ.
mene je sto se FFC-a tice najvise iznenadio Ante Delija, znao sam da je Perak kvalitetan borac al i Ante je odlican.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 30 maj 2013, 23:39

Onaj Slovenac isto kao neki klaun ali ako je Denis izazvan sada opet ako je borac i zeli da se bori i dokazuje onda neka potpise za ffc na par borbi kao i ricco i neka bude taj dvoboj napokon a Denisova zadnja borba jos ni nepamtim kada je bila.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 maj 2013, 23:41

Polo je napisao/la:Onaj Slovenac isto kao neki klaun ali ako je Denis izazvan sada opet ako je borac i zeli da se bori i dokazuje onda neka potpise za ffc na par borbi kao i ricco i neka bude taj dvoboj napokon a Denisova zadnja borba jos ni nepamtim kada je bila.
imao je krajem prosle godine cini mi se neki mec u srbiji tamo kad mu je monson otkazao pa su bili nafatali nekog mađara.
ja koliko sam upratio denis vec ima taj neki dogovor da ce nastupati za ffc

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 maj 2013, 20:38

evo nece denis ni protiv rodrigueza...

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.