Greska,utakmica nije registrovana 0-3 nego ce snimak meca gledati komisija.KonjicBOY je napisao/la:FK Klis - Fk Igman Utakmica registrovana 0-3
Druga Liga - grupa Jug
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
Support your local club !
- slogauskoplje
- Kontakt:
mi u svakoj utakmici idemo na tri boda samo često ostanemo bez njihRdje94 je napisao/la:slogauskoplje je napisao/la:vi žešći od ljubušaka
Šta smo mi žestoki ?![]()
Kakvo je stanje kod vas, jel stižete na izlet ili po bod(ove) ?

Sloga Uskoplje
Alo momak pa mi idemo po naslovslogauskoplje je napisao/la:mi u svakoj utakmici idemo na tri boda samo često ostanemo bez njihRdje94 je napisao/la:slogauskoplje je napisao/la:vi žešći od ljubušaka
Šta smo mi žestoki ?![]()
Kakvo je stanje kod vas, jel stižete na izlet ili po bod(ove) ?mislim da smo bolja momčad i da bi trebali pobjediti sutra, ako vi nešto posebno ne zapneta. ja vjerujem da nećete jer ne možete ispast nikako.

Ajde neće bit nešto strašno i neće bolit, 3:0 i svi sretni

NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
- slogauskoplje
- Kontakt:
14:30 * Manchester United VS Manchester Shittyslogauskoplje je napisao/la:nismo mi takvi jedan nula i tri boda nama dosta![]()
![]()
15:00 * Sloga Ljubuški VS Sloga Uskoplje nogomet

NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
Troglav danas pada u Kupresu
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- slogauskoplje
- Kontakt:
kad vi niste pali neće vala ni oniGrdan je napisao/la:Troglav danas pada u Kupresu.

Sloga Uskoplje
Pao Troglav u Kupresu 2:1slogauskoplje je napisao/la:kad vi niste pali neće vala ni oniGrdan je napisao/la:Troglav danas pada u Kupresu.

-
- Kontakt:
Lokomotiva-Visići 2:1 (1;0)
- slogauskoplje
- Kontakt:
padoše kod kupreških kosacaGrdan je napisao/la:Pao Troglav u Kupresu 2:1slogauskoplje je napisao/la:kad vi niste pali neće vala ni oniGrdan je napisao/la:Troglav danas pada u Kupresu.
.

@Rdje94
jesam reko da nećemo puno nismo mi ko City

Sloga Uskoplje
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nenadj'ebivi ste. 
Ali budite bez brige, žalba (sa velikim svotama novca) je već upućena. Poslana je sa kupreškog stadiona.

Ali budite bez brige, žalba (sa velikim svotama novca) je već upućena. Poslana je sa kupreškog stadiona.
Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 23 okt 2011, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3
- HNKBrotnjo
- Kontakt:
slogauskoplje je napisao/la:kad vi niste pali neće vala ni oniGrdan je napisao/la:Troglav danas pada u Kupresu.

A ja, nebitno, mi smo kupili tu utakmicu, kao i svaku dosad gostujucu ...
- slogauskoplje
- Kontakt:
vi se dogovorili sa tomislavom i kupresom, a oni su trebali sa nama i sa ne znam kim još. vama je očito uspjelo njima nije i kraj pričeHNKBrotnjo je napisao/la:slogauskoplje je napisao/la:kad vi niste pali neće vala ni oniGrdan je napisao/la:Troglav danas pada u Kupresu.
kako je ovo fino procitat
mi smo se prosetali Kupresom uz katastrofalno 1. pol u kojem smo gubili 1:0, 2. pol smo ih zgazili, i ponisten nam je cist gol, izmisljen ofsajd, kako bi domacini gonjali bar x do kraja utakmice
![]()

Sloga Uskoplje
-
- Kontakt:
E moj sokole,al onaj primitivizam i krkanluk nisam odavno vidio,od onog gazde hotela pa dalje, a sudac gore nebi bio nizakakve pare pa nione koje je Pavić uzeo protiv Vas,svaka im čast.Ovi iz županije bi trebaligledat akoje moguće da ih priključe Bugojnu jer tu i pripadaju,odnosno odavno su pripadali.To što smo mi izgubili je sportski i mi to tako prihvaćamo,a ako neko želi bodove treba se javiti Vrbanu jer on vodi ove igrače iz Bugojna i on to završava.Kamešnica je igrala 0-0 sa Posušjem.
- HNKBrotnjo
- Kontakt:
vi se dogovorili sa tomislavom i kupresom, a oni su trebali sa nama i sa ne znam kim još. vama je očito uspjelo njima nije i kraj pričeHNKBrotnjo je napisao/la:slogauskoplje je napisao/la:kad vi niste pali neće vala ni oniGrdan je napisao/la:Troglav danas pada u Kupresu.
kako je ovo fino procitat
mi smo se prosetali Kupresom uz katastrofalno 1. pol u kojem smo gubili 1:0, 2. pol smo ih zgazili, i ponisten nam je cist gol, izmisljen ofsajd, kako bi domacini gonjali bar x do kraja utakmice
![]()

Znas i gotovo

S razlogom sam se bojao Podruma i ekipe. Pa šta je ono, jeli ono sramota? Delegat ih ni ocijeniti nije htio, eto kakvi su bili. Mislim ono je dno, dna. I onaj igrač Lokomotive, 13-ka, pa šta je sa njim? Pogriješio je sport definitivno, kako je ušao bar jedno 10 puta je namjerno pred očima suca šakom udarao naše igrače.remistarmo je napisao/la:Lokomotiva-Visići 2:1 (1;0)
Kod onog drugog gola lopta je prethodno izašla van igre bar 50 cm, i Saša Matić bi ono vidio. Ma ne da mi se uopće komentirati "utakmicu" više.

www.facebook.com/hnkvisici
Prekid u Konjicu, kanonada Brotnja, pobjeda Lokosa
http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... eda-lokosa" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... eda-lokosa" onclick="window.open(this.href);return false;
Sudijska trojka je odsvirala utakmicu bez grešaka, koje bi uticale na rezultat. Iako su obje ekipe igrale nerovozno, Podrum je autoritativno, sa svojim pomoćnicima, priveo utakmicu kraju.Grdan je napisao/la:Prekid u Konjicu, kanonada Brotnja, pobjeda Lokosa
HAHAHA! Pa čak je i igrač Lokomotive priznao da je kod drugog gola prethodno lopta bila van terena bar pola metra. I Podrum u razgovoru sa pomoćnikom Čilićem pita njega ovim riječima: "Šta ću sad, da poništim gol?" Kaže ovaj: "Ma pusti, samo ćeš onda još više zakuhat".
www.facebook.com/hnkvisici
-
- Kontakt:
Dobra ti dojavaGrdan je napisao/la:Troglav danas pada u Kupresu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.