Uprati ga malo bolje kada protivnička ekipa ima loptu .ahmad_tz je napisao/la:AllAbout je napisao/la:medunjanin je mozda i najkorektnije odigrao zadnjih par utakmica..on je igrac koji prvenstveno prosljedjuje loptu ka naprijed i to klasno radi..ne vidim sredinu terena bez njega trenutnodzenan01 je napisao/la:Protiv Portugala ga očekujem od prve minute umjesto nepokretnog Medunjanina koji je u odbrani potpuno beskoristan.
U baražu jednostavno svih 10 igrača moraju igrati odbranu i trčati svih 90 minuta.
ja sam ga upratio par put kako protiv francuza se vrati dole do odbrane, uzme loptu i hladno je iznese do misketa.
Adnan Zahirović
Re: Adnan Zahirović
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
druze u zadnjih 6 utakmica primili smo samo jedan go i to iz PENALA.
@dzenan01 sta konkretno ocekujes? nije gattuso ili de jong..to nije njegova uloga
Unica grande amore
Upravo o tome i pričam. Niko ne spori Harisove kvalitete u napadačkom dijelu i njegove odlične lopte prema naprijed.AllAbout je napisao/la:@dzenan01 sta konkretno ocekujes? nije gattuso ili de jong..to nije njegova uloga
Ali, protiv Portugala nam treba više trkač, a za organizovanje igre neka budu zaduženi Pjanić i Misimović.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
pa eto recimo da umjesto njega igra zahirovic..to je vec previse defanzivno..skoro bunker..prednost kada igra medunjanin je ta sto stvara visak kod kreiranja igre..gdje se misimovic ne mora toliko trositi i vracati nazad po loptu..pjanic sam ne moze..a zahirovic i rahimic su cisto destruktivcidzenan01 je napisao/la:Upravo o tome i pričam. Niko ne spori Harisove kvalitete u napadačkom dijelu i njegove odlične lopte prema naprijed.AllAbout je napisao/la:@dzenan01 sta konkretno ocekujes? nije gattuso ili de jong..to nije njegova uloga
Ali, protiv Portugala nam treba više trkač, a za organizovanje igre neka budu zaduženi Pjanić i Misimović.
Unica grande amore
U Zenici ,moramo napraviti rezultatsku prednost.izbacivanjem Mudonje a ubacivanjem Zahirovica sam sebi u stomak skaces.Mudonja je taj koji zabija iz prikrajka,posto ce ova trojica biti striktno cuvani sa ulaskom Zahirovica obeznjedjujes svoj gol ali i Portugalski.Sto znaci vracaju se kuci bez mozda primljenog gola i odmah pisi propalo u Lisabonu.dzenan01 je napisao/la:Upravo o tome i pričam. Niko ne spori Harisove kvalitete u napadačkom dijelu i njegove odlične lopte prema naprijed.AllAbout je napisao/la:@dzenan01 sta konkretno ocekujes? nije gattuso ili de jong..to nije njegova uloga
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne znam, Portugalci svakako imaju brza krila, znaci defanzivni vezni ce morati pomagati bekovima i zatvarati ih, a sad koliko je to u stanju Rahimici, jeste bolji igrac trenutno ima iskustvo zna igrati, ali koliko se on moze ganjati sa Ronaldom odnosno Nanijem, ja bih igrao Zahirovic-Medo..
Celik!3,2,2.
a rahimica na stopera !AllGunsBlazing je napisao/la:Ne znam, Portugalci svakako imaju brza krila, znaci defanzivni vezni ce morati pomagati bekovima i zatvarati ih, a sad koliko je to u stanju Rahimici, jeste bolji igrac trenutno ima iskustvo zna igrati, ali koliko se on moze ganjati sa Ronaldom odnosno Nanijem, ja bih igrao Zahirovic-Medo..
E nevjerovatno koliki je ovan ovaj trener Spartak Naclika,opet je svog najboljeg igraca ostavio na klupi...
Bjezi Zaha iz te vukohebine unistice ti taj kondom od trenera karijeru
Bjezi Zaha iz te vukohebine unistice ti taj kondom od trenera karijeru

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
- Goalgetter
- Kontakt:
Adnan od prve minute na terenu protiv CSKA. Trenutno gubi Nalchik 0:1, Zahirovic dobio zuti karton.
Hoce li mi neko objasniti zasto ovaj momak do sad nije bio standardan u svom timu a jedan je od najskupljih njihovih igraca? Jos uz to ima potencijala i mlad je, iskustvo u repki i sl.
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
Pa valjda ti je jasno o kakvim se ljudima radi tamo gdje igra!!!LukasL33 je napisao/la:Hoce li mi neko objasniti zasto ovaj momak do sad nije bio standardan u svom timu a jedan je od najskupljih njihovih igraca? Jos uz to ima potencijala i mlad je, iskustvo u repki i sl.
Barem nama bosancima ne treba biti to cudno!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Igrao je 21od 29 tekmi, nije ni to lose s obzirom da je pun tim rusa koji sigurno imaju predsnost,
Ispade njegov tim u drugu ligu, nadam se da ce promjeniti tim i d anece igrati u drugoj ligi, steta bi fkt bila, mogo bi naslijediti Rahimica u repki.
Ispade njegov tim u drugu ligu, nadam se da ce promjeniti tim i d anece igrati u drugoj ligi, steta bi fkt bila, mogo bi naslijediti Rahimica u repki.
Portugal-BiH
Nisu oni jos ispali igace se u Rusiji ova sezona sve do proljeca kao i u ostatku evrope tako da ce biti play off za ispadanje i za prvaka nakon 30 odigranih kola.LukasL33 je napisao/la:Igrao je 21od 29 tekmi, nije ni to lose s obzirom da je pun tim rusa koji sigurno imaju predsnost,
neko reće nešto protiv Zahirovića? ah da, u reprezentaciji je samo zato, jer mu je Sead Sušić menađer.

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
doslovno je poklopio ronaldaPasha je napisao/la:neko reće nešto protiv Zahirovića? ah da, u reprezentaciji je samo zato, jer mu je Sead Sušić menađer.![]()
![]()
Unica grande amore
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zaha ima strasnu karijeru ispred sebe. Svaka cast majstore.
- anonymousHD
- Kontakt:
Zaha aferim! Odigrao je odlično, vreme je da pređe u ligu petice, gde mu je mesto. Nemačka izgleda zove. 

- vidovitadjemila
Svaka ti cast Zaha.Znao sam da si fenomenalan igrac ali igrati onako protiv mozda i najboljeg svjetskog igraca.Neprocjenjivo...Bravo legendo ,otimace se ubrzo za tebe Evropski velikani...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Večeras si me oduševio. Svaka čast. Nadam se da ćemo te gledati u repki još barem 10 godina.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.