Adnan Zahirović

dzenan01
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la dzenan01 » 15 okt 2011, 00:05

ahmad_tz je napisao/la:
AllAbout je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:Protiv Portugala ga očekujem od prve minute umjesto nepokretnog Medunjanina koji je u odbrani potpuno beskoristan.
U baražu jednostavno svih 10 igrača moraju igrati odbranu i trčati svih 90 minuta.
medunjanin je mozda i najkorektnije odigrao zadnjih par utakmica..on je igrac koji prvenstveno prosljedjuje loptu ka naprijed i to klasno radi..ne vidim sredinu terena bez njega trenutno

ja sam ga upratio par put kako protiv francuza se vrati dole do odbrane, uzme loptu i hladno je iznese do misketa.
Uprati ga malo bolje kada protivnička ekipa ima loptu .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 15 okt 2011, 00:09

druze u zadnjih 6 utakmica primili smo samo jedan go i to iz PENALA.

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 15 okt 2011, 00:13

@dzenan01 sta konkretno ocekujes? nije gattuso ili de jong..to nije njegova uloga
Unica grande amore

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 15 okt 2011, 00:17

AllAbout je napisao/la:@dzenan01 sta konkretno ocekujes? nije gattuso ili de jong..to nije njegova uloga
Upravo o tome i pričam. Niko ne spori Harisove kvalitete u napadačkom dijelu i njegove odlične lopte prema naprijed.
Ali, protiv Portugala nam treba više trkač, a za organizovanje igre neka budu zaduženi Pjanić i Misimović.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 15 okt 2011, 00:25

dzenan01 je napisao/la:
AllAbout je napisao/la:@dzenan01 sta konkretno ocekujes? nije gattuso ili de jong..to nije njegova uloga
Upravo o tome i pričam. Niko ne spori Harisove kvalitete u napadačkom dijelu i njegove odlične lopte prema naprijed.
Ali, protiv Portugala nam treba više trkač, a za organizovanje igre neka budu zaduženi Pjanić i Misimović.
pa eto recimo da umjesto njega igra zahirovic..to je vec previse defanzivno..skoro bunker..prednost kada igra medunjanin je ta sto stvara visak kod kreiranja igre..gdje se misimovic ne mora toliko trositi i vracati nazad po loptu..pjanic sam ne moze..a zahirovic i rahimic su cisto destruktivci
Unica grande amore

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 okt 2011, 00:46

dzenan01 je napisao/la:
U Zenici ,moramo napraviti rezultatsku prednost.izbacivanjem Mudonje a ubacivanjem Zahirovica sam sebi u stomak skaces.Mudonja je taj koji zabija iz prikrajka,posto ce ova trojica biti striktno cuvani sa ulaskom Zahirovica obeznjedjujes svoj gol ali i Portugalski.Sto znaci vracaju se kuci bez mozda primljenog gola i odmah pisi propalo u Lisabonu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 okt 2011, 00:51

Ne znam, Portugalci svakako imaju brza krila, znaci defanzivni vezni ce morati pomagati bekovima i zatvarati ih, a sad koliko je to u stanju Rahimici, jeste bolji igrac trenutno ima iskustvo zna igrati, ali koliko se on moze ganjati sa Ronaldom odnosno Nanijem, ja bih igrao Zahirovic-Medo..
Celik!3,2,2.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 15 okt 2011, 01:02

AllGunsBlazing je napisao/la:Ne znam, Portugalci svakako imaju brza krila, znaci defanzivni vezni ce morati pomagati bekovima i zatvarati ih, a sad koliko je to u stanju Rahimici, jeste bolji igrac trenutno ima iskustvo zna igrati, ali koliko se on moze ganjati sa Ronaldom odnosno Nanijem, ja bih igrao Zahirovic-Medo..
a rahimica na stopera !

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 24 okt 2011, 14:26

E nevjerovatno koliki je ovan ovaj trener Spartak Naclika,opet je svog najboljeg igraca ostavio na klupi...
Bjezi Zaha iz te vukohebine unistice ti taj kondom od trenera karijeru :(
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 okt 2011, 18:35

Adnan od prve minute na terenu protiv CSKA. Trenutno gubi Nalchik 0:1, Zahirovic dobio zuti karton.

LukasL33
Kontakt:

Post Postao/la LukasL33 » 28 okt 2011, 20:43

Hoce li mi neko objasniti zasto ovaj momak do sad nije bio standardan u svom timu a jedan je od najskupljih njihovih igraca? Jos uz to ima potencijala i mlad je, iskustvo u repki i sl.
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 28 okt 2011, 23:54

LukasL33 je napisao/la:Hoce li mi neko objasniti zasto ovaj momak do sad nije bio standardan u svom timu a jedan je od najskupljih njihovih igraca? Jos uz to ima potencijala i mlad je, iskustvo u repki i sl.
Pa valjda ti je jasno o kakvim se ljudima radi tamo gdje igra!!!
Barem nama bosancima ne treba biti to cudno!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

LukasL33
Kontakt:

Post Postao/la LukasL33 » 29 okt 2011, 00:30

Igrao je 21od 29 tekmi, nije ni to lose s obzirom da je pun tim rusa koji sigurno imaju predsnost,
Ispade njegov tim u drugu ligu, nadam se da ce promjeniti tim i d anece igrati u drugoj ligi, steta bi fkt bila, mogo bi naslijediti Rahimica u repki.
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 29 okt 2011, 08:59

LukasL33 je napisao/la:Igrao je 21od 29 tekmi, nije ni to lose s obzirom da je pun tim rusa koji sigurno imaju predsnost,
Ispade njegov tim u drugu ligu, nadam se da ce promjeniti tim i d anece igrati u drugoj ligi, steta bi fkt bila, mogo bi naslijediti Rahimica u repki.
Nisu oni jos ispali igace se u Rusiji ova sezona sve do proljeca kao i u ostatku evrope tako da ce biti play off za ispadanje i za prvaka nakon 30 odigranih kola.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 11 nov 2011, 22:14

neko reće nešto protiv Zahirovića? ah da, u reprezentaciji je samo zato, jer mu je Sead Sušić menađer. :lol: :lol: :lol:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 11 nov 2011, 22:15

Pasha je napisao/la:neko reće nešto protiv Zahirovića? ah da, u reprezentaciji je samo zato, jer mu je Sead Sušić menađer. :lol: :lol: :lol:
doslovno je poklopio ronalda
Unica grande amore

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 nov 2011, 22:35

Zaha ima strasnu karijeru ispred sebe. Svaka cast majstore.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 11 nov 2011, 22:44

Zaha aferim! Odigrao je odlično, vreme je da pređe u ligu petice, gde mu je mesto. Nemačka izgleda zove. ;)

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 11 nov 2011, 23:10

Svaka ti cast Zaha.Znao sam da si fenomenalan igrac ali igrati onako protiv mozda i najboljeg svjetskog igraca.Neprocjenjivo...Bravo legendo ,otimace se ubrzo za tebe Evropski velikani...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 11 nov 2011, 23:36

Večeras si me oduševio. Svaka čast. Nadam se da ćemo te gledati u repki još barem 10 godina.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.