Precijenjeni igraci

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

gojzerica
Kontakt:

Re: Precijenjeni igraci

Post Postao/la gojzerica » 09 okt 2012, 14:27

Slažem se za Boatenga.

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 09 okt 2012, 14:36

Jack Rodwell
shandrlike-tandrlike

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 09 okt 2012, 17:28

MrHc je napisao/la:Po igrackim kvalitetama

Manco : Nani - Young - Kagawa - P. Jones ( al' eto jos je mlad )
Shity : Nasri
Chelsky : Malouda - Ramires - Ceh
Liverpool : Svi izuzev Gerarda i Caraghera
Arsenal : SVI ... Golman prosjecan ... stoperi katastrofa ... Gibs smijesan ... Diaby taraba ... Jack rahitican ... itd itd mozda jedini izuzetak i nesto da valja je Santi Cazorla ( al' on ce svakako za 2 sezone u City )

u Njemackoj ligi nema precjenjenih igraca oni posluju razumno !!

Italija khmmm Robinho - Boateng - ostali tu i tamo

Real : Khedira zalutao u Real ... Modric DEFINITIVNO ... Di Maria
Barca : Fabregas .... Sanchez .... Pedro ... Valdes

Celik : svi igraci izuzev Mesanovica te komplet uprava svi su precijenjeni

Koliko neznanja u samo jednom postu.

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 09 okt 2012, 18:16

MrHc je napisao/la:Po igrackim kvalitetama

Manco : Nani - Young - Kagawa - P. Jones ( al' eto jos je mlad )
Shity : Nasri
Chelsky : Malouda - Ramires - Ceh
Liverpool : Svi izuzev Gerarda i Caraghera
Arsenal : SVI ... Golman prosjecan ... stoperi katastrofa ... Gibs smijesan ... Diaby taraba ... Jack rahitican ... itd itd mozda jedini izuzetak i nesto da valja je Santi Cazorla ( al' on ce svakako za 2 sezone u City )

u Njemackoj ligi nema precjenjenih igraca oni posluju razumno !!

Italija khmmm Robinho - Boateng - ostali tu i tamo

Real : Khedira zalutao u Real ... Modric DEFINITIVNO ... Di Maria
Barca : Fabregas .... Sanchez .... Pedro ... Valdes

Celik : svi igraci izuzev Mesanovica te komplet uprava svi su precijenjeni
Sve stoji, osim Cecha - on precijenjen :shock: Nidje veze, i za Di Mariu isto, ali ostalo je ok.
SAMO ČELIK !

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 09 okt 2012, 18:31

Torres.Nasri isto.
Keep walking.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 okt 2012, 20:30

azTer je napisao/la:dobro prijatelju, al ne možeš ić od člana do člana i govorit da oni nisu upravu već si ti. to je subjektivno mišljenje i meni jesu precijenjeni.
Htio sam da idemo argumentirano,ovako kako si za Balea napisao. ;)
Zbog čega smatraš da je Modrić precijenjen?

EDIT:
Na ovakve budalaštine da su Torres,Fabregas,Kagawa,Vermaelen...podcjenjeni moram napisat da nisu u pravu jer svatko normalan vidi da su to budalaštine.Kad se već piše neka se barem objasni zašto za kojeg igrača netko smatra da je precijenjen.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 09 okt 2012, 23:00

Neki igrac padne u formi i automatski je precjenjen :lol: . Boateng prosle sezone unistavo Barcu,ka je dolazio dosao da popuni roster a izborio se za prvi tim i postao najbolji u sredini Milana a sad precjenjen :lol: .

Za Robinha mogu to isto reci, dosao je u prvoj sezoni dao golova kao i Ibra a placen 10 miliona manje. Poslije pad u formi i precijenjen :lol:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 okt 2012, 23:29

Cautinho je napisao/la:Torres.Nasri isto.
Torres je daleko od precijenjenog igraca . Trenutno jos uvijek nije u idealnoj formi ,ali zabija golove i dalje je svjetska klasa.Igrac koji je razvaljivao u Atleticu i Liverpoolu ,cak u vrijeme dok je igrao za Redse mislim da je bio ubjedljivo najbolji napadac Evrope . Zaboravljate(ili ste se tek tada rodili ) kako je igrao na Euru ...On je donio titulu prvaka Evrope Furiji . j'biga, to nikako ne moze biti precijenjen igrac.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 09 okt 2012, 23:32

MARIO BALOTELLI po meni najprecjenjeniji igrac u historiji
razlog : toliko pisu o njemu fol talent , evo sad citam nije dao gol u epl od marta , cesto igra i kad je na terenu nevidljiv je kao da je nezainteresovan , jednostavno igrac je precjenjen

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 okt 2012, 23:43

ahmad_tz je napisao/la:Neki igrac padne u formi i automatski je precjenjen :lol: . Boateng prosle sezone unistavo Barcu,ka je dolazio dosao da popuni roster a izborio se za prvi tim i postao najbolji u sredini Milana a sad precjenjen :lol: .

Za Robinha mogu to isto reci, dosao je u prvoj sezoni dao golova kao i Ibra a placen 10 miliona manje. Poslije pad u formi i precijenjen :lol:
Simpatizer sam Milana, al koga je Boateng unistavao? Dao momak gol Arsenalu, legla mu ko budali samar i igracina. Svjetska klasa. Vidim kakva je klasa bez Ibrahimovica. Ne samo on citav vezni red Milana. Sramota je za ovog momka reci da je svjetska klasa od veznog igraca, a prica se da je tako samim tim je precijenjen. Sminercic sa frizuricom i bradicom uvukao razlicite pertle u kopacke i konta evo ga to sam ja novi vodja Milana. Ne moze bit vodja FK Vratnika. Fuj.

Robinho da je valjao ne bi kod nas nikad zavrsio. Samo cu to reci. Imao je sansu u Realu (placen masnih para i smatran za najveceg svjetskog talenta) pa je upropastio, u Cityu isto tako masno placen pa upropastio, otisao malo do Brazila izigrao svoju igru koju moze samo na plazi igrat i sad dosao vamo gdje se ne izdvaja uopste od ostalih prosjecnih igraca Milana. Igrac u kojeg je ulozeno skoro 100 miliona, a njegov plafon je bio 15 golova po sezoni je itekako precijenjen.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 09 okt 2012, 23:47

SiamoNoi je napisao/la:
azTer je napisao/la:dobro prijatelju, al ne možeš ić od člana do člana i govorit da oni nisu upravu već si ti. to je subjektivno mišljenje i meni jesu precijenjeni.
Htio sam da idemo argumentirano,ovako kako si za Balea napisao. ;)
Zbog čega smatraš da je Modrić precijenjen?
pa naravno da neću nešto napamet bubat, ako imam neke argumente, tad ću i napisat. ako ih nisam odma napiso, ne znači da ih neam.

maloprije sam pročito na sajtu citat novinara iz lista ABC: "Jasno je da Mourinho u veznom redu traži Supermana koji jednako efikasno može graditi i rušiti. Najveći je problem što je Mourinho insistirao na Modrićevom dolasku, a sad ispada da ga uopće nije dobro poznavao". ovaj citat u jednu ruku govori da je precijenjen, tj. kakvu su sliku mediji plasirali. od modrića se očekuje trčanje, driblanje, proigravanje, davanje golova, izvođenje prekida, a vremenom su mediji (da, prvenstveno mislim na hrvatske) stvorili sliku kao da on zapravo može sve to. ne, ne može. modrić može da gradi, a i to ograničeno... kao prvo - nije čvrst, kao drugo - nije ni toliko brz... dakle, mora se većinski oslanjat na inteligenciju i više na zadnji pas nego na cjelokupnu organizaciju igre. dakle, da primi loptu i izabere najbolji način da stvori priliku za gol. da je velik igrač kao što ga smatraju, on bi stvarao prilike na više načina: mogao bi probijat bokove i zadnju liniju kao iniesta ili kao što je radio kaka, mogao bi držat protivničke igrače na leđima kao što je to znao riquelme svojevremeno ili zidane, mogao bi bit i defanzivno orjentisan pa da usput ima svoju cijelu ofanzivnu liniju ispred sebe, što poboljšava pregled igre (kao pirlo), mogao bi ugrožavati protivničke golmane udarcima iz velike daljine ili slobodnjaka, kao što to rade gerrard, lampard... naravno, neka poređenja su ugrubo predstavljenja, jer nisu svi igrači isti niti na istim pozicijama u veznom redu, ali ovo samo treba da posluži kao slika koja prikazuje njegove ne toliko male mane.

da sumiram, on je za mene dobar vezni igrač, ali je precijenjen prvenstveno zato što je ograničen pri organizaciji napada ili igranja odbrane, a još pri tome nije među najboljim u onome za što ga najviše hvale. recimo, i xavi je ograničen (spor, ponekad trom, rijetko kad igra odbranu, loš u skoku), ali je najbolji paser i naravno da ga to gura među najbolje... jer može uzet loptu na dvadeset metara od svog gola i u roku od sekunde skontat kako da ista ta lopta završi na nozi messija koji se nalazi šezdeset metara od njega.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 10 okt 2012, 01:38

A_d_0 je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:Neki igrac padne u formi i automatski je precjenjen :lol: . Boateng prosle sezone unistavo Barcu,ka je dolazio dosao da popuni roster a izborio se za prvi tim i postao najbolji u sredini Milana a sad precjenjen :lol: .

Simpatizer sam Milana, al koga je Boateng unistavao? Dao momak gol Arsenalu, legla mu ko budali samar i igracina. Svjetska klasa. Vidim kakva je klasa bez Ibrahimovica. Ne samo on citav vezni red Milana. Sramota je za ovog momka reci da je svjetska klasa od veznog igraca, a prica se da je tako samim tim je precijenjen. Sminercic sa frizuricom i bradicom uvukao razlicite pertle u kopacke i konta evo ga to sam ja novi vodja Milana. Ne moze bit vodja FK Vratnika. Fuj.

Robinho da je valjao ne bi kod nas nikad zavrsio. Samo cu to reci. Imao je sansu u Realu (placen masnih para i smatran za najveceg svjetskog talenta) pa je upropastio, u Cityu isto tako masno placen pa upropastio, otisao malo do Brazila izigrao svoju igru koju moze samo na plazi igrat i sad dosao vamo gdje se ne izdvaja uopste od ostalih prosjecnih igraca Milana. Igrac u kojeg je ulozeno skoro 100 miliona, a njegov plafon je bio 15 golova po sezoni je itekako precijenjen.
Odlično rečeno.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 10 okt 2012, 09:42

Nije Boateng svjetska klasa. Brkas pojmove, svjetska klasa su Xavi, Iniesta itd. Boateng nije ukrao broj 10, nego ga je zatrazio i dres su mu dali. Za kakve je on pare dosao ne moze biti precijenjen. Momak se dokazao da je vise od toga da popunjava roster, samim tim nije precijenjen. Jel mu legla i onda kada je Barci zabio??

Za Robinha u globalu se moze reci da je precijenjen. Ja sam zadovoljan onim sto je on pruzio u Milanu, vise onom prvom sezonom u drugoj je podbacio ali otom potom.

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 10 okt 2012, 11:32

ahmad_tz je napisao/la:Nije Boateng svjetska klasa. Brkas pojmove, svjetska klasa su Xavi, Iniesta itd. Boateng nije ukrao broj 10, nego ga je zatrazio i dres su mu dali. Za kakve je on pare dosao ne moze biti precijenjen. Momak se dokazao da je vise od toga da popunjava roster, samim tim nije precijenjen. Jel mu legla i onda kada je Barci zabio??

Za Robinha u globalu se moze reci da je precijenjen. Ja sam zadovoljan onim sto je on pruzio u Milanu, vise onom prvom sezonom u drugoj je podbacio ali otom potom.
Kako god, on je veoma precijenjen igrac. Dao 2 eurogola barsi i arsenalu i to je to. Takodjer ja Bale smatram itekako precjienjenim igracom. Sjecam se da je briljirao u dvomecu sa Interom prije 2 sezone i to je sve od njega.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 okt 2012, 11:37

Ultras1921 je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:Nije Boateng svjetska klasa. Brkas pojmove, svjetska klasa su Xavi, Iniesta itd. Boateng nije ukrao broj 10, nego ga je zatrazio i dres su mu dali. Za kakve je on pare dosao ne moze biti precijenjen. Momak se dokazao da je vise od toga da popunjava roster, samim tim nije precijenjen. Jel mu legla i onda kada je Barci zabio??

Kako god, on je veoma precijenjen igrac. Dao 2 eurogola barsi i arsenalu i to je to. Takodjer ja Bale smatram itekako precjienjenim igracom. Sjecam se da je briljirao u dvomecu sa Interom prije 2 sezone i to je sve od njega.

Kad si zadnji put pogledao neku tekmu Tottanhama?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 10 okt 2012, 11:43

Evo sad sam vidio ovaj pocetak teme, inace je to da nako nekog bez argumenata ispljujes :lol: . Izvinjavam se za repliciranja.

Evo od mene par:

Modric
Welbek
Guarin
Vucinic
Lamela
Buanote
Walcott
Coentrao

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 okt 2012, 12:04

Ko god kaze da je Bale precijenjen,nema veze o fudbalu . Po meni ubjedljivo najbolji igrac na svojoj poziciji .
On posjeduje tu nevjerovatnu sposobnost da pretrci cijelu duznu terena istom brzinom.
Ono sto sam jos primjetio kod njega je ima dobru zavrsnicu,zna zabijati golove , zna uputiti dobar centarsut, ima ubojitu ljevicu,mada i desnom nogom zabija cesto golove . Bas nedavno je na OT zabio fin gol . 8-)

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 10 okt 2012, 12:09

ahmad_tz je napisao/la:Evo sad sam vidio ovaj pocetak teme, inace je to da nako nekog bez argumenata ispljujes :lol: . Izvinjavam se za repliciranja.

Evo od mene par:

Modric
Welbek
Guarin
Vucinic
Lamela
Buanote
Walcott
Coentrao
mora neko bit iz Juventusa pa makar...sto li bas iz Milana nema nekog?smijesan si,cuj Vucinic precijenjen, covjek vrijedi 17 miliona kao i Robinho i probaj poredit ta dva igraca,ko je korisniji za ekipu..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 10 okt 2012, 12:30

ahmad_tz je napisao/la:Evo sad sam vidio ovaj pocetak teme, inace je to da nako nekog bez argumenata ispljujes :lol: . Izvinjavam se za repliciranja.

Evo od mene par:

Modric
Welbek
Guarin
Vucinic
Lamela
Buanote
Walcott
Coentrao
Mozda bih se jedino slozio za Walcotta ..
Welbek i Lamela su jos uvijek premladi da bi ih mogao zvati precjenjeninm,cak sto vise,ovaj drugi nije toliko ni cijenjen..
Guarin je dobar igrac,ali nije ni on na velikom glasu,cak bi mogao na temu podcijenjenih igraca..

Buanote,kako vec ti napisa,ako mislis na onog iz Malage ne znam po cemu je on precjenjen..Placen minimalano,obecavao jeste ali prije nesrece koja mu je unazadila karijeru sigurno, ulazi sa klupe,uopste nije na visokom glasu..To je to sto se njega tice..
Coentrao je jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu,i Real je jedini klub gdje on ne moze igrati prvu postavu..Univerzalac,dobar i naprijed i nazad..
Sto se Modrica tice i tu mislim da grijesis,da vrijedi 40 mil-ne vrijedi,ali toliko ne vrijedi ni jedan igrac na svijetu..Druga je stvar sto je fudbal postao shoubiz pa se tu samo pare okrecu..
Modric je sam drzao Tottenham zadnjih par godina,u Realu se tek treba dokazati..

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 10 okt 2012, 12:33

Lucas Moura
Lucas Leiva
Neymar
Modric
Walcott
Coentrao
Eriksen
1946

Zaključano

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.