Kaže Reja vježbali su dolazi intelegentni Štimac ,još to odradite rahat ste

na treninge hajduka dolazi 40-ak igraca, reja je rekao kako u spanjolsku vodi 26 igraca ukljucujuci tri golmana, znaci biti ce dosta rezova... po meni nisu potrebni, od poćevši od odbrane: tokić, maloča(ako ce dovesti nekoga umjesto njega), smoje i ima jos jedan junior talent koji ima oko 21 god, thiaguinho(zavrsiti posudbu)... vezni red: anas(ne ako ce igrati, nego ako ce se boriti kao do sada), jertec, buljat, obšivač, pezo, ljubičić(nije sigurno loš igrač, prilike prave nije dobio a ako ce je dobivati kao sada bolje da ga nema niti da ga plaćaju)... napadači: sačer(ja bi ga na posudbu dao), rodić(ne isplati ga se plaćati ako ce sjediti na klupi), čop(ne zna čovjek jednostavno)...dubrava je napisao/la:Kako je krenula sezona, cak sam i zadovoljan sa zavrsenom polusezonomTalijan definitivno treba ostati, a pola igraca se treba pod hitno rijesiti, jer na njih nitko vise ni ne racuna, a uredno ih se placa (Smoje, Rodić, Sačer itd itd )
Sad je pauza do 10.sijecnja 2010.g. i decki (kao i sav strucni stozer) odlaze na "zasluzeni odmor", a onda krecu pripreme u Španjolskoj (Šurjak je vec odabrao bazu, samo zaboravi kako se zove).
lako je prodati da ima kupca, nego tko ce kupiti jerteca za kojeg je placeno dobro a sad da ga prodaju za male pare... da se razumijemo ja sam za tu opciju bolje ista nego nista nego mislim da kifličar i nije bas nesto za tu opciju...bh hrvat je napisao/la:deset igrača prodati za ermina zeca i to je to, rasteretiti klupu a bogami i blagajnu za najboljega napadača hnl-a
jertec nije bio loš igrač dok je bio u varteksu, što li je se desilo u glavi tog igrača. čak je bio u dinamo došao da bude nositelj igreBarney Stinson je napisao/la:lako je prodati da ima kupca, nego tko ce kupiti jerteca za kojeg je placeno dobro a sad da ga prodaju za male pare... da se razumijemo ja sam za tu opciju bolje ista nego nista nego mislim da kifličar i nije bas nesto za tu opciju...bh hrvat je napisao/la:deset igrača prodati za ermina zeca i to je to, rasteretiti klupu a bogami i blagajnu za najboljega napadača hnl-a
loptica je napisao/la:Jučer sam čito 2011. godine, možda vam dođe Barcelona tekma prijateljska u Splitu za 100.rođendan .
Aj ak to bude svaka čast
potpis, ako ovi ostanu do 2011 cemo se ugasiti..bh hrvat je napisao/la:glavna riječ o susretu sa barselonom je možda, ovi pekari i slastičari nisu sposobni da sa čukaričkim organizuju prijateljsku a kamoli sa moćnom barsom
sta nije bilo govora da se ide u Španjolsku?! hm, sjecam se da je Šurjak isao tamo i nasao bazu...sad prvi put cujem ovo za Antaliyu...al i tamo je toplo, uvijeti su isto extra, tako da je manje vise svejedno...bh hrvat je napisao/la:evo hajduk ide u anataliju na pripreme, poput nekoga velikoga kluba od kojega je sada nažalost ostalo samo ime. pojačanja se ni ne naziru, zec se čak više i ne spominje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.