Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

loptica
Kontakt:

Re: Hajduk-Torcida

Post Postao/la loptica » 08 dec 2009, 17:18

Čeka vas kup s Zagrebom u Splitu.
Kaže Reja vježbali su dolazi intelegentni Štimac ,još to odradite rahat ste :P
Fi hajati.
GO Bosno.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 09 dec 2009, 19:25

pobjeda u kupu, sve u svemu reja je odradio ajmo reci dobar posao... jbga njemu dinamo ne bjezi ni boda i evo nas u polufinalu kupa... jos jedno maslo đubreta svaguse... http://sportske.jutarnji.hr/index.php?c ... k_id=16174 tu imate sve... KRAFNE KIFLIĆI MAFIJA I LOPOVI JOŠKO SVAGUŠA ODLAZI IZ HAJDUKA...
Izgleda da ibro odlazi :( :( ORILO, GORILO IBRO MI TE VOLIMO!!!!
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 09 dec 2009, 19:37

slika
19 - ђ - 11

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 10 dec 2009, 10:48

Kako je krenula sezona, cak sam i zadovoljan sa zavrsenom polusezonom :D Talijan definitivno treba ostati, a pola igraca se treba pod hitno rijesiti, jer na njih nitko vise ni ne racuna, a uredno ih se placa (Smoje, Rodić, Sačer itd itd )

Sad je pauza do 10.sijecnja 2010.g. i decki (kao i sav strucni stozer) odlaze na "zasluzeni odmor", a onda krecu pripreme u Španjolskoj (Šurjak je vec odabrao bazu, samo zaboravi kako se zove).
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 10 dec 2009, 13:04

dubrava je napisao/la:Kako je krenula sezona, cak sam i zadovoljan sa zavrsenom polusezonom :D Talijan definitivno treba ostati, a pola igraca se treba pod hitno rijesiti, jer na njih nitko vise ni ne racuna, a uredno ih se placa (Smoje, Rodić, Sačer itd itd )

Sad je pauza do 10.sijecnja 2010.g. i decki (kao i sav strucni stozer) odlaze na "zasluzeni odmor", a onda krecu pripreme u Španjolskoj (Šurjak je vec odabrao bazu, samo zaboravi kako se zove).
na treninge hajduka dolazi 40-ak igraca, reja je rekao kako u spanjolsku vodi 26 igraca ukljucujuci tri golmana, znaci biti ce dosta rezova... po meni nisu potrebni, od poćevši od odbrane: tokić, maloča(ako ce dovesti nekoga umjesto njega), smoje i ima jos jedan junior talent koji ima oko 21 god, thiaguinho(zavrsiti posudbu)... vezni red: anas(ne ako ce igrati, nego ako ce se boriti kao do sada), jertec, buljat, obšivač, pezo, ljubičić(nije sigurno loš igrač, prilike prave nije dobio a ako ce je dobivati kao sada bolje da ga nema niti da ga plaćaju)... napadači: sačer(ja bi ga na posudbu dao), rodić(ne isplati ga se plaćati ako ce sjediti na klupi), čop(ne zna čovjek jednostavno)...
pojačanja po meni jedan dobar stoper provjereni, jedan vezni(sve ovisi hoce li ibričić otići i jos netko)... i dva napadača(zeca ako se ikako može i jos nekoga)...
e sad oni igraci koji su na posudbama ti nazovi ih juniorima treba ih se rjesavati... dadni ih džabe ako treba samo ih se rjesavaj sa te platne liste da se oslobodi malo taj proracun...
19 - ђ - 11

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 10 dec 2009, 20:59

deset igrača prodati za ermina zeca i to je to, rasteretiti klupu a bogami i blagajnu za najboljega napadača hnl-a

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 11 dec 2009, 23:15

bh hrvat je napisao/la:deset igrača prodati za ermina zeca i to je to, rasteretiti klupu a bogami i blagajnu za najboljega napadača hnl-a
lako je prodati da ima kupca, nego tko ce kupiti jerteca za kojeg je placeno dobro a sad da ga prodaju za male pare... da se razumijemo ja sam za tu opciju bolje ista nego nista nego mislim da kifličar i nije bas nesto za tu opciju...
19 - ђ - 11

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 13 dec 2009, 20:56

[youtube][/youtube]
:D :D
19 - ђ - 11

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 13 dec 2009, 22:30

Barney Stinson je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:deset igrača prodati za ermina zeca i to je to, rasteretiti klupu a bogami i blagajnu za najboljega napadača hnl-a
lako je prodati da ima kupca, nego tko ce kupiti jerteca za kojeg je placeno dobro a sad da ga prodaju za male pare... da se razumijemo ja sam za tu opciju bolje ista nego nista nego mislim da kifličar i nije bas nesto za tu opciju...
jertec nije bio loš igrač dok je bio u varteksu, što li je se desilo u glavi tog igrača. čak je bio u dinamo došao da bude nositelj igre

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 14 dec 2009, 00:20

ne bi ja nista imao protiv njega dok ima placu oko 100000 oera ili manje a vec 250000 to je previse... mozda je igrac za male klubove nije mozda nego vjerojatno je...
19 - ђ - 11

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 18 dec 2009, 11:10

Jučer sam čito 2011. godine, možda vam dođe Barcelona tekma prijateljska u Splitu za 100.rođendan .
Aj ak to bude svaka čast ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 18 dec 2009, 13:09

loptica je napisao/la:Jučer sam čito 2011. godine, možda vam dođe Barcelona tekma prijateljska u Splitu za 100.rođendan .
Aj ak to bude svaka čast ;)

svak čast....tako se to radi
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 18 dec 2009, 16:08

glavna riječ o susretu sa barselonom je možda, ovi pekari i slastičari nisu sposobni da sa čukaričkim organizuju prijateljsku a kamoli sa moćnom barsom

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 20 dec 2009, 11:44

bh hrvat je napisao/la:glavna riječ o susretu sa barselonom je možda, ovi pekari i slastičari nisu sposobni da sa čukaričkim organizuju prijateljsku a kamoli sa moćnom barsom
potpis, ako ovi ostanu do 2011 cemo se ugasiti.. :evil: :evil:
19 - ђ - 11

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 20 dec 2009, 12:37

Ma nećete imate Talijan ekstra stručnjaka kojeg ludo plćaju,a i svi stručnjaci legende nogometne vaše vam sijede u odboru :P

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 21 dec 2009, 12:52

evo hajduk ide u anataliju na pripreme, poput nekoga velikoga kluba od kojega je sada nažalost ostalo samo ime. pojačanja se ni ne naziru, zec se čak više i ne spominje

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 21 dec 2009, 16:09

Ide i Velež tamo aj možda se nađu tamo kad im u Splitu napado snijeg,bura, jadni ne znaju baluna igrat pa bježe u tople krajeve.
Moraju malo vježbat da nisu otpisani ;)

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 dec 2009, 11:24

bh hrvat je napisao/la:evo hajduk ide u anataliju na pripreme, poput nekoga velikoga kluba od kojega je sada nažalost ostalo samo ime. pojačanja se ni ne naziru, zec se čak više i ne spominje
sta nije bilo govora da se ide u Španjolsku?! hm, sjecam se da je Šurjak isao tamo i nasao bazu...sad prvi put cujem ovo za Antaliyu...al i tamo je toplo, uvijeti su isto extra, tako da je manje vise svejedno...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 22 dec 2009, 11:30

ma kakva španija i bakrači, po rezultatima koje su pružili u polusezoni njima je i medjugorje puna kapa

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 23 dec 2009, 12:15

polufinale kupa Dinamo-Hajduk znaci ne trebamo se brinuti za finale u zadnjih 5 puta redovno smo dobivali znaci u finalu smo :lol: :lol:
19 - ђ - 11

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.