Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske
Zao mi je Hrvatske, ja cu uvijek prvo navijate za BiH pa onda za Hrvtsku, Srbiju, Crnu Goru, Sloveniju, Makedoniju. to su nam komisje i radije cu navijeta za komsije nego za kakvu eng, franc ili andoru. Zao mi je sto nece Hrvati proci, drago mi je za Srbiju i Sloveniju ali ipak najviše drago mi je za BOSNU I HERCEGOVINU!
I ja isto tako...Zbog pojedinaca netreba geneneralizirat ni sa jedne strane.Hrvati kao narod su zasluzili da idu na Sp a to sto su Englezi bez karaktera to je druga stvar...Bice bolje i samo smireno...OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja bi volio da su bili prvi u grupi samo da ih izbjegnemo u barazu .. Jbg
Sviđa mi se!!!sholle je napisao/la:Zao mi je Hrvatske, ja cu uvijek prvo navijate za BiH pa onda za Hrvtsku, Srbiju, Crnu Goru, Sloveniju, Makedoniju. to su nam komisje i radije cu navijeta za komsije nego za kakvu eng, franc ili andoru. Zao mi je sto nece Hrvati proci, drago mi je za Srbiju i Sloveniju ali ipak najviše drago mi je za BOSNU I HERCEGOVINU!

Oni su odigrali posteno i do kraja sto za Engleze nebi rekao..Baltazar je napisao/la:pricajte sta hocete al tako vam i treba, kad ste prije 2 god dobili engleze smijali ste im se u lice a sad kad vam je trebalo da oni dobiju molili ste ko zadnje p..... , nebitno uzivajte uz nase zvjezde
- the scouser
- Kontakt:
Hoce ku*ac...bayer 04 je napisao/la:Nije okey radovati se radi tuđih poraza...Ja sam ubjeđen da će Hrvati navijati za BIH u Africi!
Iskreno drago mi je sto su Englezi pustili Ukrajinu,nek' se malo i Hrvati spuste na zemlju.Valjda su naucili sad da se ne kace sa jacim od sebe

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma i Englezi su bili dosta ofirni. Kakva greska Ferdinanda, prije onog penala, vjerovatno je namjerno to ucinio.
Imaju Hrvati jos sansi, ko zna, mozda se desi senzacija.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hoće sigurno!!!Ne možeš me nikako ubjediti da neće...the scouser je napisao/la:Hoce ku*ac...bayer 04 je napisao/la:Nije okey radovati se radi tuđih poraza...Ja sam ubjeđen da će Hrvati navijati za BIH u Africi!
Iskreno drago mi je sto su Englezi pustili Ukrajinu,nek' se malo i Hrvati spuste na zemlju.Valjda su naucili sad da se ne kace sa jacim od sebe
Pozdrav svima.odoh spavati!
Sad mojim bracama iz Hrvatske ne valju vise ovi iz diaspore (Corluka,Simunic,Rakitic)
Mozda Corluka predje kod nas
Mozda Corluka predje kod nas

Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Ma u Hrvatskoj sranje ba ljudi se htjeli fajtati Simunic i Krizanc poslani mislim izbaceni iz reprezentacije ovo je raspad sistema
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Upravo citam na Sidney Today forumu, izvesna gospodja Mara Krmpotic, inace se predstavlja kao tetka od Josipa Simunica i kaze sledece: "Danas mi je Joe (to je Australijska verzija Josip) plakao na telefon, razlog je Bilic ga je bija isteraja iz momcadi. Da muka bude jos veca i nasi vatreni, virojatno se nece uspiti kvalificirati za dodatni natjecaj (baraz) za Svitsko Prvenstvo u Nogometu sledece godine u JAR-u... Stita, prava stita a dite je dalo svoj maximum, odricalo se slobodnih dana i da tako na kraju zbog malo losijih rezultata i pijanstva Bilic postupi sa njim.
U nastavku teksta Mara kaze a Sidney Today prenosi, kako tetka osobno zna Ciru i da ce ga kontaktirati u vezi Joe (J.Simunic) da promeni nogometnu putovnicu, da mali tetkin na zalasku karijere ne ostane bez Svitske smotre u nogometu, a ujedno i popuni prazninu pored Spahica. Ona jos navodi kako se i sama raduje uspehu Cirinih zmajeva i naglasava da njihova familija vuce "daleke" korene Hercegovacke, pa stim da u vezi promene nogometnog identiteta od Joa ne bi bilo upitno.
...Ciro, ako te tetka nazove, prihvati ponudu!
Mada, u sredu vece je sve moguce u Andori.
U nastavku teksta Mara kaze a Sidney Today prenosi, kako tetka osobno zna Ciru i da ce ga kontaktirati u vezi Joe (J.Simunic) da promeni nogometnu putovnicu, da mali tetkin na zalasku karijere ne ostane bez Svitske smotre u nogometu, a ujedno i popuni prazninu pored Spahica. Ona jos navodi kako se i sama raduje uspehu Cirinih zmajeva i naglasava da njihova familija vuce "daleke" korene Hercegovacke, pa stim da u vezi promene nogometnog identiteta od Joa ne bi bilo upitno.

aj mi samo objasni kkao on moze igrati za nas.???????????cole-ch je napisao/la:Upravo citam na Sidney Today forumu, izvesna gospodja Mara Krmpotic, inace se predstavlja kao tetka od Josipa Simunica i kaze sledece: "Danas mi je Joe (to je Australijska verzija Josip) plakao na telefon, razlog je Bilic ga je bija isteraja iz momcadi. Da muka bude jos veca i nasi vatreni, virojatno se nece uspiti kvalificirati za dodatni natjecaj (baraz) za Svitsko Prvenstvo u Nogometu sledece godine u JAR-u... Stita, prava stita a dite je dalo svoj maximum, odricalo se slobodnih dana i da tako na kraju zbog malo losijih rezultata i pijanstva Bilic postupi sa njim.
U nastavku teksta Mara kaze a Sidney Today prenosi, kako tetka osobno zna Ciru i da ce ga kontaktirati u vezi Joe (J.Simunic) da promeni nogometnu putovnicu, da mali tetkin na zalasku karijere ne ostane bez Svitske smotre u nogometu, a ujedno i popuni prazninu pored Spahica. Ona jos navodi kako se i sama raduje uspehu Cirinih zmajeva i naglasava da njihova familija vuce "daleke" korene Hercegovacke, pa stim da u vezi promene nogometnog identiteta od Joa ne bi bilo upitno.![]()
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Javicu ti sutra ako doznam nesto vise preko tetka Mare! Jel u redu?adnan_hz je napisao/la:aj mi samo objasni kkao on moze igrati za nas.???????????cole-ch je napisao/la:Upravo citam na Sidney Today forumu, izvesna gospodja Mara Krmpotic, inace se predstavlja kao tetka od Josipa Simunica i kaze sledece: "Danas mi je Joe (to je Australijska verzija Josip) plakao na telefon, razlog je Bilic ga je bija isteraja iz momcadi. Da muka bude jos veca i nasi vatreni, virojatno se nece uspiti kvalificirati za dodatni natjecaj (baraz) za Svitsko Prvenstvo u Nogometu sledece godine u JAR-u... Stita, prava stita a dite je dalo svoj maximum, odricalo se slobodnih dana i da tako na kraju zbog malo losijih rezultata i pijanstva Bilic postupi sa njim.
U nastavku teksta Mara kaze a Sidney Today prenosi, kako tetka osobno zna Ciru i da ce ga kontaktirati u vezi Joe (J.Simunic) da promeni nogometnu putovnicu, da mali tetkin na zalasku karijere ne ostane bez Svitske smotre u nogometu, a ujedno i popuni prazninu pored Spahica. Ona jos navodi kako se i sama raduje uspehu Cirinih zmajeva i naglasava da njihova familija vuce "daleke" korene Hercegovacke, pa stim da u vezi promene nogometnog identiteta od Joa ne bi bilo upitno.![]()

Cole nemogu se fifini zakoni mjenjat zbog mišljenja nečije tetke.
Iskreno da kazem da mi je draze sto se oni anamo nisu kvalifikovali ni u baraz nego da mi odemo na svjestsko.
Nadam se da je ovo pocetak kraja vatrenih i da ce se uskoro vratiti na mjesto koje im pripada.
Nadam se da je ovo pocetak kraja vatrenih i da ce se uskoro vratiti na mjesto koje im pripada.
- alan_kardec
- Kontakt:
Hrvati su svoje šanse izgubili upravo protiv Ukrajinaca.U Ukrajini su objektivno bili puno bolji,ali nisu pobijedili.U Zagrebu je sekunda falila da ih Ukrajinci uzmu.Sad su se mnoge stvari poklopile protiv Hrvata.Raspad sistema u ekipi(sve sam od njih mogao očekivati,ali to nikako),Englezi supermotivisani da puste Ukrajinu i povrh svega tekmu Ukr-Eng sudi Slovenac.
Prije dvije godine kad su pobijedili Engleze **** su se samo tako,nije se moglo živjeti od njih.Kad se samo sjetim komentara po forumima...ccccc. Ipak postoji nešto što se zove "kosmička pravda".

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Popušili smo svijetsko prvenstvo ali još više smo popušili jer naši šugavi mediji brane Bilića a napadaju
igrače iako ovi nisu ni za što krivi.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ne bi ja rekao da mediji stoje iza hrvatskog selektora.Ne kontam kako misliš da je Bilić kriv ako su se igrači ucugali? Pa nije igračima po 15 godina da im Bilić može narediti "poslije večere svi m`rš u sobe".Poslije Kazahstana Bilić vrlo vjerovatno podnosi ostavku.Ivann je napisao/la:Popušili smo svijetsko prvenstvo ali još više smo popušili jer naši šugavi mediji brane Bilića a napadaju
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
sorry al sta ces bice bolje 

Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
bilic nije imo kompletnu repku pa hajmo reci ni u jednoj tekmi,jbg zao mi je sto su ispali a drago mi je sto se necemo srest u barazu sa njima...jbg tu bi bilo najmanje fudbala
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ne kaki, u Hercegovini danas je sve obojeno u žuto-plavo, a zastave BiH su visoko podignute...Uzmi kartu BiH u Hercegovini se nalazi i Konjic, i Jablanica i Drežnica, Bijelo Polje, Mostar, Stolac Iitd.. i nemojte više ćitavu Hercegovinu vezati samo za široki i čitlukmajestic24 je napisao/la:U Hercegovini danas zastave na pola stapa...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.