Ok, hvala na informacijama. Cini mi se da sam negdje citao da ce i u Skenderiji i Zetri biti potrebno odredjeno renoviranje, ali mozda ja to nisam dobro i vidioMrMuscle je napisao/la:U Sarajevu i nisi morao nista raditi, jer obje dvorane ispunjavaju sve najrigoroznije uslove.... od lako prenosivog rukometnog parketa koji je fantastican i koji je radjen za potrebe igranja LP jos dok je Bosna BH Gas igrala to eminentno takmicenje (ovaj parket ima i Zetra), pa sve do WC-ova.....pep3 je napisao/la:Iskren da budem mislio sam da na kraju nece ni biti organizovano ovo prvenstvo s obzirom kako su dani i mjeseci prolazili a nista nije bilo uradjeno. Ipak evo gledajuci ove slike iz BL i ono sto sam vidio u Ze ipak mi vraca nadu da ce ovo ipak biti odrzano kako i dolikuje. Ovo prvenstvo ce prije svega dobro donijet promociji ovog sporta u nasoj zemlji, ali i dobro doci trenerima, igracima kao i pocetnicima u rukometu da vide kako se to radi na svjetskom nivou. Takodjer, dosta ce donijeti i promociji same drzave i gradova a i trebalo bi da i drzava profitira od poreza![]()
Ako ima iko iz Sarajeva i Ljubuskog da vidimo sta je i kako je u tim dvoranama uradjeno.
U Ljubuskom dvorana i nije cemu, tako da su je morali sigurno malo dosminkati..... Pa ima onaj jedan ljubusak, pa ako je u mogucnosti da izlista par fotkica...
Samo mi je zao sto u Mostaru kvalitetna dvorana nije napravljena jer sam gledao maketu kakva je trebala da izgleda, i to je bilo bas ono san snova, al' vjerovatno vlasti nisu imali sluha i interesa za to, do para nije bilo sigorno jer se pare uvijek mogu naci za takve poduhvate, laze ko kaze drugacije ....

Naravno da je steta i za Mostar, i Doboj i Zivinice, ali ako se dobije seniorsko prvenstvo moguce je da se konacno to i realizuje.