Reprezentacija Spanije - La Roja

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Reprezentacija Spanije - La Roja

Post Postao/la Monolog » 10 avg 2011, 20:25

@Portillo,
Mislim da bi navijači Barce, nakon postavljanja tvoje glave na panj, napravili nacionalni praznik :mrgreen: . Pogled'o sam 20-ak utakmica, što u Valenciji, što u Realu iz Madrida. Činjenica je da Albiol iz Valencia nije isti igrač kao ovaj što je u Madridu. Da l' je to do toga što su očekivanja drugačija, što igra u mnogo većem klubu pod mnogo većim pritiskom ili je nešto drugo u pitanju, to je sad nebitno. No, ovaj Albiol ne ulijeva povjerenje. Možda je on tebi dobar (kako i ne bi bio, ipak je on Realovac), al' on je smiješan igrač i dokle god je on ta uzdanica i budući Piqueov stoperski partner, dotle će odbrana Španije biti najslabija karika.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 avg 2011, 20:30

Romariooo je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:hajd da ih malo poredim(Fra i SPA zlatne repke), jest da nije to fer tako al nako iz dosade,

Henry>David Villa
Fabregas=Pires
Zidane>Iniesta
Deschamps<Xavi
Vieria>Senna
Lizarazu>Capdevilla
Thuram>Ramos
Blanc<Puyol
Barthez<Casillas
Desaily>Pique
Leboeuf>Marchena
Djorkaef>Guiza
Petit=Silva
Makelele>Alonso et to je moje misljenje, znam da ima drugih dijametralno drugacijih, al bitno je da su obje generacije pracene kao sto sam ja ih pratio, jedino tako se moze dati realno misljenje, ne preko youtube snimaka :mrgreen:
ma kakva tadasnja francuska, ta ekipa jeste uzela trofeje, al nije bila nista posebno dominantna, jedva su prosli paragvaj golom u 100 i nekoj minuti, pa su talijane prosli na penale, pa jedva i hrvate, jedino su u finalu rasuli brazil i to pod vrlo cudnim okolnostima, koje su do danas ostale misterija, superiorni ronaldo odjednom iz cista mira na dan finala zavrsi u bolnici, skoro u komi itd. puno bolji i dominantniji fudbal igrali su brazilci i holandjani

nije ni spanija toliko dominantno osvojila zadnje prvenstvo, al opet puno je to bilo uvjerljivije nego francuska, dominantni su bili jedino brazilci u koreji i japanu, i nijemci u italiji 90. godine, ako gledamo ovaj neki noviji period
pa dobro, ako cemo o misterijama i "jedva utakmicama" onda nikad se necemo ni u cemu slozit, recimo mozda Fra nije dominantna bila ono svaku utakmicu, al opet mozes slobodno i bez zadrske reci da je generacija Fra od 98 do 2006, ti igraci koji su se vrtili po repci su imali daleko jace protivnike nego Spanija.Nije jacina repke samo u deranju 3:0 ima nesto sto je jos jace a to je kad se iz ponora vratis ,kao sto su Francuzi znali radit.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 avg 2011, 20:31

JuveSissoko je napisao/la:hajd da ih malo poredim(Fra i SPA zlatne repke), jest da nije to fer tako al nako iz dosade,

Henry>David Villa
Fabregas=Pires
Zidane>Iniesta
Deschamps<Xavi
Vieria>Senna
Lizarazu>Capdevilla
Thuram>Ramos
Blanc<Puyol
Barthez<Casillas
Desaily>Pique
Leboeuf>Marchena
Djorkaef>Guiza
Petit=Silva
Makelele>Alonso et to je moje misljenje, znam da ima drugih dijametralno drugacijih, al bitno je da su obje generacije pracene kao sto sam ja ih pratio, jedino tako se moze dati realno misljenje, ne preko youtube snimaka :mrgreen:
Auuu, ne valja ti to nikako. Trebo si jos dodat u Spanski tim Sergia Garciju, Tamuda i De La Reda i sve bi bilo OK :D Gdje su ti ba tu Torres, Biskvit, Pedro y los otros :D A poredit Tirama i Ramosa... yebiga Sissoko, smrdi ti prica :D
Bartez - Iker - 2
Sagnol - Ramos - 2 (da, znam da Sanjol nije igrao SP)
Lizarazu - Capdevila - 1
Blanc - Puyol - 2
Thuram/Desai - Marchena/Pique - 1
Dešam - Xavi - 2
Zidane - Iniesta - 1
Makelele - Xabi - = (iako su to razliciti tipovi zadnjih veznih, cak bi malu prednost dao Xabiju)
Karembe/Pires - Cesc - =
Trezeguet - Villa - 1
Henry - Torres - 1

Jacquet - Del Bosque - 2 (ako je Jacquet trenirao tada Francusku).
Monolog je napisao/la:@Portillo,
Mislim da bi navijači Barce, nakon postavljanja tvoje glave na panj, napravili nacionalni praznik :mrgreen: . Pogled'o sam 20-ak utakmica, što u Valenciji, što u Realu iz Madrida. Činjenica je da Albiol iz Valencia nije isti igrač kao ovaj što je u Madridu. Da l' je to do toga što su očekivanja drugačija, što igra u mnogo većem klubu pod mnogo većim pritiskom ili je nešto drugo u pitanju, to je sad nebitno. No, ovaj Albiol ne ulijeva povjerenje. Možda je on tebi dobar (kako i ne bi bio, ipak je on Realovac), al' on je smiješan igrač i dokle god je on ta uzdanica i budući Piqueov stoperski partner, dotle će odbrana Španije biti najslabija karika.
A nista, gledaj veceras utakmicu, samo ti to mogu reci. :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 avg 2011, 21:20

Albiol izbaci loptu s gol linije, e moj Monoloze :D

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 10 avg 2011, 21:24

Gdje gledas? Ako ko imakakav kvalitetan link nek postavi :)
Don't hate what you don't understand.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 avg 2011, 21:28

http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=327" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto, malo stopa, al kad dodje do toga, samo okrenem vrat i gledam Bosnu :D

Xabi iz penala, Llorente ga izborio. Baski zasluzni za gol. 8-)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 avg 2011, 21:55

[youtube][/youtube]

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 avg 2011, 21:58

trebevic je napisao/la:Torres dozivio poteres mozga na tekmi protiv Italije, prva vjest je glasila da je u pitanju ozljeda gleznja.
Vidio sam i ja da je rano izašao.Razlog ? :|
FK Pjetlovi

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 10 avg 2011, 22:06

Kako igramo ?
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 10 avg 2011, 22:34

Statistika je poprilično izjednačena, al bolji vode 8-)
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 10 avg 2011, 22:55

Spaniji vec prelazi u naviku da gube u prijateljskim,no kada zaista treba pobjeda onda je to sasvim druga stvar :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 avg 2011, 23:01

Povrjedili se jos Iraola i Puyol .Nisam bio u mogucnosti gledati tekmu ali valjda je Italija zasluzeno slavila ,nadam se da ce brko pozvati Reyesa za sljedece okupljanje . :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 avg 2011, 23:02

Romariooo je napisao/la:

Henry>David Villa
Fabregas=Pires
Zidane>Iniesta
Deschamps<Xavi
Vieria>Senna
Lizarazu>Capdevilla
Thuram>Ramos
Blanc<Puyol
Barthez<Casillas
Desaily>Pique
Leboeuf>Marchena
Djorkaef>Guiza
Petit=Silva
ma kakva tadasnja francuska, ta ekipa jeste uzela trofeje, al nije bila nista posebno dominantna, jedva su prosli paragvaj golom u 100 i nekoj minuti, pa su talijane prosli na penale, pa jedva i hrvate, jedino su u finalu rasuli brazil i to pod vrlo cudnim okolnostima, koje su do danas ostale misterija, superiorni ronaldo odjednom iz cista mira na dan finala zavrsi u bolnici, skoro u komi itd. puno bolji i dominantniji fudbal igrali su brazilci i holandjani

nije ni spanija toliko dominantno osvojila zadnje prvenstvo, al opet puno je to bilo uvjerljivije nego francuska, dominantni su bili jedino brazilci u koreji i japanu, i nijemci u italiji 90. godine, ako gledamo ovaj neki noviji period
Za razliku od Spanije, svojom kvalitetom su osvajali trofeje i to ubjedljivo finale 3-0 za razliku od Spanije koja je uz obilatu sudijsku pomoc od osmine finala svaku utakmicu igrala 1-0 finale na produzetke sa igracem vise naravno nakon jos jednog nepostojeceg crvenog, to je ta dominacija :lol:
Dio Arsenala

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 10 avg 2011, 23:04

Sta znaci jedan xavi spaniji.
Visca el Barça ! Mes que un club !

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 10 avg 2011, 23:09

xaviesta je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la: Neko ima Del Bosquea neko sudije.
Neko je imao i Del Bosquea i sudije.
Zaci ti je to :evil:
:)

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 10 avg 2011, 23:18

Air Commodore je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:Sta znaci jedan xavi spaniji.
:roll: :lol:
Haj napisi jedan normalan post,samo stavljas nakve smajlove
I nevidim sta je ovde smijesno ?Hoces reci na spaniji nefali xavi ?Ma on je taj igrac koji razigrava odbranu,osim toga ako si gledo SP vidio si sta znaci xavi,ali ne samo on nego i ostali igraci.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 avg 2011, 23:20

Ma hoce reci da je ovo bila prijateljska tekma i da su u oba poluvremena igrale dvije razlicite ekipe.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 avg 2011, 00:41

Portillo je napisao/la:Ma hoce reci da je ovo bila prijateljska tekma i da su u oba poluvremena igrale dvije razlicite ekipe.
Pa zašto to klocina sama ne može napisati , majke mi izgleda kao da mu možeš čitati misli ili kao da ti je preko pp napisao šta misli.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Air Commodore
Kontakt:

Post Postao/la Air Commodore » 11 avg 2011, 00:46

@Portillo objasnio, @desminal i mesilana kao vukovi vama sve treba crtati, opusteno decki ha ya.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 avg 2011, 01:21

Air Commodore je napisao/la:@Portillo objasnio, @desminal i mesilana kao vukovi vama sve treba crtati, opusteno decki ha ya.
Ma nisam ja napet nimalo , nego mi glupo kad moraš kontati šta neko misli.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.