Lejlich ,sad u Hercegovinu pa nek te upozna ,i nek onda kaze koja je najljepša¨!!lejla je napisao/la:Što se tiče ljubavnog života, Sejo kaže da je slobodan kao ptica na grani.
- Nakon dvogodišnje veze s jednom Njemicom, potpuno sam slobodan. Teško mi je naći pravu. Volio bih da moja izabranica bude iz BiH. Vrijeme mi je da počnem razmišljati o braku. Od poznatih žena najljepša mi je Adrijana Lima (Adriana). Prava šteta što je zauzeta. U svakom slučaju, kada dođe vrijeme za vjenčanje, volio bih da mi Vedo bude kum - govori Salihović.
![]()
![]()
Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Sejad Salihovic
joj jarane lejla je lijepa to vam garantujem majke mi iz pouzdani izvora znam ne bih vise da otkrivambavarian_bk je napisao/la:Lejlich ,sad u Hercegovinu pa nek te upozna ,i nek onda kaze koja je najljepša¨!!lejla je napisao/la:Što se tiče ljubavnog života, Sejo kaže da je slobodan kao ptica na grani.
- Nakon dvogodišnje veze s jednom Njemicom, potpuno sam slobodan. Teško mi je naći pravu. Volio bih da moja izabranica bude iz BiH. Vrijeme mi je da počnem razmišljati o braku. Od poznatih žena najljepša mi je Adrijana Lima (Adriana). Prava šteta što je zauzeta. U svakom slučaju, kada dođe vrijeme za vjenčanje, volio bih da mi Vedo bude kum - govori Salihović.
![]()
![]()
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
posebno ujutru u busu kad jedva na oci gledam...MT87TM je napisao/la: joj jarane lejla je lijepa to vam garantujem majke mi iz pouzdani izvora znam ne bih vise da otkrivam

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
-
- Kontakt:
Ma znam ja Lejlu , ne ovako ,ali gledao sam slike na FB!!!
Nema sta ,prelijepa

Nema sta ,prelijepa

haj ne moras puno detalja otkrivati kad si lijepalejla je napisao/la:posebno ujutru u busu kad jedva na oci gledam...MT87TM je napisao/la: joj jarane lejla je lijepa to vam garantujem majke mi iz pouzdani izvora znam ne bih vise da otkrivam![]()
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
- miralem444
- Kontakt:
ma sta vam je lejla je kraljica nasa.....
ajd lejla dan nam fb..svoj,,
ajd lejla dan nam fb..svoj,,
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
hocete i vi previse
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
-
- Kontakt:
Da , trazite ,uglavnom zove se LEJLA,ima plave oci!!!
ima i kosu i ocibavarian_bk je napisao/la:Da , trazite ,uglavnom zove se LEJLA,ima plave oci!!!
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
- Stone Island
- Kontakt:
Noge,ruke ?MT87TM je napisao/la:ima i kosu i ocibavarian_bk je napisao/la:Da , trazite ,uglavnom zove se LEJLA,ima plave oci!!!
-
- Kontakt:
I usta ,nos ,hmmmmmm,usi ,vrat ,usne ,ma sve ima!!MT87TM je napisao/la:ima i kosu i ocibavarian_bk je napisao/la:Da , trazite ,uglavnom zove se LEJLA,ima plave oci!!!
da ne bih bilo zabune sve ljudi kazu kako jest
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
Sretan rodjus !!! sejade......
Sta je ba vise sa tom lejlom dajte puno ime na facebook-u da vidimo tu "ljepotu" !!!
Sta je ba vise sa tom lejlom dajte puno ime na facebook-u da vidimo tu "ljepotu" !!!
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Ako te to zanima, pitaj lejlu preko pp. Da napomen da slijedi TRAJNI BAN za otkrivanje identiteta forumasaforza je napisao/la:Sretan rodjus !!! sejade......

forza je napisao/la:Sretan rodjus !!! sejade......
Ukucaj Lejla Salihovic naces

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM

Nekada davno....

Sretan 25. rođendan majstore.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Na ovoj slici pokazuje svoje kvalitete, i svoju ljevicu koju Turci i danas sanjaju (prvi im nocne more).
Nagradno pitanje glasi: Sta nevalja na ovoj slici ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ribery je napisao/la:Ako te to zanima, pitaj lejlu preko pp. Da napomen da slijedi TRAJNI BAN za otkrivanje identiteta forumasaforza je napisao/la:Sretan rodjus !!! sejade......
koliko ovakvih grupa ima na facebookulejla je napisao/la:dodje meni sad pozivnica na fejsu,,, za grupu 'ko ti je kriv sto nisi sexy ko ja'.... osnivac : M.S. (nas Quaresma)![]()
![]()

ma friz mu nevalja!!amerosm je napisao/la:Na ovoj slici pokazuje svoje kvalitete, i svoju ljevicu koju Turci i danas sanjaju (prvi im nocne more).

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Ako Lejli ne smeta da joj forumasi znaju ime (ionako ga svi znamo
) i prezime, ne smeta ni moderaciji onda. A sad, back to topic 

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Alipasino, boki86, denza, edvaE2, Google Adsense [Bot], HariTz, Jegres, Kobayashi, maho_sa, MostarNeretva, Mostarska, napapijri1987, prisonbreak, Proximic, Quartararo, RacioEmocionalan, Sheyi, TefalTava, TheTruth34, Yanichar i 112 gostiju.