Petković mi se svidio još onda kada je Young Boys odigrao onaj fenomenalni meč protiv Tottenhama, odličan trener koji će u Italiji postati vrh.
Ako Bog da, budući selektor BIH.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pa naveo sam gore ..zadnja dva meča na Olimpicu, mogla su otići na našu stranu, kao što su na vašu. Vi ste zabili 1 gol mi nismo. Oba puta ste slavili sa po 0-1. Onda prošle sezona na vašem stadionu, tekma slična ovoj, Juve dominirao, Marchetti odlično branio, a onda genijalac Del Piero stupa na scenu i donosi vam 3 boda. Mislim da se večeras donekle nama vratilo za ta tri meča, iako nismo pobjedili, ja sam zadovoljan. Velika je stvar odnijeti bod sa gostovanja kod ekipe koja je prošle sezone pojela Calcio, a i ove će.AvantiSignora je napisao/la:Boze dragi gdje ste vi ovoliku nafaku zaradili
A što se tiče pojačanja špekuliše se sa imenima Hamada, Lamparda i Aršavina... Klub se želi riješiti Zaratea, ali teško jer mrcina zahtijeva puno loveU Laziu nisam bio zamena Kloseu,imao sam veoma malo prostora i mogućnosti da zaigram. Dobio sam mogućnost da zaigram u jednom od najvećih klubova na svetu,i iskoristio sam tu priliku. Pokušaćemo da prestignemo Lazio i preuzmemo drugo mesto na tabeli. Žao mi je što sam napustio Lazio posle toliko godina,bila je teška odluka,ali Lazio mi je u srcu i nadam se da ovo nije zbogom,već samo doviđenja. Možda se vratim u Lazio kao deo uprave kluba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.