Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Pasodzigera
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Pasodzigera » 11 jan 2012, 20:38

aleksandar_veliki je napisao/la:
maxuz baxuz je napisao/la:Al' fakat sta je sa Saricem?
Saric je dosao igrati za BiH na nagovor Voje Radje, svog velikog prijatelja. Nakon Vojinog odlaska Sarica bole ledja kada se treba odazvati za repku. Eto, to ti je istina... A, ebo Sarica kad on Srbiju prije dva dana zove svojom repkom i na godisnjicu genocidne tvorevine prima prizanja. Pametnom dosta, ne treba nam pa nikad nista ne napravili. Ovom Markovicu skidam kapu samo iz razloga sto vodi repku, sto ovu drzavu smatra svojom i sto ne ebe raznorazne pritiske koje ima i dan danas. Ljudina je velika, ali trener za nesto vise, ipak, nije.
Nije tacno,Saric je dosao na nagovor njegovog velikog prijatelja Maglajlije(Jednog od najboljih igraca Evrope svojevremeno i bivseg reprezentativca BIH i clana Barcelone),Saric ima problema sa ledjima i bice tu ako budemo dosli do baraza.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

rkbosna
Kontakt:

Post Postao/la rkbosna » 11 jan 2012, 20:39

Tanko grci nisu bili kompletni nedostajalo im je par kljucni igraca,sa ovakom odbranom u gostima cemo totalno popusiti.Selektor Markovic po strucnosti kao i Radza nista bolji,primjer je borac bodi ga dvije godine a uspio je samo da osvoji kup u banja luci koji je bio nastiman ima redovne place igraca i stabilan klub cak ni raspadnutu bosnu nije mogao da dobije u sarajevu bez 5 standarni igraca.Celica je dao par golova ali u odbani ispo 5 puta neznam kako je igrac koji nastupa u Katru jednog divljoj ligi u kojoj se neke utaknice igraju po 15 min dobio priliku pored Prcea koji je dokazan igrac i igrao za jedan Ademar.Treba jednom povuc crtu krenut radit sa mladim igracima i dovest jednog pravog strucnjaka poput Irfana Smajlagica,Seada Hasanefendica,Noke Senderovca itd uglavnom dokazanog u svjetu,a ne ove Radtinog kvaliteta jer cemo jos gore igrat jer se rukomet brzo napreduje ako vako nastavio mi cemo biti za 5 godina novi Kipar u rukometu.

rajkoPETKOVIC
Kontakt:

Post Postao/la rajkoPETKOVIC » 11 jan 2012, 20:40

sta ste zapeli za Basica.je li iko od vas siguran da ga je Markovic uopste pozvao?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 jan 2012, 20:46

Oj jesam se umorio jbt.

Da Prceta ne prozvasmo nikad ne bi pobjedili ;)
Čitavo vrijeme on sjedi u jednom čošku na klupi i samo odmahuje glavom i rukama ,a trener ga ignoriše ,da nije kakva svađa . :?:
I dok nismo počeli prozivati njegovo ime ,nije ga želio ubaciti ,samo nas ignoriše ,a Nikola odpozdravlja publici i kad je Marković vidio da je vraga odnio šalu i da mu je odbrana šuplja ,Toromanović ne može sam protiv onog kosonje ,Prce uđe i prekret je odmah uslijedio ,u prvoj akciji je presjeko loptu ,u drugoj dao gol ,trećoj sjajna suradnja sa malim Malinovićem (od momka će nešto biti sigurno) i stiglo se na kraju i do pobjede.Tahirović se razbranio i to je bilo to. ;)

Kasnije ću napisati nešto više ,sad ne mogu ;)

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 11 jan 2012, 20:47

Trigger je napisao/la:
Pa zar ti do sad nisi znao da je Trigger (glumac Colin Ball) planetarno, odavno, poznat!?
Jesi li ikad čuo ili slučajno gledao BBC-seriju ''Only Fools and Horses.''???
:( :lol:
@Trigger,
ne brini, seriju sam naravno gledala. Na listi je kao jedna od najboljih ikad, kod mene.

A, mislila sam na tebe kao forumaša, a ne na planetarno popularnog lika iz planetarno popularne, neizmjerno smiješne serije. :D
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 11 jan 2012, 20:49

Dylan Dog je napisao/la:a ne vidim da cemo u buducnosti imati bolje igrace od Terzica,Prce-a,Martinovica,Jaskica,Stojanovica,Tahirovica :roll:
Šteta da igrači kalibra Enida Tahirovića koji je jedan od najboljih golmana najjače lige na svijetu Bundeslige nikad neće otići na jedno veliko takmičenje a kako stvari sada stoje to se neće ostvariti.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 jan 2012, 21:02

Dylan Dog je napisao/la:Ubi nas velikan rukometne igre Balemenos :mrgreen:
Kad je bilo zagrijavanje ,govorim jaranu reko ubiće nas ovaj kosonja ,nakav na oko izgleda zajeban :P
Edo šta ti pričaš ?? :lol:
Jesi vidio šta je navijanje aaaaaaa :?: :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Aman
Kontakt:

Post Postao/la Aman » 11 jan 2012, 21:11

@aleksandar veliki zar neće doći Šarić u baraž da se proda? :lol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 jan 2012, 21:27

U Grckoj cemo izgubiti definitvno, nista ova dva gola razlike.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 jan 2012, 21:37

Elegant je napisao/la:U Grckoj cemo izgubiti definitvno, nista ova dva gola razlike.
Ja ne bi tako rekao ,nisu Grci neka ekipa ,samo je problem u našoj igri bio na početku ta odbrana 6:0 koju su kroz sredinu Grci probijali s lakoćom ,sve do ulazka Prcea,i promjene odbrane u 5:1 sa Stojanovićem naprijed,poslije toga nisu imali ideje ¸u napadu i mi smo napravili preokret,jeste da je adrenalin proradio nakon velike podrške i ovacija za Prcea i Tahirovića koji su skoro pa sami kreirali preokret iako se moraju istaći mladi Malinović,Karačić,Vražalić . ;)
Od Velića više skoro da nema ništa ,sve što je dobio,skoro da je uprskao ;)

Skoro svaki gol smo primili na isti fazon ,pivot onaj drugi kosonja sa brojem tri ,dobije loptu krene u stranu i samo vrati za bekove ,odbrana je po pravilu pucala na sredini i golmani su se nalazili na streljani ;) Ulazkom Prcea koji je sa Toromanovićem i Panićem odigrao na halfovima sjajno Grcima je to i bio kraj .
Ako se u Grčkoj bude igrala odbrana ko u posljednjih 15 minuta danas i da se smanji broj izgubljenih lopti možemo do pozitivnog rezultata i tamo,uz normalno solidno suđenje ;)

PS
Aco jel insaider :mrgreen: bio uživo u Goraždu :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

kemica
Kontakt:

Post Postao/la kemica » 11 jan 2012, 21:38

Ovih +2 je malo pred revnas u Grckoj, nadam se da grijesim
-FK Sarajevo
-FC Arsenal

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jan 2012, 22:08

legenda reala je napisao/la:Oj jesam se umorio jbt.

Da Prceta ne prozvasmo nikad ne bi pobjedili ;)
Čitavo vrijeme on sjedi u jednom čošku na klupi i samo odmahuje glavom i rukama ,a trener ga ignoriše ,da nije kakva svađa . :?:
I dok nismo počeli prozivati njegovo ime ,nije ga želio ubaciti ,samo nas ignoriše ,a Nikola odpozdravlja publici i kad je Marković vidio da je vraga odnio šalu i da mu je odbrana šuplja ,Toromanović ne može sam protiv onog kosonje ,Prce uđe i prekret je odmah uslijedio ,u prvoj akciji je presjeko loptu ,u drugoj dao gol ,trećoj sjajna suradnja sa malim Malinovićem (od momka će nešto biti sigurno) i stiglo se na kraju i do pobjede.Tahirović se razbranio i to je bilo to. ;)

Kasnije ću napisati nešto više ,sad ne mogu ;)

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 11 jan 2012, 22:49

legenda reala je napisao/la: Ako se u Grčkoj bude igrala odbrana ko u posljednjih 15 minuta danas i da se smanji broj izgubljenih lopti možemo do pozitivnog rezultata i tamo,uz normalno solidno suđenje ;)

?:
ako,ako,ako...

normalno suđenje nećeš imati 100 %, jer ga nikad nisi imao u gostima (i kada ti treba normalno suđenje) a naročito kod reprezentacija kao što su Grčka, Makedonija i sl....na to dodaj nervozu izazvanu "suđenjem", i kola jednostavno krenu nizbrdo..nadam se da griješim i da ćemo uspjeti sačuvati prednost, ali biće jako, jako teško i mislim da od baraža nema ništa :roll:
FORZA MARŠAL !!!

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 11 jan 2012, 23:27

Malena je prednost dva gola.Tamo će biti vruć teren i u toj utakmici očekuje svašta,ali posebno očekujem grubost Grka i pomoć sudija.Da smo uspjeli sačuvati četiri razlike ,bila bi druga priča.U Grčkoj nesmijemo gubiti lopte i biti bez ideje u napadu,da dođemo u situaciju da neznamo šta ćemo s loptom.Ali moguće je sve,možda nas momci iznenade i odigraju veoma dobro.Naprijed momci.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 11 jan 2012, 23:59

Podatak koji ce puno toga reci je samo to da nije uopste bilo prenosa utakmice na nekoj od tv kuca u BIH.Moje skromno misljenje je da mi sad nemamo kvalitet igracki za neko veliko takmicenje,jedini igrac koji igra ne vrhunskom nivou nam je Terzic,a ovaj put ni njega nema,al eto sreca je bar u tome da smo koliko toliko podmladili tim.Realna snaga ove ekipe je baraz,nadam se da cemo uz dozu srece doci do njega.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 12 jan 2012, 00:04

kupus army je napisao/la:Podatak koji ce puno toga reci je samo to da nije uopste bilo prenosa utakmice na nekoj od tv kuca u BIH.Moje skromno misljenje je da mi sad nemamo kvalitet igracki za neko veliko takmicenje,jedini igrac koji igra ne vrhunskom nivou nam je Terzic,a ovaj put ni njega nema,al eto sreca je bar u tome da smo koliko toliko podmladili tim.Realna snaga ove ekipe je baraz,nadam se da cemo uz dozu srece doci do njega.
Pa moze li mi neko reci zasto nema Terzica?
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 12 jan 2012, 00:05

Terzic je dozivio tezu povredu.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 12 jan 2012, 00:49

Da ne uđe Prce, trenutno naš najbolji rukometaš, koji je kod još jednog u nizu retardiranog selektora, presjedio na klupi do 45 minute, ispušili bi najmanje 7-8 razlike. Sreća pa ga publika prozva, inače ne bi upisao minute večeras. Frajer je sa Karačićem, koji će biti sjajan rukometaš, maltene sam do kraja dobio smiješne Grke i sa minus 4 doveli nas na plus 4, koje smo glupo prokockali,i da je igrao barem 25 minuta napunio bi ih do kraja. Al onda opet ovaj degenerik posla na klupu Karačića, i završi kako je završilo. Osim ove dvojice, jedini vrijedan spomena, i to većinom u prvom poluvremnu je bio Čelica, koji nas je držao koliko toliko u igri. Reprezentacija nikad nije imala više parmaka u svojim redovima, mada se moraju istaći Karačić i Malinović, koji su večeras pokazali da znaju igrati. Kojim putem su u reprezentaciju zalutali Velić, Kukrika i Panić nikada neću skontati. Ostalo nije vrijedno spomena. Golmani u prvom poluvremenu čini mi se čitave 2 odbrane imali.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 12 jan 2012, 00:52

neko_iz_mase je napisao/la:Da ne uđe Prce, trenutno naš najbolji rukometaš, koji je kod još jednog u nizu retardiranog selektora, presjedio na klupi do 45 minute, ispušili bi najmanje 7-8 razlike. Sreća pa ga publika prozva, inače ne bi upisao minute večeras. Frajer je sa Karačićem, koji će biti sjajan rukometaš, maltene sam do kraja dobio smiješne Grke i sa minus 4 doveli nas na plus 4, koje smo glupo prokockali,i da je igrao barem 25 minuta napunio bi ih do kraja. Al onda opet ovaj degenerik posla na klupu Karačića, i završi kako je završilo. Osim ove dvojice, jedini vrijedan spomena, i to većinom u prvom poluvremnu je bio Čelica, koji nas je držao koliko toliko u igri. Reprezentacija nikad nije imala više parmaka u svojim redovima, mada se moraju istaći Karačić i Malinović, koji su večeras pokazali da znaju igrati. Kojim putem su u reprezentaciju zalutali Velić, Kukrika i Panić nikada neću skontati. Ostalo nije vrijedno spomena. Golmani u prvom poluvremenu čini mi se čitave 2 odbrane imali.
Pa Prce nije bio 100% spreman :?
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

Aman
Kontakt:

Post Postao/la Aman » 12 jan 2012, 00:56

Panić je najveći talenata a zalutao u reprezentaciju. :lol: U BiH svi stručnjaci za sve.

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.