i to sve samo zato sto je si.se smanjila...Pogba je napisao/la:Simona
Cista klasa.
WTA Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: WTA Tour
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Minijaturna je i ne bi joj stajale nikako.DANTES je napisao/la:i to sve samo zato sto je si.se smanjila...Pogba je napisao/la:Simona
Cista klasa.

Nego, možda mi se čini, ali kao da je radila malo na servisu, ni danas procenat ubačenog prvog servisa nije bio tako dobar, ali mi se čini da je servis snažniji, precizniji, u prilog ide i par as udaraca. Da bi osvojila neki GS mora apsolutno protiv velikih igračica imati servis na nivou ili će biti samo jedna od mnogih dobrih igračica.
Naravno, i glava. Vidljivo se nervira i za najveću glupost, doslovno ludi i kada na 40-0 izgubi poen.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
simona 
samo tako dalje!!!!!

samo tako dalje!!!!!
i meni se cini... kompletna je jaka i defanzivno, ali i ofanzivno... definitvno je materijal za gs... takođe je i postena, mogla je juce pustiti anu da ispadne serena, ali nije taktiziralaPogba je napisao/la:Minijaturna je i ne bi joj stajale nikako.DANTES je napisao/la:i to sve samo zato sto je si.se smanjila...Pogba je napisao/la:Simona
Cista klasa.![]()
Nego, možda mi se čini, ali kao da je radila malo na servisu, ni danas procenat ubačenog prvog servisa nije bio tako dobar, ali mi se čini da je servis snažniji, precizniji, u prilog ide i par as udaraca. Da bi osvojila neki GS mora apsolutno protiv velikih igračica imati servis na nivou ili će biti samo jedna od mnogih dobrih igračica.
Naravno, i glava. Vidljivo se nervira i za najveću glupost, doslovno ludi i kada na 40-0 izgubi poen.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Hjoj ne znam koju bih prije naguzio. Steta samo Simoninih stari duda. ://
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Potpuno van ritma Simona, lagana pobjeda Serene koja je bila željna revanša nakon poraza u grupnoj fazi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
ne isplati se biti posten...Pogba je napisao/la:Potpuno van ritma Simona, lagana pobjeda Serene koja je bila željna revanša nakon poraza u grupnoj fazi.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Strašno je da antipropaganda tenisa uzima ovoliki novac,
btw, radosne vijesti za DANTESa,
http://www.wtatennis.com/news/article/4 ... avratilova" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wtatennis.com/news/article/4 ... media-deal" onclick="window.open(this.href);return false;The WTA Board Of Directors approved a groundbreaking 10-year media agreement of more than $525M with incumbent partner, PERFORM. This extended partnership is the largest live media rights and production venture in the history of the WTA and in women's sports.
btw, radosne vijesti za DANTESa,
http://www.wtatennis.com/news/article/4 ... avratilova" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Serena se nakon 14 godina vraca na IW. 

nema potpisa
Nemojte molim vas spominjati Bouchard i neki ozbiljni tenis u ozbiljnu recenicu..Kakva je ovo prevara od igracice, to je nesto nevjerovatno 

Ma kakva ona i teniis,to je djevojka koju mediji dizu zobg njenog izgleda najvise,ima ona dobrih rezultata nema govora,al ja mislim da ce nju ovaj sav publicitet koji dobija zeznuti i da nikad nece uspjeti napraviti ono sto od nje ocekuju
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
pa i nije slučajno, već joj se otvorio zrijeb i nije na 4 već na tri...Admir_Sa je napisao/la:vala ne može neko u jednoj sezoni slučajno igrati polufinale sva 4 GS
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
ova jankovićka je glupa ko noć. servira za meč i odjednom pređe u totalnu pasivu i počne sa balonima. da ja nastavila u tome gemu igrati na isti način kao do tada dobila bi ovo. sama kriva kad je paglu!
nego kakav je ono fazon sa stalnom pozivanjem trenera, nisam znao da to ima. je li to nešto novo ili je to tako već duže vrijeme. osim toga upalo mi je u oči da je jankovićka konstantno komunicirala sa svojim trenerom, nakon svakoga poena. ja sam mislio da to nije dozvoljeno? jesu li to neka nova pravila ili je samo sutkinja bila popustljiva.
nego kakav je ono fazon sa stalnom pozivanjem trenera, nisam znao da to ima. je li to nešto novo ili je to tako već duže vrijeme. osim toga upalo mi je u oči da je jankovićka konstantno komunicirala sa svojim trenerom, nakon svakoga poena. ja sam mislio da to nije dozvoljeno? jesu li to neka nova pravila ili je samo sutkinja bila popustljiva.
ima već par godina. na GS nije dozvoljeno na ovim turnirima jeste
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Kakvo silovanje Serene od strane Kvitove. haha
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.