Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
jedino što alex voli, a vranješ posjeduje je ćelavost (vidić, rio).
Nije Ogi nista losiji fudbaler od Jonsa, Evansa Smalinga ili Rafaela, to ti ja garantujem samo sto momak nema Loby!dijalog je napisao/la:jedino što alex voli, a vranješ posjeduje je ćelavost (vidić, rio).
Za prvu dvojicu je Jup Stam.vendeta87 je napisao/la:Nije Ogi nista losiji fudbaler od Jonsa, Evansa Smalinga ili Rafaela, to ti ja garantujem samo sto momak nema Loby!dijalog je napisao/la:jedino što alex voli, a vranješ posjeduje je ćelavost (vidić, rio).
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pogotovo Evansa 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
A ja živio u uvjerenju da je Jones jedan od najboljih mladih stopera na svijetu,ni pomislio nisam da debelo zaostaje za OgnjenomVanBasten je napisao/la:Za prvu dvojicu je Jup Stam.vendeta87 je napisao/la:Nije Ogi nista losiji fudbaler od Jonsa, Evansa Smalinga ili Rafaela, to ti ja garantujem samo sto momak nema Loby!dijalog je napisao/la:jedino što alex voli, a vranješ posjeduje je ćelavost (vidić, rio).

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
A i Rafaelu vise majice ne stoje.VanBasten je napisao/la:Za prvu dvojicu je Jup Stam.vendeta87 je napisao/la:Nije Ogi nista losiji fudbaler od Jonsa, Evansa Smalinga ili Rafaela, to ti ja garantujem samo sto momak nema Loby!dijalog je napisao/la:jedino što alex voli, a vranješ posjeduje je ćelavost (vidić, rio).
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kad si ti posljednji put gledao Man. U. ka igra taj tvoj super stoper Jones, momak je totalno labilan svaku tekmu ima najmanje dva kisksa. Ne bi Alex tragao za odbranbenim igracima da su mu ovi sadasnji tako dobri kao sto ih pojedini forumasi ovdje opisuju.Dylan Dog je napisao/la:A ja živio u uvjerenju da je Jones jedan od najboljih mladih stopera na svijetu,ni pomislio nisam da debelo zaostaje za OgnjenomVanBasten je napisao/la:Za prvu dvojicu je Jup Stam.vendeta87 je napisao/la: Nije Ogi nista losiji fudbaler od Jonsa, Evansa Smalinga ili Rafaela, to ti ja garantujem samo sto momak nema Loby!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam šta bih rekao. Vidić je kao mlad i perspektivan stoper došao u ruke Fergusona, griješio i gubio se, a onda postao najbolji stoper na svijetu. Ogi je mlad, lud, beskompromisan u duelima, može igrati 2 pozicije i sigurno da zaslužuje igrati u većem klubu. United? Vjerovatno prevelik zalogaj u ovom trenutku, posebno jer su tamo Nemanja, Rio, Evans, Jones, Smalling, a svi znamo koliko se očekuje od Smallinga i Jonesa. Ne znam, al' ja sa rezervom uzimam ovo interesovanje. Mada, lijepo bi bilo kada bismo imali još jednog igrača na Otoku. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mozda Jup, ali Jaap nije. Sta ces sve procitat majko mila. Jones i Evans bi obojica bili vitalne karike nase reprezentacije da su slucajno iz BiH. A Rafael je ove sezone mozda najbolji desni bek lige uz Ivanovica.VanBasten je napisao/la:Za prvu dvojicu je Jup Stam.vendeta87 je napisao/la:Nije Ogi nista losiji fudbaler od Jonsa, Evansa Smalinga ili Rafaela, to ti ja garantujem samo sto momak nema Loby!dijalog je napisao/la:jedino što alex voli, a vranješ posjeduje je ćelavost (vidić, rio).
Radi ovoga ne bi volio da dodje Bosanac u United, da moram slusat strucnjake kako je svaki igrac Uniteda kloc. Isto sto Aguero i Tevez nista ne znaju.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 21 okt 2012, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Salu na stranu,u najgorem slucaju Ogi moze biti poslan na posudbu u neki manji klub Premier lige na kaljenje.Sto bi opet bio dobitak.Vrlo se dobro sjecam sprdanja na racun Vidica kad je ovaj tek presao iz Rusije.Da bi kasnije ti isti vrlo brzo zacepili.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Onda je po tebi odbrana Man. U. odlicna, a Ferguson budaletina sto trazi nove igrace.Cartman je napisao/la: Mozda Jup, ali Jaap nije. Sta ces sve procitat majko mila. Jones i Evans bi obojica bili vitalne karike nase reprezentacije da su slucajno iz BiH. A Rafael je ove sezone mozda najbolji desni bek lige uz Ivanovica.
Opet strucnjaci ocjenjuju na osnovu jedne lose tekme,a ne vide dalje od nosa.Ogi ima sve predispozicije da bude igracina
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To za vidica apsolutna istina ... nadajmo se da je ovo istina al opet cisto sumnjam nismo mi te srece , ne kazem da vranjes nema potencijal da zaigra tamo jednostavno predobro mi zvuci da bi jedan bosanac mogo tamo otic ali eto nadajmo se da mozeharishp je napisao/la:Salu na stranu,u najgorem slucaju Ogi moze biti poslan na posudbu u neki manji klub Premier lige na kaljenje.Sto bi opet bio dobitak.Vrlo se dobro sjecam sprdanja na racun Vidica kad je ovaj tek presao iz Rusije.Da bi kasnije ti isti vrlo brzo zacepili.

@Dylan Dog
I ja sam mislio poslije prve 3 tekme, odavno već ne.
Mislim, bezveze kenjaža. Rek'0 bi čovjek ova trojica vanzemaljci, pa sad šega naš Vranješ. Da prva dvojica igrju za neki osrednji klub druga bi priča bila. Al zato što su u Unitedu kao moraju biti nekakvi hiper - talenti. Sad kad bi počeli nabrajati eto samo te Unitedove mladiće u posljednjih 10 godina koji su propali ko minder..sjećal se ko Fortunea i gdje je sad npr?
I ja sam mislio poslije prve 3 tekme, odavno već ne.

Mislim, bezveze kenjaža. Rek'0 bi čovjek ova trojica vanzemaljci, pa sad šega naš Vranješ. Da prva dvojica igrju za neki osrednji klub druga bi priča bila. Al zato što su u Unitedu kao moraju biti nekakvi hiper - talenti. Sad kad bi počeli nabrajati eto samo te Unitedove mladiće u posljednjih 10 godina koji su propali ko minder..sjećal se ko Fortunea i gdje je sad npr?

Kad si ti zadnji put gledao Krasnodara?Kad si ti posljednji put gledao Man. U. ka igra taj tvoj super stoper Jones, momak je totalno labilan svaku tekmu ima najmanje dva kisksa. Ne bi Alex tragao za odbranbenim igracima da su mu ovi sadasnji tako dobri kao sto ih pojedini forumasi ovdje opisuju.
Nije ni Ognjen perfektan u odbrani Krasnodara,a ovaj nije u ...odbrani Manchester Uniteda,uz to je 3 godine mlađi.
Mada,neda mi se ulaziti u zamku gdje će ispasti da eto omaložavam našeg reprezentativca,dobar je Ognjen,ali Phil Jones je jedan od najvećih talenata na poziciji stopera na svijetu.
VanBasten,igrao je Jones u osrednjem klubu,Blackburnu,sa 18-19 godina bio standardan u zadnjoj liniji.
Druga priča je recimo Smalling,koji je u United došao iz Fulhama gdje je rijetko dobijao priliku.
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 21 okt 2012, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Ne mora bit odlicna da bi trenutni igraci bili bolji od igraca iz Krasnodara. I ko kaze da trazi nove igrace? Upravo je imao citavo ljeto da dovede nove odbrambene, pa nije doveo nijednog osim Buttnera koji je tu u slucaju povrede Evre. Jedino takvu ulogu Vranjes moze dobit u Unitedu, znaci da uleti u slucaju mnogo povreda istovremeno ili kad ovi drugi moraju odmorit. Sa te strane bi za njega bilo bolje da predje u neki Engleski klub gdje bi bio standardan ili barem blizu toga, iako bi i na klupi Uniteda naucio mnogo toga.vendeta87 je napisao/la:Onda je po tebi odbrana Man. U. odlicna, a Ferguson budaletina sto trazi nove igrace.Cartman je napisao/la: Mozda Jup, ali Jaap nije. Sta ces sve procitat majko mila. Jones i Evans bi obojica bili vitalne karike nase reprezentacije da su slucajno iz BiH. A Rafael je ove sezone mozda najbolji desni bek lige uz Ivanovica.
A zaboravljate da je Vidic dosao iz Spartaka iz Moskve i da su ga navodno trazili i Milan i Liverpool. Vec je imao neko ime.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 21 okt 2012, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
ko će o 500 km da ognjen nece preci u united ili klub tog ranga
Pogresno si me shvatio, htio sam reci da Vranjes ne bi bio nista losjiji od Jonsa da igra u United-u. I netvrdim ja da je on bolji igrac od ovih sto sad igraju u Unitedu-u al svakako bi mi bilo drago da dobije priliku pa da se dokaze u jednom tako velikom klubu.Dylan Dog je napisao/la:Kad si ti zadnji put gledao Krasnodara?Kad si ti posljednji put gledao Man. U. ka igra taj tvoj super stoper Jones, momak je totalno labilan svaku tekmu ima najmanje dva kisksa. Ne bi Alex tragao za odbranbenim igracima da su mu ovi sadasnji tako dobri kao sto ih pojedini forumasi ovdje opisuju.
Nije ni Ognjen perfektan u odbrani Krasnodara,a ovaj nije u ...odbrani Manchester Uniteda,uz to je 3 godine mlađi.
Mada,neda mi se ulaziti u zamku gdje će ispasti da eto omaložavam našeg reprezentativca,dobar je Ognjen,ali Phil Jones je jedan od najvećih talenata na poziciji stopera na svijetu.
-
- Kontakt:
A što bi Ogi igrao stopera u Unitedu? Zar mu nije bliža pozicija desnog beka?
Hvala Bogu pa nisu iz BiH. Morao bi ih gledati u prvoj postavi samo zato što trenutno nastupaju u Unitedu.Cartman je napisao/la: Za prvu dvojicu je Jup Stam.
Mozda Jup, ali Jaap nije. Sta ces sve procitat majko mila. Jones i Evans bi obojica bili vitalne karike nase reprezentacije da su slucajno iz BiH. A Rafael je ove sezone mozda najbolji desni bek lige uz Ivanovica.
Radi ovoga ne bi volio da dodje Bosanac u United, da moram slusat strucnjake kako je svaki igrac Uniteda kloc. Isto sto Aguero i Tevez nista ne znaju.
Rafael je drugi tip igrača, ne mogu se ni porediti.
-----
Mada ovo je sve na dugom štapu, skauti velikih timova svake gotovo sedmice gledaju nekog igrača. Glavno je da on nastavi napredovati, skupljati tekme, a transfer će u tom slučaju doći. Ko da mora u Englesku uopće. U Rusiji ima vrhunskih ekipa i tamo može igrati kvalitetean fudbal.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.