Newcastle United F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Jeste li zadovoljni dosadasnjim transferima?

1. Da
21
72%
2. Ne
8
28%

Ukupno glasova: 29

Rooney88
Kontakt:

Re: Newcastle United F.C.

Post Postao/la Rooney88 » 05 feb 2011, 17:57

Svaka cast !
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 05 feb 2011, 18:00

Rooney88 je napisao/la:Svaka cast !
Čestitaj sudiji. ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 feb 2011, 18:03

Sudije su ponovo uništile Arsenal, te je krajnje vrijeme da to prestanu raditi. :lol:

Imali smo siguran poraz već nakon 25 minuta igre, al' kako sam i napis'o u poluvremenu, drago mi je što se igrači nisu predavali, te sam se nadao jednom postignutom golu. No, taj jedan je četverostruko nagrađen, tako da sam uživao u golovima Bartona, Besta i Tiote-a(briljantan gol za 4:4).

Onaj ko kaže da je Diaby-jevo isključenje prestrogo, taj nije sav svoj. Moram priznati da nisam vidio prvi penal(nervoza, moralo se otići po cigare :lol: ), al' je vidljiv prekršaj Rosyckog nad Williamsonom kod drugog penala. Što se tiče gola Besta koji je poništen, to niko od Arsenalovih ne spominje, zar ne? Bitno je samo spomenuti da je dosuđen "nepostojeći" penal, te da je izjednačujući gol iz nepostojećeg faula. Tipične zavjere koje se kuju protiv Arsenala, jer ih FA ne može smisliti. :lol:

Rekoh, nisam vidio prvi penal, te ne mogu suditi o njemu, al' najsmješnije je što se bune navijači Arsenala koji su u prvih 10 kola imali 8 penala od kojih su 3 smiješna. Dakle, tada je FA bio dobar, a sada ne valja kada se penali sviraju protiv njih. To je smiješno, al' haj'.

Tiote apsolutno najbolji igrač; koliko je taj momak dobar to je za ne povjerovati. Njegov dolazak je jackpot kojim bismo trebali osigurati budućnost veznog reda. Kakav je samo gol zabio(njegov prvi) za 4:4. Briljantan volej sa 25 metara nakon izbačene lopte iz šesnaesterca Arsenala.

Arsenal je pokaz'o kako se ne treba igrati fudbal. Dakle, nije samo igrati pola sata i misliti da je sve gotovo. Daleko od toga, a to se i sada pokazalo. U 2. poluvremenu Arsenal nije ni preš'o centar kako treba, tako da su igrači i Wenger sami krivi za ovo što im se desilo, nikako sudije.

U svakom slučaju, drago mi je da je Arsenal ostao kratkih rukava, te da će se na Emirates vratiti sa svega 1 osvojenim bodom, a nama ostaje grčevita borba za opstanak.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 05 feb 2011, 18:06

Svaka cast na nevjerovatnom povratku. Ne sjecam se kad se neka ekipa vratila, a da je gubila 4 gola zaostatka.
Side before self

Facasplaca
Kontakt:

Post Postao/la Facasplaca » 05 feb 2011, 18:06

zasluzili su pobjedu danas !

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 05 feb 2011, 18:10

mexy_whites je napisao/la:Svaka cast na nevjerovatnom povratku. Ne sjecam se kad se neka ekipa vratila, a da je gubila 4 gola zaostatka.
sa ovakvim sudcem da je bilo 6 nula ovratili bi se 8-)

al eto kaze monolog da je zasluzeno pa vjerujmo mudracu
Rođen s tobom da budem

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 05 feb 2011, 18:15

Svaka vam čast i hvala.. :D
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 feb 2011, 18:17

Naravno da je zasluženo.

Ekipa Arsenala je imala prednost od 4 gola i nisu prešli centra nakon toga. S druge strane, mentalna snaga i želja da se nadomjeste izgubljeni bodovi protiv Tottenhama i Sunderlanda su dali krila igračima Newcastle-a i sasvim zasluženo su izjednačili. Štaviše, dobro ste prošli, jer je i Nolanon udarac u 92. minuti mog'o završiti u mreži Šešnija(ne znam kako se piše).

Sretno u nastavku sezone, možda i obezbijedite direktan plasman u CL. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 feb 2011, 18:19

Samo da cestitam,al 4 gola nema sanse,pa nije sudija namjestio onaj cetvrti gol.DA su grijesili,jesu a da smo sami krivi jesmo.

Dici se i dati cetiri gola nije lagano.Teskog srca moram cestitati.
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 05 feb 2011, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 05 feb 2011, 18:19

Monolog je napisao/la:Naravno da je zasluženo.

Ekipa Arsenala je imala prednost od 4 gola i nisu prešli centra nakon toga. S druge strane, mentalna snaga i želja da se nadomjeste izgubljeni bodovi protiv Tottenhama i Sunderlanda i sudija su dali krila igračima Newcastle-a i sasvim zasluženo su izjednačili. Štaviše, dobro ste prošli, jer je i Nolanon udarac u 92. minuti mog'o završiti u mreži Šešnija(ne znam kako se piše).

Sretno u nastavku sezone, možda i obezbijedite direktan plasman u CL. :lol:
sretno i vama u borbi za opstanak samo 7 bodova i dvije utakmice manje od birmingema
Rođen s tobom da budem

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 05 feb 2011, 18:25

Monolog je napisao/la:Sudije su ponovo uništile Arsenal, te je krajnje vrijeme da to prestanu raditi. :lol:

Imali smo siguran poraz već nakon 25 minuta igre, al' kako sam i napis'o u poluvremenu, drago mi je što se igrači nisu predavali, te sam se nadao jednom postignutom golu. No, taj jedan je četverostruko nagrađen, tako da sam uživao u golovima Bartona, Besta i Tiote-a(briljantan gol za 4:4).
1. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Arsenal i Celzi ne uzimam kao tipicne engleske klubove, jer u timovima imaju previse stranaca, te su poprimili ciganski mentalitet, ne znaju prihvatiti poraz i neprestano kukaju.
Sta im poruciti nego slatko se nasmijati,,..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

2. Dobro si smog'o snage gledati drugo poluvrijeme. Da sam na tvom mjestu, za ovaj rezultat sazn'o bih tek sutradan :mrgreen: .

Steta sto Njukasl nije pobjedio, zasluzili su :x .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 feb 2011, 18:29

@Valencia,

Vjeruj da sam gled'o tekmu, a nisam gled'o. Nervir'o se kao što se sad nerviraju navijači Arsenala(samo što ja nisam njih vrijeđao kada je rezultat bio 0:4, a oni to čine kod 4:4 :lol: ). Jbt, mor'o sam smotati nakon nekoliko sedmica pauze, pa sam na trenutka pomislio da me opasno bacilo ovo "grmlje" što zapalih.

Utakmica se igra 90. minuta. Kada to budu shvatili, možda će se nekada i moći boriti za naslov. Dok se to ne desi, mogu se samo žaliti na suđenje(jer, da je bilo pravično, rezultat bi bio 5:4 za Arsenal(poništen gol Besta)).

Evo im i od mene jedan osmijeh. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 05 feb 2011, 18:32

Ja bih sad snimio film zbog ovoga. :mrgreen:
Prvo vam ode trener,padate u formi,dolazi zadnji dan transfer roka,odlazi vam najbolji strijelac,napadac koji je mogao postati nova legenda Toona,ostajete na malom broju napadaca,povreda Shole,poraz od Fulhama,gubite 4:0 kuci od Arsenala,navijaci odlaze sa stadiona nakon 25 minuta i onda ... :D
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 feb 2011, 18:33

Valencia je napisao/la:Arsenal i Celzi ne uzimam kao tipicne engleske klubove, jer u timovima imaju previse stranaca, te su poprimili ciganski mentalitet, ne znaju prihvatiti poraz i neprestano kukaju.
Kad je to neko iz Chelsea kukao?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 feb 2011, 18:33

Vec sam napisao na temi EPL,da me samo Gojko sprecio da prebacim na neki drugi SK jer sam vec verovao da je ovo gotovo,vec sam imao u planu da pogledam drugi klasik odigran na Goodisonu.

Newcastle je bio u evidentnom soku na startu tekme sto Arsenal sa brza tri komada koristi.Kasnije daju i cetvrti za tada verovatno laganu pobedu.No Diaby dobija crveni u jednoj resenoj tekmi potpuno bespotrebno sto Newcastle uspeva da materijalizuje i sa 4 gola vraca se u ovu tekmu.Tekmu je obelezilo dosta sudijskih gresaka u reziji Dowda.Prvo po meni mada nisam video lepo onaj cist gol mislim Besta je ponisten,zatim i Barton je trebao dobiti crveni.Sto se tice penala,hm,blagog kontakta od Rosickog je bilo,ne znam ali po meni ono nije dovoljno za penal,videcemo na YT kada izadje klip,no posto je danas bio "Penalty day" u Engleskoj mislim da je i Dowd hteo da svira jedan i na ovoj tekmi. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 05 feb 2011, 18:35

Devil je napisao/la:Vec sam napisao na temi EPL,da me samo Gojko sprecio da prebacim na neki drugi SK jer sam vec verovao da je ovo gotovo,vec sam imao u planu da pogledam drugi klasik odigran na Goodisonu.

Newcastle je bio u evidentnom soku na startu tekme sto Arsenal sa brza tri komada koristi.Kasnije daju i cetvrti za tada verovatno laganu pobedu.No Diaby dobija crveni u jednoj resenoj tekmi potpuno bespotrebno sto Newcastle uspeva da materijalizuje i sa 4 gola vraca se u ovu tekmu.Tekmu je obelezilo dosta sudijskih gresaka u reziji Dowda.Prvo po meni mada nisam video lepo onaj cist gol mislim Besta je ponisten,zatim i Barton je trebao dobiti crveni.Sto se tice penala,hm,blagog kontakta od Rosickog je bilo,ne znam ali po meni ono nije dovoljno za penal,videcemo na YT kada izadje klip,no posto je danas bio "Penalty day" u Engleskoj mislim da je i Dowd hteo da svira jedan i na ovoj tekmi. :lol:
Mislis dva penala?
A Nolan nije trebao dobiti crveni nakon starta nad Vojchehom? :twisted:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 05 feb 2011, 18:43

Monolog je napisao/la:@Valencia,

Vjeruj da sam gled'o tekmu, a nisam gled'o. Nervir'o se kao što se sad nerviraju navijači Arsenala(samo što ja nisam njih vrijeđao kada je rezultat bio 0:4, a oni to čine kod 4:4 :lol: ). Jbt, mor'o sam smotati nakon nekoliko sedmica pauze, pa sam na trenutka pomislio da me opasno bacilo ovo "grmlje" što zapalih.

Utakmica se igra 90. minuta. Kada to budu shvatili, možda će se nekada i moći boriti za naslov. Dok se to ne desi, mogu se samo žaliti na suđenje(jer, da je bilo pravično, rezultat bi bio 5:4 za Arsenal(poništen gol Besta)).

Evo im i od mene jedan osmijeh. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vjerovatno se jos pitas jesu li pukle cetri sjemenke (koje si radi zurbe i nervoze zaboravio odstraniti) ili su pukla cetri gola :mrgreen: . Al' opet, kada se otvori Arsenalova tema, brzo se uvidi da nije halucinacija,.. Zapravo jeste, haluciniraju Arsenalovci, utripovali da ih FA mrzi :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Kada u Egiptu mogu organizovati revoliciju protiv Mubaraka, sto ne bi mogli i Arsenalovci protiv FAa :roll: !??

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 feb 2011, 18:53

Arnelinho je napisao/la:
Devil je napisao/la:Vec sam napisao na temi EPL,da me samo Gojko sprecio da prebacim na neki drugi SK jer sam vec verovao da je ovo gotovo,vec sam imao u planu da pogledam drugi klasik odigran na Goodisonu.

Mislis dva penala?
Mislim kako sam i napisao,jedan penal ovaj drugi,onaj prvi penal se i svira.
A da zaboravih i Nolana,mogao mu je onde sudija pokazati put u svlacionicu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 05 feb 2011, 18:56

Devil je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:

Mislis dva penala?
Mislim kako sam i napisao,jedan penal ovaj drugi,onaj prvi penal se i svira.
A da zaboravih i Nolana,mogao mu je onde sudija pokazati put u svlacionicu.
:lol: :lol:

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 05 feb 2011, 18:58

Izgubili ste Carrolla ali nevidim da je to nesto otezalo Newcastlu, svaka cast, ovaj bod je vredan tri.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.