Al da mi kaže da mi Bosanci ne navijamo i kad gubimo, a još kaže bio protiv Rumunije u Zenici, to ne mogu da vjerujem...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dodjem ponekad,nije mi Zenica daleko,bio sam mozda tri puta.Pratiš li ti inače reprezentaciju..BiH :roll
Kako znaš da nećemo biti? Samo Srbija ne smije pobijedit u Sloveniji i sigurni smo nosioci! 100 %!BH Patriot je napisao/la:Ne možemo dobiti Estoniju pošto nećemo biti nositelji.
Po čemu si došao do tog zaključka? Pa na sami dan utakmice uvijek ima likova koji prodaju karte!peyton je napisao/la:Definitvno treba repku na Koševo vratiti, prosto je nemoguce kupiti kartu ko covjek uvijek neko sranje oko karti. I naravno kad se pogledaju izvjestaji na francuskoj tv iz Zenice kakvu to sliku nase zemlje daje u svijet, sivilo opste.
Ma nemam ja nista drug protiv Ze naprotiv Celik mi je najdrazi klub poslije Sarajeva, al realno treba repka igrati na vecem stadionu.Nimla_RZ je napisao/la:Nek se vrati repka na Koševo, nek igraju ako im je bolje!
Koja većina druže ?Nimla_RZ je napisao/la:Meni je svejedno, ako većina hoće Koševo nek bude Koševo
Pa mi na tom stadionu ni Moldavije nismo mogli pobijedit...peyton je napisao/la:Ma nemam ja nista drug protiv Ze naprotiv Celik mi je najdrazi klub poslije Sarajeva, al realno treba repka igrati na vecem stadionu.Nimla_RZ je napisao/la:Nek se vrati repka na Koševo, nek igraju ako im je bolje!
Pa eto i protiv Francuske smo igrali na Koševu i izgubili momački 0:2, uz fino navijanje!peyton je napisao/la:Eh **** ga sad, pa druga su vremena bila u savezu i atmosfera opcenito.
Ma Francuska je druga dimenzija za nas, nema tu price, mi bi izgubili od njih bilo gdje da smo igrali. Vidjecemo u Parizu blamaze.Nimla_RZ je napisao/la:Pa eto i protiv Francuske smo igrali na Koševu i izgubili momački 0:2, uz fino navijanje!peyton je napisao/la:Eh **** ga sad, pa druga su vremena bila u savezu i atmosfera opcenito.
0/1
A na Bilinom mašala 4/4
Jest bila je pogotovo peta dimenzija kad smo igrali sa njima u Francuskoj nerijeseno.Ili na Kosevu kaad smo tek nakon onolikih zamjena izgubili mec sa 1-2 inace smo bili vise nego ravnopravni.peyton je napisao/la:Ma Francuska je druga dimenzija za nas, nema tu price, mi bi izgubili od njih bilo gdje da smo igrali. Vidjecemo u Parizu blamaze.Nimla_RZ je napisao/la:Pa eto i protiv Francuske smo igrali na Koševu i izgubili momački 0:2, uz fino navijanje!peyton je napisao/la:Eh **** ga sad, pa druga su vremena bila u savezu i atmosfera opcenito.
0/1
A na Bilinom mašala 4/4
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bavarian_bk, Bing [Bot], invincible1921 i 33 gosta.