07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BH_Patriot
- Kontakt:
Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Oni ti ga puse Safete
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- nidjo_barca
- Kontakt:
Ja sto znam,nece biti onih suspendovanih Anelke,Riberya,Evre.Pored njih cini mi se da je povrijedjen Benzema.reds je napisao/la:Ko sve od reprezentativaca Francuske neće igrati u ovom meču ?
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- BH_Patriot
- Kontakt:
I jos par igraca koji su se u toku priprema povrijedili,nidjo_barca je napisao/la:Ja sto znam,nece biti onih suspendovanih Anelke,Riberya,Evre.Pored njih cini mi se da je povrijedjen Benzema.reds je napisao/la:Ko sve od reprezentativaca Francuske neće igrati u ovom meču ?
NE DAJ SE BOSNO !!
A to su ?BH_Patriot je napisao/la:I jos par igraca koji su se u toku priprema povrijedili,nidjo_barca je napisao/la:Ja sto znam,nece biti onih suspendovanih Anelke,Riberya,Evre.Pored njih cini mi se da je povrijedjen Benzema.reds je napisao/la:Ko sve od reprezentativaca Francuske neće igrati u ovom meču ?

FK Pjetlovi
- BH_Patriot
- Kontakt:
A to su ?reds je napisao/la: I jos par igraca koji su se u toku priprema povrijedili,

Cabaye iz Lillea i Diarra
Zadnja izmjena: BH_Patriot, dana/u 01 sep 2010, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
NE DAJ SE BOSNO !!
- nidjo_barca
- Kontakt:
Lassana Diarra se mislim povrijedio,a Gourcuff i Toulalan nisu mislim ni pozvani zbog kartona.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Ma neka je i Pape konacno pokazo malo emocija. To zelim da vidim i kad je na klupi. Nasi igraci ocito ne mogu bez toga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
Cabaye iz Lillea i Diarra[/quote]BH_Patriot je napisao/la:A to su ?reds je napisao/la: I jos par igraca koji su se u toku priprema povrijedili,
Lasana Diara i možda Benzema ništa se ne zna ,Tulalan ,Gurkuf,Nasri, prva dvojica su suspendovani i povrijeđeni ,a treći povrijeđen.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
pape rastjeraj novinare (kite)mozda i uspijemo i ove sa sport.ba truhlotine drustva
Slazem se, jos kakve trupine su zaposlili ne znaju ni pricati bosanski kako treba ! NOVINARI SU SMECE !alemao je napisao/la:pape rastjeraj novinare (kite)mozda i uspijemo i ove sa sport.ba truhlotine drustva
NAPRIJED PAPE, MOGU DA TI DUVAJU !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Hoćemo POBJEDU !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- ibrakadabra
- Kontakt:
BIH-FRANCUSKA 3.25 3.25 2.15
- BH_Patriot
- Kontakt:
Dobre su kvoteibrakadabra je napisao/la:BIH-FRANCUSKA 3.25 3.25 2.15
NE DAJ SE BOSNO !!
S obzirom da Francuzima nedostaje veliki broj igrača mogli bi izvući povoljan rezultat.
FK Pjetlovi
Ljiljani nisu bosnjacki simbol... nisu to nikad bili... vec su instrumentalizirani u proslom ratu... a bosnjaci (muslimani) se dice ljiljanima, iako je to tradicionalni simbol krscanskih kraljeva i vladara.. 4S su simbol spskog naroda, kao sto je i sahovnica simbol hrvatskog naroda... dokle god se simboli naroda u BiH ne budu postovali, nema zajednicke drzave i postovanja drzavnih simbola... a samim tim ni zajednickog navijanja za BiH...._dreamer_ je napisao/la:harise silajdzicu, jel' se cujemo?KONGO je napisao/la:Valjda su Koroman, Tadic i ostali Bosanci. Vise od milion njih u BiH se ne osjecaju kao Bosanci, a neko ko provede vecinu svog zivota u Srbiji da se smatra Bosancem. Hare ti si bas onaj Bosnjo s' dna kace !
Sto se tice Kapetana, postujem njegovu borbu i djelo, ipak zasto mjenjati naziv Ljiljani ? Valjda ce sutra neko reci Vitezovi, pa cemo biti i to...
Kriza identiteta ? Bez cilja, nemamo neki svoj jasan stav, zato prihvatamo bilo ciji ! Albanci su napredniji od nas sto se toga tice, a smatramo ih nekim luzerima. Mi svako malo mijenjamo simbole, ne znam vise ni koja je zastava moje zemlje **** te. Sutra ce mozda biti ona dvoglava rascerupana pticetina, pa cemo i to prihvatit samo da nekom udovoljimo.
Ma kontam ja tebe druze, al' kontaj i ti neke druge stvari... Srbima su ljiljani kao sto je Bosnjacima 4C. Lako je stvari posmatrati iz svog ugla i drzati moralne norme, ali ako zelimo da ova drzava krene uopste naprijed, SVI cemo morati napraviti nekakve kompromise... E pa kod zastave je taj kompromis bio da se svi odreknu svojih simbola i da metnemo neku glupost na zastavu... I ja bih rado ljiljane i jednu jedinu, al da bi to ostvarili, morali bi, realno gledajuci, pokrenuti drugi rat... Nebosnjaci politicari ce na takvo nesto pristati onda kad rahmetli Safet Isofic zapjeva opet uzivo...
Albanci se uopste ne mogu s nama porediti, oni su zemlja bez TRI konstitutivna naroda pa je samim time i nacionalna svijest prisutna...
Pitanje 1: Ko bi od forumasa isao na utakmice BiH na kojima se vihore zastave s dvoglavim orlom, zastave drzave srbije, zastave hrvatske ili zastave s NDH sahovnicom (ja licno ne bih nikad)?
Pitanje 2: Zasto se cudimo sto ljudi iz RS-a ili zapadne hercegovine ne zele na utakmice BiH kad se tamo mogu vidjet zastave turske, IZ, saudijske arabije, republike BiH (protiv koje su se i jedni i drugi borili)?
- BH_Patriot
- Kontakt:
I ja se nadam.reds je napisao/la:S obzirom da Francuzima nedostaje veliki broj igrača mogli bi izvući povoljan rezultat.
Jer nam je ovo ja mislim velika sansa da pobjedimo.
U Parizu cemo jako tesko doci pobjede, s tim da igramo u gostima, te ce jos Francuzi nastupiti u najboljem sastavu.
NE DAJ SE BOSNO !!
vrlo si ti meni to pomjesao... Ljiljani jesu simol Bosne i Hercegovine!!! Zasto??? To je simbol Bosanske kraljice da da da da da BOSANSKE KRALJICE Katarine koja se i tada tako zvala!!!! Ne razumijem zasto mjesate vjerske i nacionalne simbole... Bosnjaci nisu samo Muslimani!!! Moj dom je Bobovac, tu smo nastajali kao kraljevina. Treba organizovati eskurzije tamo pa da djeca upoznaju Krscane kako i ih ti nazivas da pokazu neukim kakav si ti da su Bosnjaci i da jedino stuju GRB kraljice Katarine sa LJILJANIMA, kojeg i ja smatram svojim. Uvijek smo mi gubili identitet trceci za zastavama Turske, davajuci djeci Arapska imena kakvo i ja nosim ali svojoj namjeravam dati imena iz svog jezika jer imena kao sto je Zvjezdan, Vedran nisu niti srpska niti hrvatska vec imena naroda sa ovih prostora!!!amho je napisao/la:Ljiljani nisu bosnjacki simbol... nisu to nikad bili... vec su instrumentalizirani u proslom ratu... a bosnjaci (muslimani) se dice ljiljanima, iako je to tradicionalni simbol krscanskih kraljeva i vladara.. 4S su simbol spskog naroda, kao sto je i sahovnica simbol hrvatskog naroda... dokle god se simboli naroda u BiH ne budu postovali, nema zajednicke drzave i postovanja drzavnih simbola... a samim tim ni zajednickog navijanja za BiH...._dreamer_ je napisao/la:harise silajdzicu, jel' se cujemo?KONGO je napisao/la:Valjda su Koroman, Tadic i ostali Bosanci. Vise od milion njih u BiH se ne osjecaju kao Bosanci, a neko ko provede vecinu svog zivota u Srbiji da se smatra Bosancem. Hare ti si bas onaj Bosnjo s' dna kace !
Sto se tice Kapetana, postujem njegovu borbu i djelo, ipak zasto mjenjati naziv Ljiljani ? Valjda ce sutra neko reci Vitezovi, pa cemo biti i to...
Kriza identiteta ? Bez cilja, nemamo neki svoj jasan stav, zato prihvatamo bilo ciji ! Albanci su napredniji od nas sto se toga tice, a smatramo ih nekim luzerima. Mi svako malo mijenjamo simbole, ne znam vise ni koja je zastava moje zemlje **** te. Sutra ce mozda biti ona dvoglava rascerupana pticetina, pa cemo i to prihvatit samo da nekom udovoljimo.
Ma kontam ja tebe druze, al' kontaj i ti neke druge stvari... Srbima su ljiljani kao sto je Bosnjacima 4C. Lako je stvari posmatrati iz svog ugla i drzati moralne norme, ali ako zelimo da ova drzava krene uopste naprijed, SVI cemo morati napraviti nekakve kompromise... E pa kod zastave je taj kompromis bio da se svi odreknu svojih simbola i da metnemo neku glupost na zastavu... I ja bih rado ljiljane i jednu jedinu, al da bi to ostvarili, morali bi, realno gledajuci, pokrenuti drugi rat... Nebosnjaci politicari ce na takvo nesto pristati onda kad rahmetli Safet Isofic zapjeva opet uzivo...
Albanci se uopste ne mogu s nama porediti, oni su zemlja bez TRI konstitutivna naroda pa je samim time i nacionalna svijest prisutna...
Pitanje 1: Ko bi od forumasa isao na utakmice BiH na kojima se vihore zastave s dvoglavim orlom, zastave drzave srbije, zastave hrvatske ili zastave s NDH sahovnicom (ja licno ne bih nikad)?
Pitanje 2: Zasto se cudimo sto ljudi iz RS-a ili zapadne hercegovine ne zele na utakmice BiH kad se tamo mogu vidjet zastave turske, IZ, saudijske arabije, republike BiH (protiv koje su se i jedni i drugi borili)?
4-IN-A-ROW
Sad ili nikad !BH_Patriot je napisao/la:I ja se nadam.reds je napisao/la:S obzirom da Francuzima nedostaje veliki broj igrača mogli bi izvući povoljan rezultat.
Jer nam je ovo ja mislim velika sansa da pobjedimo.
U Parizu cemo jako tesko doci pobjede, s tim da igramo u gostima, te ce jos Francuzi nastupiti u najboljem sastavu.

Vidjećemo do sada nisam uopšte zadovoljan kako su naši momci igrali,nadam se da će biti motivirani i spremni za veliki meč,ja bih bio zadovoljan i sa bodom.
FK Pjetlovi
Samo vas čitam i moradoh se loggovati.......Zamolio bih pojedince da prije nego što počnu sa podučavanjem nas neukih seljana, i sami bar nešto pročitaju. Hvala! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.