+1LenBias je napisao/la:apsolutna nepravda bi bila ne pozvati rahimica u brazil, ako je iko zasluzio onda je to on pa makar ne usao u igru citavo prvenstvo
treba ispostovati ovu istinsku legendu naseg drzavnog tima
+1LenBias je napisao/la:apsolutna nepravda bi bila ne pozvati rahimica u brazil, ako je iko zasluzio onda je to on pa makar ne usao u igru citavo prvenstvo
U Brazilu trebamo 23 najbolja najspremnija zdrava igrača. Ovo nisi upravu, Rahimić ni u najboljim godinama nije bio kreator, nego čisti destruktivac, sa vrlo malo ambicija da iznese loptu. Zahirović je trenutno kvalitetniji, a ima i ogroman radijus kretanja. Rahimić može odigrati ovakve tekme tipa Latvija, za nešto više ipak treabju profesionalni fudbaleri, a on to više nije.MrMuscle je napisao/la:Nek je Pape dosao tobe, i vidio da je Rahimaga i sa stapom i invalidskim kolicima bolji od one krampe Zahirovica, koji bi nedaj BOZE da je jucer igrao samo smetao, jer je ofanzivno nadaren kao prosjecan kamen.....
Rahim-beg kreator samo takav, jer zna sa loptom za razliku od panja, koji bi je davao Latvijcima u noge jer toboze onda bi radio ono sto jedino zna a to je uzimanje lopte....
Ako Zola ili Besa ne budu sazreli do Brazila onda El Generale mora igrati jer zna covjek znanje.....
Steta samo sto je star, da je bogdo barem 3-4 god mladji i da nam je Bajramovic![]()
, al' jbg coja morao zavrsiti karijeru...
Ja Zahirovica itekako cijenim k'o igraca, jer lik gine na terenu za svaku loptu, trci 90 minuta bez prestanka i takvi igraci su cijenjeni danas. Zbog tih njegovih kvaliteta, Zahirovic mi je jedan od najdrazih igraca u repki, jer sam uvijek siguran da ce dati 120% na svakoj utakmici.zizu1991 je napisao/la:Ja nisam rekao ništa o njegovom putovanju u Brazil, to se podrazumjeva.
Rahimić je cijenjen igrač jedne ere nogometa, kada su DMF - ovi dodavali prvom do sebe.
To isto također radi i Zahirović, no ako bude želio da napreduje, morati će da ide u korak s vremenom.
Rahimić je kako rekoh igrač jedne ere nogometa, a Zahirović druge, te je potpuno neumjesno njih dvojicu
upoređivati s obzirom na to da je Rahimić i produžio ugovor sa CSKA da bi mogao na SP, inače ne bi, davno bi se penzionisao, a ovaj je tek krenuo u svijet nogometa.
Zato je i smiješno govoriti šta će ovaj da postigne u budućnosti, i predviđati, jedino ako ne posjedujete
kakvu kristalnu kuglu pa znate.
Onda to samo nesto govori o Zahirovicu. Pozicija zadnjeg veznog nam je ubjedljivo najslabija i mogla bi nas skupo kostat protiv ozbiljnih reprezentacija. Protiv Latvije i ostale buranije nam i ne treba. Besicu tu treba dat priliku.ennis je napisao/la:Rahimic je samo sa treningom bolji od Zahirovica,ovaj mali nikad nece biti igrac kao Elvir.Pa sta lik ima 36 godina moze on do 40 komotno.Čelični čovjek,pa razmisljajte nema dzabe taj nadimak
Nema to veze sa nezahvalnošću. Zahvalan sam mu na svemu. Vjerujem da i on želi najbolje nacionalnom timu. Ako je najbolje da ode u Brazil turistički ili kao član stručnog štaba onda nema tu nezahvalnosti. Taman smo prestali cirkus pravit od repezentacije. Nema sumnje, da ako Rahimić bude naš najbolji, raspoloživi zadnji vezni igrač, treba ga vodit u Brazil.Sabinho je napisao/la:Nezahvalan smo mi narod,ali neka.Kostace nas to puno u skorije vrijeme
Slažem se sa tim da je on i dalje ostao isti u njegovom nogometnom umijeću, ali jasno se vidi zašto je produžio ugovor sa CSKA kako već rekoh, on nije isti fizički, i nema te ekipe koja bi jednu izmjenu svaku utakmicu žrtvovala bez obzira na rezultat da im igra igrač ovakvih fizičkih karakteristika kakve posjeduje Rahimić, zato i rekoh da se na njega ne može ozbiljno računati.adriano_leite je napisao/la:
Covjek se odlicno postavlja, odlicno presijeca lopte, ima iskustvo, a ima i fudbalsko znanje. Razlike izmedju ovog Elvira i onog Elvira kada je debitovao u repki je samo u broju godina, tj. ne moze mozda vise izdrzati 90 minuta, nego 70, a sto se tice igre, ostao je potpuno isti. On je vazda ovako igrao. Da je kojim slucajem CSKA lose pokrivena na toj poziciji, Elvir bi vjerovatno jos uvijek igrao ogroman broj utakmica.
Rahimić je u Zahinim godinama prešao u Anzhi koji je u to vrijeme bio na nivou bracine Vrbanjuše.xavi26 je napisao/la:ja bih najsretniji bio da Zahirovic prestigne Rahimica, po kvalitetu, po klubovima u kojima ce igrati, ali nazalost, bojim se da od toga nema nista, pogledajte samo klubove Zahirovica, nije imao mjesta u klubu koji je ispao iz prve ruske lige da bi zavrsio u Bjelorusiji, siguran sam da bi taj bjeloruski klub gubio od nasih zelje, sarajeva, sirokog, borca....
xavi26 je napisao/la:ja bih najsretniji bio da Zahirovic prestigne Rahimica, po kvalitetu, po klubovima u kojima ce igrati, ali nazalost, bojim se da od toga nema nista, pogledajte samo klubove Zahirovica, nije imao mjesta u klubu koji je ispao iz prve ruske lige da bi zavrsio u Bjelorusiji, siguran sam da bi taj bjeloruski klub gubio od nasih zelje, sarajeva, sirokog, borca....
Ja eto mislim da ce bas ovo biti prekretnica za ZahuSaurman je napisao/la:xavi26 je napisao/la:ja bih najsretniji bio da Zahirovic prestigne Rahimica, po kvalitetu, po klubovima u kojima ce igrati, ali nazalost, bojim se da od toga nema nista, pogledajte samo klubove Zahirovica, nije imao mjesta u klubu koji je ispao iz prve ruske lige da bi zavrsio u Bjelorusiji, siguran sam da bi taj bjeloruski klub gubio od nasih zelje, sarajeva, sirokog, borca....
Ja sam od Zahirovića više očekivao ali izgleda od njega neće biti neke velike koristi.Više pokaže metuzalem Rahimić.
ja se bojim baš ove tvoje rečenice da nakon ovih kvalifikacija slijedi prizemljenje al makar da odemo jednom na prvenstvo,a posle više nije važno narod će da pamti ..Sabinho je napisao/la:Nezahvalan smo mi narod,ali neka.Kostace nas to puno u skorije vrijeme
Druže, što se tiče Svrake, ja mu ne bih dao ni da bude među 18 igrača u Želji, a pogotovo u reprezentaciji, lik je totalno zalutao, i ne zaslužuje ni 1% da se nađe na Sušićevom pozivu.. A Rahimić, najdraže bi mi bilo da je to onaj Rahimić od prije 5 godina, ali nažalost nije, i što neko reče on u Brazil može kao podrška mlađim igračima, a nikako kao njihova konkurencija. Mogao je protiv Latvije igrati, koja je napravila jedan napad prema našem golu, a vidjeli smo prošli put šta nam Portugal uradi, i to sve zahvaljujući def. veznom redu, kojim je on komandovao.. A da mi je merak igrač, merak je.. A i lijep je naš RahimaMaestro je napisao/la:nemoj ti meni strahovati. tvoj svraka nece ispasti za liste putnika prema brazilu radi rahimica. prije da ce sesara zapasti.-SanaFCŽ- je napisao/la:Njemu hvala za sve ove godine, ali u Brazilu može biti samo u sastavu stručnog štaba, ili tipa savjetnika, sve ostalo nema logike..
Uh jest mi "Zelja" neko mjerilo hahahahaMaestro je napisao/la:Ko prica o Zelji. Vazno je da on ima mjesta u Reprezentaciji a sto nemoze igrati u Zelji to je druga stvar.Realist je napisao/la:Ne pričajte gluposti.Rahimić je ulaskom u igru i provedeno vrijeme pokazao da nije ni blizu starog Rahimića.On danas ne bi imao mjesta ni u Želji a kamoli da igra za reprezentaciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.