Elvir Rahimic

miki_92
Kontakt:

Re: Elvir Rahimic

Post Postao/la miki_92 » 08 jun 2013, 13:56

LenBias je napisao/la:apsolutna nepravda bi bila ne pozvati rahimica u brazil, ako je iko zasluzio onda je to on pa makar ne usao u igru citavo prvenstvo :!:
+1
treba ispostovati ovu istinsku legendu naseg drzavnog tima
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 09 jun 2013, 18:27

MrMuscle je napisao/la:Nek je Pape dosao tobe, i vidio da je Rahimaga i sa stapom i invalidskim kolicima bolji od one krampe Zahirovica, koji bi nedaj BOZE da je jucer igrao samo smetao, jer je ofanzivno nadaren kao prosjecan kamen.....
Rahim-beg kreator samo takav, jer zna sa loptom za razliku od panja, koji bi je davao Latvijcima u noge jer toboze onda bi radio ono sto jedino zna a to je uzimanje lopte....
Ako Zola ili Besa ne budu sazreli do Brazila onda El Generale mora igrati jer zna covjek znanje.....
Steta samo sto je star, da je bogdo barem 3-4 god mladji i da nam je Bajramovic :cry: :cry: , al' jbg coja morao zavrsiti karijeru...
U Brazilu trebamo 23 najbolja najspremnija zdrava igrača. Ovo nisi upravu, Rahimić ni u najboljim godinama nije bio kreator, nego čisti destruktivac, sa vrlo malo ambicija da iznese loptu. Zahirović je trenutno kvalitetniji, a ima i ogroman radijus kretanja. Rahimić može odigrati ovakve tekme tipa Latvija, za nešto više ipak treabju profesionalni fudbaleri, a on to više nije.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jun 2013, 18:34

Nezahvalan smo mi narod,ali neka.Kostace nas to puno u skorije vrijeme ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 jun 2013, 18:39

Šta je rekao pogrešno, Rahimić je, htjeli mi to, ili ne, još uvijek, profesionalni fudbaler, al na papiru.
Svaka njemu čast, i dan - danas žalim zbog toga što ga nije Baka pozvao kad je trebao, al ipak ne treba
zatvarati oči pred tim da je on nama dao dvije dobre kvalifikacije, i na tome sam mu vječno zahvalan.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 09 jun 2013, 18:45

Rahimic je samo sa treningom bolji od Zahirovica,ovaj mali nikad nece biti igrac kao Elvir.Pa sta lik ima 36 godina moze on do 40 komotno.Čelični čovjek,pa razmisljajte nema dzabe taj nadimak :D
SLOBODA NAVIJAČIMA

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 09 jun 2013, 18:53

Bezze pisete o Rahimicu. Covjek je cijenjen i sigurno da ce biti u Brazili. Mozda cak i u prvih 11 ..

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 jun 2013, 18:58

Ja nisam rekao ništa o njegovom putovanju u Brazil, to se podrazumjeva.
Rahimić je cijenjen igrač jedne ere nogometa, kada su DMF - ovi dodavali prvom do sebe.
To isto također radi i Zahirović, no ako bude želio da napreduje, morati će da ide u korak s vremenom.

Rahimić je kako rekoh igrač jedne ere nogometa, a Zahirović druge, te je potpuno neumjesno njih dvojicu
upoređivati s obzirom na to da je Rahimić i produžio ugovor sa CSKA da bi mogao na SP, inače ne bi, davno bi se penzionisao, a ovaj je tek krenuo u svijet nogometa.
Zato je i smiješno govoriti šta će ovaj da postigne u budućnosti, i predviđati, jedino ako ne posjedujete
kakvu kristalnu kuglu pa znate.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 jun 2013, 19:06

zizu1991 je napisao/la:Ja nisam rekao ništa o njegovom putovanju u Brazil, to se podrazumjeva.
Rahimić je cijenjen igrač jedne ere nogometa, kada su DMF - ovi dodavali prvom do sebe.
To isto također radi i Zahirović, no ako bude želio da napreduje, morati će da ide u korak s vremenom.

Rahimić je kako rekoh igrač jedne ere nogometa, a Zahirović druge, te je potpuno neumjesno njih dvojicu
upoređivati s obzirom na to da je Rahimić i produžio ugovor sa CSKA da bi mogao na SP, inače ne bi, davno bi se penzionisao, a ovaj je tek krenuo u svijet nogometa.
Zato je i smiješno govoriti šta će ovaj da postigne u budućnosti, i predviđati, jedino ako ne posjedujete
kakvu kristalnu kuglu pa znate.
Ja Zahirovica itekako cijenim k'o igraca, jer lik gine na terenu za svaku loptu, trci 90 minuta bez prestanka i takvi igraci su cijenjeni danas. Zbog tih njegovih kvaliteta, Zahirovic mi je jedan od najdrazih igraca u repki, jer sam uvijek siguran da ce dati 120% na svakoj utakmici.

Zahirovic je klasicni destruktivac u modernom fudbalu, kao sto si ti rekao. Medjutim, razlika izmedju njega i Elvira je ta sto Elvir nikada nije bio trkac. Zahirovica zabole noge nakon utakmice, jer uvijek najvise pretrci, dok Elvira zaboli glava od razmisljanja kako da se postavi, da predvidi potez protivnika itd.

Covjek se odlicno postavlja, odlicno presijeca lopte, ima iskustvo, a ima i fudbalsko znanje. Razlike izmedju ovog Elvira i onog Elvira kada je debitovao u repki je samo u broju godina, tj. ne moze mozda vise izdrzati 90 minuta, nego 70, a sto se tice igre, ostao je potpuno isti. On je vazda ovako igrao. Da je kojim slucajem CSKA lose pokrivena na toj poziciji, Elvir bi vjerovatno jos uvijek igrao ogroman broj utakmica.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 jun 2013, 19:28

Pozivanje Elvira dokle god se aktivno bavi fudbalom,moze biti samo plus i reprezentaciji i mladjim igracima koji konkurisu za tu poziciju.Od generala jos puno,puno mogu nauciti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 jun 2013, 20:01

ennis je napisao/la:Rahimic je samo sa treningom bolji od Zahirovica,ovaj mali nikad nece biti igrac kao Elvir.Pa sta lik ima 36 godina moze on do 40 komotno.Čelični čovjek,pa razmisljajte nema dzabe taj nadimak :D
Onda to samo nesto govori o Zahirovicu. Pozicija zadnjeg veznog nam je ubjedljivo najslabija i mogla bi nas skupo kostat protiv ozbiljnih reprezentacija. Protiv Latvije i ostale buranije nam i ne treba. Besicu tu treba dat priliku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 09 jun 2013, 20:04

Sabinho je napisao/la:Nezahvalan smo mi narod,ali neka.Kostace nas to puno u skorije vrijeme ;)
Nema to veze sa nezahvalnošću. Zahvalan sam mu na svemu. Vjerujem da i on želi najbolje nacionalnom timu. Ako je najbolje da ode u Brazil turistički ili kao član stručnog štaba onda nema tu nezahvalnosti. Taman smo prestali cirkus pravit od repezentacije. Nema sumnje, da ako Rahimić bude naš najbolji, raspoloživi zadnji vezni igrač, treba ga vodit u Brazil.

Ali ako će ga vodit radi ispunjvanja njegovih personalnih želja, onda je to vrlo sebično prije svega prema nama navijačima, i nab...m i njega i stručni štab. A Kenan Hasagić, koliko je dao repki, danas ga niko ni nespominje, je li živ, da li bi i on mogao ostvariti svoje snove? Dao je više od Rahimića, i nikada se nije dvoumio oko svetog dresa. Ovaj prvi jeste.

Danas se slabo ko sjeti da Kenu upita za zdravlje. A bilo je i operacija i prilika.

E to je nezahvalnost!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 09 jun 2013, 20:24

ja bih najsretniji bio da Zahirovic prestigne Rahimica, po kvalitetu, po klubovima u kojima ce igrati, ali nazalost, bojim se da od toga nema nista, pogledajte samo klubove Zahirovica, nije imao mjesta u klubu koji je ispao iz prve ruske lige da bi zavrsio u Bjelorusiji, siguran sam da bi taj bjeloruski klub gubio od nasih zelje, sarajeva, sirokog, borca....
Volim te Bosno!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 jun 2013, 20:36

adriano_leite je napisao/la:
Covjek se odlicno postavlja, odlicno presijeca lopte, ima iskustvo, a ima i fudbalsko znanje. Razlike izmedju ovog Elvira i onog Elvira kada je debitovao u repki je samo u broju godina, tj. ne moze mozda vise izdrzati 90 minuta, nego 70, a sto se tice igre, ostao je potpuno isti. On je vazda ovako igrao. Da je kojim slucajem CSKA lose pokrivena na toj poziciji, Elvir bi vjerovatno jos uvijek igrao ogroman broj utakmica.
Slažem se sa tim da je on i dalje ostao isti u njegovom nogometnom umijeću, ali jasno se vidi zašto je produžio ugovor sa CSKA kako već rekoh, on nije isti fizički, i nema te ekipe koja bi jednu izmjenu svaku utakmicu žrtvovala bez obzira na rezultat da im igra igrač ovakvih fizičkih karakteristika kakve posjeduje Rahimić, zato i rekoh da se na njega ne može ozbiljno računati.

Teško da bi imao ogroman broj utakmica jer ne vjerujem da kao igrač koji trenira u CSKA radi slabije treninge pa nema snage zato što se ne računa na njega, čisto sumnjam.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 jun 2013, 22:23

xavi26 je napisao/la:ja bih najsretniji bio da Zahirovic prestigne Rahimica, po kvalitetu, po klubovima u kojima ce igrati, ali nazalost, bojim se da od toga nema nista, pogledajte samo klubove Zahirovica, nije imao mjesta u klubu koji je ispao iz prve ruske lige da bi zavrsio u Bjelorusiji, siguran sam da bi taj bjeloruski klub gubio od nasih zelje, sarajeva, sirokog, borca....
Rahimić je u Zahinim godinama prešao u Anzhi koji je u to vrijeme bio na nivou bracine Vrbanjuše. ;)

Opustite se, uživajte u dobrim rezultatima i štedite pare za Brazil i Brazilke :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 jun 2013, 23:45

xavi26 je napisao/la:ja bih najsretniji bio da Zahirovic prestigne Rahimica, po kvalitetu, po klubovima u kojima ce igrati, ali nazalost, bojim se da od toga nema nista, pogledajte samo klubove Zahirovica, nije imao mjesta u klubu koji je ispao iz prve ruske lige da bi zavrsio u Bjelorusiji, siguran sam da bi taj bjeloruski klub gubio od nasih zelje, sarajeva, sirokog, borca....

Ja sam od Zahirovića više očekivao ali izgleda od njega neće biti neke velike koristi.Više pokaže metuzalem Rahimić. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 09 jun 2013, 23:52

Saurman je napisao/la:

Ja sam od Zahirovića više očekivao ali izgleda od njega neće biti neke velike koristi.Više pokaže metuzalem Rahimić. :roll:
Ja eto mislim da ce bas ovo biti prekretnica za Zahu ;) ;) Momak je mlad i pametan, a budali bi bilo jasno da kad selektor na vasu poziciju stavi nekoga ko vam haman pa moze otac biti (dobro fale 3-4 godine al kontate sta hocu da kazem) da vi svoj posao ne obavljate kako treba. Posto je Zaha pametan momak normalno da ce se onda vise truditi i raditi da bi selektoru pokazao da je on dobar za tu poziciju. To je neko moje misljenje. 8-)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 jun 2013, 01:15

Sabinho je napisao/la:Nezahvalan smo mi narod,ali neka.Kostace nas to puno u skorije vrijeme ;)
ja se bojim baš ove tvoje rečenice da nakon ovih kvalifikacija slijedi prizemljenje al makar da odemo jednom na prvenstvo,a posle više nije važno narod će da pamti ..

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 10 jun 2013, 20:51

Maestro je napisao/la:
-SanaFCŽ- je napisao/la:Njemu hvala za sve ove godine, ali u Brazilu može biti samo u sastavu stručnog štaba, ili tipa savjetnika, sve ostalo nema logike..
nemoj ti meni strahovati. tvoj svraka nece ispasti za liste putnika prema brazilu radi rahimica. prije da ce sesara zapasti. :mrgreen:
Druže, što se tiče Svrake, ja mu ne bih dao ni da bude među 18 igrača u Želji, a pogotovo u reprezentaciji, lik je totalno zalutao, i ne zaslužuje ni 1% da se nađe na Sušićevom pozivu.. A Rahimić, najdraže bi mi bilo da je to onaj Rahimić od prije 5 godina, ali nažalost nije, i što neko reče on u Brazil može kao podrška mlađim igračima, a nikako kao njihova konkurencija. Mogao je protiv Latvije igrati, koja je napravila jedan napad prema našem golu, a vidjeli smo prošli put šta nam Portugal uradi, i to sve zahvaljujući def. veznom redu, kojim je on komandovao.. A da mi je merak igrač, merak je.. A i lijep je naš Rahima :D

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 10 jun 2013, 21:34

A BOGA ti ko ce igrati zadnjeg veznog, da nece mozda Zahirovic koji krpom ne moze obrisati Rahim-agi....
Jedva ga istjerali iz prve postave gdje je objektivno samo smetao, sad ga opet vracati, e uzalud vam trud sviraci, nece da moze....
Pape nedaj lakrdijasu da igra..... Ili Besa ili Zola ili Rahim (ako oni ne stasaju).... Cetvrtog nema...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 15 jun 2013, 01:56

Maestro je napisao/la:
Realist je napisao/la:Ne pričajte gluposti.Rahimić je ulaskom u igru i provedeno vrijeme pokazao da nije ni blizu starog Rahimića.On danas ne bi imao mjesta ni u Želji a kamoli da igra za reprezentaciju.
Ko prica o Zelji. Vazno je da on ima mjesta u Reprezentaciji a sto nemoze igrati u Zelji to je druga stvar. :mrgreen:
Uh jest mi "Zelja" neko mjerilo hahahaha
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.