Mozes i ti odgovoritikakavdanakneiskustvu je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Ako cemo gledati statistiku,onda je Korver bolji suter od Kobeja,jer on gadja trojke 53% a Kobe 35%. Jel to pokazatelj da je Kyle bolji igrac????
mene pitaš?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mozes i ti odgovoritikakavdanakneiskustvu je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Ako cemo gledati statistiku,onda je Korver bolji suter od Kobeja,jer on gadja trojke 53% a Kobe 35%. Jel to pokazatelj da je Kyle bolji igrac????
mene pitaš?
majestic24 je napisao/la:Mozes i ti odgovoritikakavdanakneiskustvu je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Ako cemo gledati statistiku,onda je Korver bolji suter od Kobeja,jer on gadja trojke 53% a Kobe 35%. Jel to pokazatelj da je Kyle bolji igrac????
mene pitaš?![]()
![]()
![]()
I Scola i Splitter su u Spursimamajestic24 je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Ted Mosby je napisao/la:Okanite se više Jamesa, čovjek hoće prsten, pa svatko bi od nas prešao, jer mu jedino prsten u karijeri nedostaje, sve ostalo ima. Miami mi je uvijek bio drag a sada pogotovo. Nadam se finalu Miami Phoenix iako je to moguće samo u snu i na Play stationu.
Scola došao u Spurse
otkud ti to da je scola u spursima
Mislim da je mislio na Splitera
I Scola i Splitter su u Spursimamajestic24 je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Ted Mosby je napisao/la:Okanite se više Jamesa, čovjek hoće prsten, pa svatko bi od nas prešao, jer mu jedino prsten u karijeri nedostaje, sve ostalo ima. Miami mi je uvijek bio drag a sada pogotovo. Nadam se finalu Miami Phoenix iako je to moguće samo u snu i na Play stationu.
Scola došao u Spurse
otkud ti to da je scola u spursima
Mislim da je mislio na Splitera
sto je pizda,jedan od boljih odbranbenih igraca,jest malo prljav al jbgWolverine je napisao/la:taj artest je najveca pizda od covjeka u cijeloj nba ligi.
Mozes biti zvijezde kolika god hoces,al kad udjes u 30 a nemas titule,onda se uvlacis svima u dupe samo da je osvojih. Tako je i sa Artestom,al svaka cast mu...ja sam ga citavu sezonu osporavao,al je u 7 utakmici protiv Bostona pokazao koliko vrijedi i uz Gasola i Kobeja bio najzasluzniji za trijumf.Wolverine je napisao/la:prije nego je dosao u lakerse bio je jedan od onih koji su se najmanje podnosili sa kobijem. u zadnjem playoffu sa rocketsima mu se unosio i u facu, pokusavao ga isprovocirat a kobe ga odhebo kulturno. sad mu ljubi noge i uvlaci mu se u paksu da to nije normalno.
da ne govorim o ostalim stvarima iz njegove karijere.
Danas je takvih pun qrac... Ako pocnem pisati imena sviju,dobiti cu ban zbog predugackog posta.Wolverine je napisao/la:ne osporavam ja njegove igracke kvalitete, tacnije odbrambene kvalitete. on je mozda i najbolji defanzivan u nba danas, ali je kao covjek nula.
adriano_leite je napisao/la:
Mozes li mi ti reci po cemu je Kobe bolji od Jamesa? De navedi neki dokaz, argument, molim te.
Jng,sta bi mu ja...Necu se ja petljati u njegov zivot,ja sam dosao da gledam kosarku,a on sta radi van staples centra - NJEGOV PROBLEM.Wolverine je napisao/la:to sam samo naveo za primjer.
http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=2789942
majestic jel pun q ovakvih igraca?
i jel pun q onih koji su igrali glavnu ulogu u filmu zvanom "Malice at the Palace"?
nevjerujem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.