Premijer liga BiH 2008/09
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 19. kolo Premijer Lige BiH
zna li itko koliko je tacno na grbavici bilo gledaoca, ovdje pise 3.500 , na nekom drugom portalu necu reci ime 2.200.
2500 odokativnoRz88 je napisao/la:zna li itko koliko je tacno na grbavici bilo gledaoca, ovdje pise 3.500 , na nekom drugom portalu necu reci ime 2.200.

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Prije da je bilo 2.200,jer znas kakvi su ovdje ljudi,cim je malo losije vrijeme mrsko im na tekmu.[quote][/quote]
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
drop je napisao/la:2500 odokativnoRz88 je napisao/la:zna li itko koliko je tacno na grbavici bilo gledaoca, ovdje pise 3.500 , na nekom drugom portalu necu reci ime 2.200.
Hvala za informaciju, saznali smo ko ce slagao, hehe, neka su pali laktasi, kako sam cuo beslija asistirao.
ma jarane, katastrofa od igra...ali nebih sad u detalje...bojim se da cu poceti psovati...nebitno.Rz88 je napisao/la:drop je napisao/la:2500 odokativnoRz88 je napisao/la:zna li itko koliko je tacno na grbavici bilo gledaoca, ovdje pise 3.500 , na nekom drugom portalu necu reci ime 2.200.
Hvala za informaciju, saznali smo ko ce slagao, hehe, neka su pali laktasi, kako sam cuo beslija asistirao.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
nemoj psovati, nego vrijeme je da se ide na tekmu hehe, nadam se da cemo odigrati na visokom nivou i da cemo dobiti haj ljudi pozz,
Celik-Sloboda 2:0
Celik-Sloboda 2:0

Evo vidim bili Robijasi organizovano na Cimurijadi...evo sad na tv-u bilo..Saban pricao,to se transparenti donjeli... 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
aha vidio sam i ja

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Gdje je bilo,zao mi sto ne gledah?miky_hz je napisao/la:Evo vidim bili Robijasi organizovano na Cimburijadi...evo sad na tv-u bilo..Saban pricao,to se transparenti donjeli...
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Bilo na dnevinku na bht-u,gledaj sad na ftv-u mozda ce opet biti ako vec nije biloButmiran je napisao/la:Gdje je bilo,zao mi sto ne gledah?miky_hz je napisao/la:Evo vidim bili Robijasi organizovano na Cimburijadi...evo sad na tv-u bilo..Saban pricao,to se transparenti donjeli...

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dobro izdanje manijaka.
Ali vi ste trenutno cista kopija hz.
Nisam navijac sarajeva
Nisam navijac sarajeva

Ovo je SMIJESNO.Pa svi smo mi debili kad pratimo ovu PRIVATNU ligu.Dajte ljudi ni barcelona ne bi uzela bod u gostime hahaha.Pa ovako ce nam do kraja prvenstva biti.**** im familiju.Da nije smijesno bilo bi tuzno.LJUBAV je samo jedna.FCS.
Kako znaš da je bilo dobro navijanje?? jesi li danas bio na Grbavici? onako iskreno odgovoriulaznica je napisao/la:Dobro izdanje manijaka.
Nisam navijac sarajeva

ne nisam ali po slikama odlicno 

Aaaa po slikama,jelulaznica je napisao/la:ne nisam ali po slikama odlicno

I šta kažeš,PO SLIKAMA smo cista kopija HZ jel

Nemoj se više blamirati i brukati sa takvim izjavama...moja preporuka

a znam...pricas o tome kako nisi navijac Sarajeva jeldeulaznica je napisao/la:znas ti dobro o cemu pricam..

A joj jake utakmice Čelik - Sloboda...Dva najzanimljivija trenutka na utakmici su bila vatromet i ono kad napucaše sudca u jaja...pa stvarno dosadna utakmica, dosadna da dosadnija ne može biti...Ukupno se igrallo možda jedno 10 minuta a ostalo je bilo ispucavanje u aut i ležanje na blatnjavom terenu...Takođe je bilo furka napucavati jedan drugog i trčati tako da ovi ljudi sa BHT-a ne moraju usporavat snimak kada im je to potrebno...Joj ljudi samo hodaju po terenu, valjaju se u onom blatu, prvom prilikom ispucavaju loptu u aut i pokazuju kvalitet za Evropu...
Budimo realni, ovo je dno svih dna...Još kad viđoh da su sve kečevi bili...pa stvarno
ne znam šta je ovo...
Budimo realni, ovo je dno svih dna...Još kad viđoh da su sve kečevi bili...pa stvarno

- bilino polje
- Kontakt:
sta je bolan dno svih dna da nije mozda bolja neka u hrvackoj ligi kakvo je blato ljudi su odlicno odigrali i jedni i drugi .....................Admir_93 je napisao/la:A joj jake utakmice Čelik - Sloboda...Dva najzanimljivija trenutka na utakmici su bila vatromet i ono kad napucaše sudca u jaja...pa stvarno dosadna utakmica, dosadna da dosadnija ne može biti...Ukupno se igrallo možda jedno 10 minuta a ostalo je bilo ispucavanje u aut i ležanje na blatnjavom terenu...Takođe je bilo furka napucavati jedan drugog i trčati tako da ovi ljudi sa BHT-a ne moraju usporavat snimak kada im je to potrebno...Joj ljudi samo hodaju po terenu, valjaju se u onom blatu, prvom prilikom ispucavaju loptu u aut i pokazuju kvalitet za Evropu...
Budimo realni, ovo je dno svih dna...Još kad viđoh da su sve kečevi bili...pa stvarnone znam šta je ovo...
samo celik ale samo celik ale
-
- Kontakt:
PA sta da zovemo lopove iz saveza,da slusamo njihovu demagogiju i lazi?Ne budi smijesan,to je isto da ti neko iz kuce ukrade neku stvar,i da ti onda zoves tog lopova da ti vrati tu stvar!!Ako vec hocemo da kontaktiramo nekog onda to treba da bude SIPA i Tuzilastvo BiH!!!!Emir_ZENICA je napisao/la:Pa jbt ova liga jetra mi se okrece kad je gledam ....Ovu ligu niko negleda niko negleda niko negleda zato sto je cjela prodana cjela prodana cjela prodana ....
Evo vam link na kojima mozete dobiti brojeve Usanovica i ostalih iz NFSBiH....
http://www.nfsbih.ba/kontakt.asp
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.