OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
- gradinaARNEL
- Kontakt:
Re: OFK Gradina Srebrenik
dali neko zna kad je zdrijeb za novu sezonu
da znamo koga cemo derat na pocetku a koga na kraju
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik
Prosle godine je zrijeb bio 5 jula, najvjerovatnije ce i ove godine biti oko tog datuma. Ocekujem da liga pocne 11.8., to znaci nakon treceg pretkola lige sampiona i lige evrope. Neki govore da ce poceti liga cak ranije, tj 04.8. ali sumnjam u to, najvise zbog evrope kao sto sam vec rekao ranije, npr. trece pretkolo lige evrope se igra 09.8.gradinaARNEL je napisao/la:dali neko zna kad je zdrijeb za novu sezonu
daj boze da mi koga deremo i na pocetku i na kraju kako je krenulo..AnelZ je napisao/la:gradinaARNEL je napisao/la:dali neko zna kad je zdrijeb za novu sezonu

OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Najzaslužniji za uspjeh: (pored igrača)

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- gradinaARNEL
- Kontakt:
znam znam kakva je situacija al ja msm da su sad u septembru izbori tako da se nas nacelnik mora pokazatBrcko87 je napisao/la:daj boze da mi koga deremo i na pocetku i na kraju kako je krenulo..AnelZ je napisao/la:gradinaARNEL je napisao/la:dali neko zna kad je zdrijeb za novu sezonu
da znamo koga cemo derat na pocetku a koga na krajukako su pojebali se ovi u opstini na vlasti ,,haman se to odrazilo i na klub,,nazalost..u programu za 21 nema proslave ulaska gradine..nista od plave noci..
stadion se nepocinje jos nista pravit..kad koga bliskog klubu upitas za stadion,,kaze napravjena maketa,,treba tender,,treba ovo,,ono,,a sezona samo sto nije pocela.. pametnom je jasno da para nema..

-
- Moderator
- Kontakt:
Ako načelnik napravi tribinu, mogao bi on dugo se zadržati na tom mjestu (načelnika) 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- gradinaARNEL
- Kontakt:
nemoze imat bolju reklamu pred izbore nego ovuBenjo_AFC86 je napisao/la:Ako načelnik napravi tribinu, mogao bi on dugo se zadržati na tom mjestu (načelnika)
jos kad bi do septembra bila gotova
-
- Kontakt:
Nazalost nacelnik Mesa nece se kandidirati na ovim lokalnim izborima...gradinaARNEL je napisao/la:nemoze imat bolju reklamu pred izbore nego ovuBenjo_AFC86 je napisao/la:Ako načelnik napravi tribinu, mogao bi on dugo se zadržati na tom mjestu (načelnika)
Nemojte misliti da se tribina nece praviti... Pare su pripremljene ceka se izvodjac radova...
Ukoliko Gradina ostane u PL sledece sezone radit ce se i sjever i jug...
ma stace vam tribine kad cete ispast iz lige odmaNekoNebitan je napisao/la:Nazalost nacelnik Mesa nece se kandidirati na ovim lokalnim izborima...gradinaARNEL je napisao/la:nemoze imat bolju reklamu pred izbore nego ovuBenjo_AFC86 je napisao/la:Ako načelnik napravi tribinu, mogao bi on dugo se zadržati na tom mjestu (načelnika)
Nemojte misliti da se tribina nece praviti... Pare su pripremljene ceka se izvodjac radova...

-
- Kontakt:
Nixa
Ti stvarno pricas nebuloze
Ti stvarno pricas nebuloze

-
- Moderator
- Kontakt:
Da , Bajro Imsirovic ce se kandidovat umjesto njegaNekoNebitan je napisao/la:Nazalost nacelnik Mesa nece se kandidirati na ovim lokalnim izborima...gradinaARNEL je napisao/la:nemoze imat bolju reklamu pred izbore nego ovuBenjo_AFC86 je napisao/la:Ako načelnik napravi tribinu, mogao bi on dugo se zadržati na tom mjestu (načelnika)

A Nixa, napisao lik fino. AKO OSTANEMO, pravit će se sjever i jug

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
najzasluzniji pored igraca za ulazak je Ibro Ibric..ako se ikad bude pravio stadion i tribina kakva,,treba napravit i spomenik Ibri Ibricu na stadionu..
aa to sjever i jug da ce se gradit,,nemojte se izvaljivat,,ovo cita cijela BiH,,
prestao sam bit optimista da ce se bilo sta pocet gradit,,da para ima vec bi radovi poceli,,nemojte zaboravit da PL pocinje pocetkom 8mjeseca,, 

OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Ako budemo malo sreće imali ..Brcko87 je napisao/la:najzasluzniji pored igraca za ulazak je Ibro Ibric..ako se ikad bude pravio stadion i tribina kakva,,treba napravit i spomenik Ibri Ibricu na stadionu..aa to sjever i jug da ce se gradit,,nemojte se izvaljivat,,ovo cita cijela BiH,,
prestao sam bit optimista da ce se bilo sta pocet gradit,,da para ima vec bi radovi poceli,,nemojte zaboravit da PL pocinje pocetkom 8mjeseca,,
Da prvo kolo igramo u gostima, to bi značilo da bi u avgustu odigrali samo 2 tekme kući tj u Gradačcu.
a da do septembra bude gotovo. Mislim da bi se ovo moglo izvesti već nekako, a da do avgusta bude gotovo .. heh, kad zamisliš šta treba uraditi PRIJE pravljenja, pa NAPRAVITI, pa staviti stolice i sve to.
Onda mi to liči više da ćemo čitavu polusezoni igrati u Gradačcu.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Kakav bolan Ibro to treba skroz otjerati iz klubaBrcko87 je napisao/la:najzasluzniji pored igraca za ulazak je Ibro Ibric..ako se ikad bude pravio stadion i tribina kakva,,treba napravit i spomenik Ibri Ibricu na stadionu..aa to sjever i jug da ce se gradit,,nemojte se izvaljivat,,ovo cita cijela BiH,,

-
- Moderator
- Kontakt:
haha.zuka_TM je napisao/la:Kakav bolan Ibro to treba skroz otjerati iz klubaBrcko87 je napisao/la:najzasluzniji pored igraca za ulazak je Ibro Ibric..ako se ikad bude pravio stadion i tribina kakva,,treba napravit i spomenik Ibri Ibricu na stadionu..aa to sjever i jug da ce se gradit,,nemojte se izvaljivat,,ovo cita cijela BiH,,
Mislim da su naši navijači jedni za ovu upravu, jedni kontra.
Pa bi otprilike bilo ovako:
60% - protiv uprave
40% - za
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
cuj ovog kakav ibro..treba otjerati iz kluba..pa ti ocigledno nemas pojma o gradini kad tako pricas..ako pratis gradinu malo duze znao bi o ko je ibro,,bilo je neki 20uprava..i zna se gdje smo igrali,,potok,,tinja,,aa sa ibrom zeljo,sarajvo,,i po tebi ga treba otjerati,,razumis se u fudbal nema sta..Benjo_AFC86 je napisao/la:haha.zuka_TM je napisao/la:Kakav bolan Ibro to treba skroz otjerati iz klubaBrcko87 je napisao/la:najzasluzniji pored igraca za ulazak je Ibro Ibric..ako se ikad bude pravio stadion i tribina kakva,,treba napravit i spomenik Ibri Ibricu na stadionu..aa to sjever i jug da ce se gradit,,nemojte se izvaljivat,,ovo cita cijela BiH,,
Mislim da su naši navijači jedni za ovu upravu, jedni kontra.
Pa bi otprilike bilo ovako:
60% - protiv uprave
40% - za
aa 60%protiv uprave,,pa vjerujem da ima trenutno 60% onih kojim se nesvidja uspjeh gradine,,koji bi volili opet vidit gradinu kako gostuje u njihovim selima,,tinji,,potoku..
OFK Gradina Srebrenik
udje gradina neocekivano....u premijer ligu i nevalja im uprava
tipicno balkanski.....
sa takvom atmosferom oko ekipe mozete jednu sezonu i ajmo nazad....pa opet 10 godina cekaj....
sretno i sve naj....zbog ovih sto znaju cijenit uspjeh...
tipicno balkanski.....
sa takvom atmosferom oko ekipe mozete jednu sezonu i ajmo nazad....pa opet 10 godina cekaj....
sretno i sve naj....zbog ovih sto znaju cijenit uspjeh...
Znas ti koliko je Ibro godina u upravi Gradine ? Kad saznas javi se pa cemo dalje pricati,jos davati ime stadionu po njemu je smijesno,vise zasluge ima Osman Suljagic i Nedzo Pazarac nego sve ukupno on sto je bio u Gradini 

-
- Moderator
- Kontakt:
Nisam na ovo mislio pod time kad sam napisaoBrcko87 je napisao/la:zuka_TM je napisao/la:Kakav bolan Ibro to treba skroz otjerati iz klubaBrcko87 je napisao/la:najzasluzniji pored igraca za ulazak je Ibro Ibric..ako se ikad bude pravio stadion i tribina kakva,,treba napravit i spomenik Ibri Ibricu na stadionu..aa to sjever i jug da ce se gradit,,nemojte se izvaljivat,,ovo cita cijela BiH,,
aa 60%protiv uprave,,pa vjerujem da ima trenutno 60% onih kojim se nesvidja uspjeh gradine,,koji bi volili opet vidit gradinu kako gostuje u njihovim selima,,tinji,,potoku..

Mislim da 60% ima onih što se ne sviđaju pojedini postupci uprave.. i mislim da navijači znaju o čemu se radi tu.
(ne vezano za ulazak u Premier ligu, na tome su jedni od zaslužnijih ali nakon igrača te Načelnika bivšeg i sadanjšnjeg O.S i M.B)
VOLIM I PRATIM GRADINU zna se zbog čega, sigurno ne dolazim zbog uprave na utakmice nit za njih navijam. Kao i većina navijača što govori.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
eto ti sigurno znas koliko je godina bio i znas o njemu pa tako pricas,,nemas ti veze o gradini,,zuka moj,,vidim ja da ti to zuka vuce na tinju,,lisovice,,zuka_TM je napisao/la:Znas ti koliko je Ibro godina u upravi Gradine ? Kad saznas javi se pa cemo dalje pricati,jos davati ime stadionu po njemu je smijesno,vise zasluge ima Osman Suljagic i Nedzo Pazarac nego sve ukupno on sto je bio u Gradini

OFK Gradina Srebrenik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.