OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

gradinaARNEL
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la gradinaARNEL » 15 jun 2012, 20:20

dali neko zna kad je zdrijeb za novu sezonu
da znamo koga cemo derat na pocetku a koga na kraju
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 15 jun 2012, 22:40

gradinaARNEL je napisao/la:dali neko zna kad je zdrijeb za novu sezonu
Prosle godine je zrijeb bio 5 jula, najvjerovatnije ce i ove godine biti oko tog datuma. Ocekujem da liga pocne 11.8., to znaci nakon treceg pretkola lige sampiona i lige evrope. Neki govore da ce poceti liga cak ranije, tj 04.8. ali sumnjam u to, najvise zbog evrope kao sto sam vec rekao ranije, npr. trece pretkolo lige evrope se igra 09.8.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 16 jun 2012, 00:25

AnelZ je napisao/la:
daj boze da mi koga deremo i na pocetku i na kraju kako je krenulo.. :D kako su pojebali se ovi u opstini na vlasti ,,haman se to odrazilo i na klub,,nazalost..u programu za 21 nema proslave ulaska gradine..nista od plave noci.. :( stadion se nepocinje jos nista pravit..kad koga bliskog klubu upitas za stadion,,kaze napravjena maketa,,treba tender,,treba ovo,,ono,,a sezona samo sto nije pocela.. pametnom je jasno da para nema.. :(
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 16 jun 2012, 09:48

Najzaslužniji za uspjeh: (pored igrača)

slika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

gradinaARNEL
Kontakt:

Post Postao/la gradinaARNEL » 16 jun 2012, 10:28

Brcko87 je napisao/la:
AnelZ je napisao/la:
daj boze da mi koga deremo i na pocetku i na kraju kako je krenulo.. :D kako su pojebali se ovi u opstini na vlasti ,,haman se to odrazilo i na klub,,nazalost..u programu za 21 nema proslave ulaska gradine..nista od plave noci.. :( stadion se nepocinje jos nista pravit..kad koga bliskog klubu upitas za stadion,,kaze napravjena maketa,,treba tender,,treba ovo,,ono,,a sezona samo sto nije pocela.. pametnom je jasno da para nema.. :(
znam znam kakva je situacija al ja msm da su sad u septembru izbori tako da se nas nacelnik mora pokazat 8-) 8-)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 16 jun 2012, 10:46

Ako načelnik napravi tribinu, mogao bi on dugo se zadržati na tom mjestu (načelnika) :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

gradinaARNEL
Kontakt:

Post Postao/la gradinaARNEL » 16 jun 2012, 10:54

Benjo_AFC86 je napisao/la:Ako načelnik napravi tribinu, mogao bi on dugo se zadržati na tom mjestu (načelnika) :D
nemoze imat bolju reklamu pred izbore nego ovu
jos kad bi do septembra bila gotova

NekoNebitan
Kontakt:

Post Postao/la NekoNebitan » 16 jun 2012, 16:05

gradinaARNEL je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Ako načelnik napravi tribinu, mogao bi on dugo se zadržati na tom mjestu (načelnika) :D
Nazalost nacelnik Mesa nece se kandidirati na ovim lokalnim izborima...

Nemojte misliti da se tribina nece praviti... Pare su pripremljene ceka se izvodjac radova...
Ukoliko Gradina ostane u PL sledece sezone radit ce se i sjever i jug...

Nixa
Kontakt:

Post Postao/la Nixa » 16 jun 2012, 16:28

NekoNebitan je napisao/la:

Nemojte misliti da se tribina nece praviti... Pare su pripremljene ceka se izvodjac radova...
ma stace vam tribine kad cete ispast iz lige odma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

NekoNebitan
Kontakt:

Post Postao/la NekoNebitan » 16 jun 2012, 17:21

Nixa

Ti stvarno pricas nebuloze :)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 16 jun 2012, 17:42

NekoNebitan je napisao/la:

Da , Bajro Imsirovic ce se kandidovat umjesto njega :D

A Nixa, napisao lik fino. AKO OSTANEMO, pravit će se sjever i jug :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 16 jun 2012, 23:06

najzasluzniji pored igraca za ulazak je Ibro Ibric..ako se ikad bude pravio stadion i tribina kakva,,treba napravit i spomenik Ibri Ibricu na stadionu.. :) aa to sjever i jug da ce se gradit,,nemojte se izvaljivat,,ovo cita cijela BiH,, :) prestao sam bit optimista da ce se bilo sta pocet gradit,,da para ima vec bi radovi poceli,,nemojte zaboravit da PL pocinje pocetkom 8mjeseca,, ;)
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 17 jun 2012, 10:12

Brcko87 je napisao/la:najzasluzniji pored igraca za ulazak je Ibro Ibric..ako se ikad bude pravio stadion i tribina kakva,,treba napravit i spomenik Ibri Ibricu na stadionu.. :) aa to sjever i jug da ce se gradit,,nemojte se izvaljivat,,ovo cita cijela BiH,, :) prestao sam bit optimista da ce se bilo sta pocet gradit,,da para ima vec bi radovi poceli,,nemojte zaboravit da PL pocinje pocetkom 8mjeseca,, ;)
Ako budemo malo sreće imali ..

Da prvo kolo igramo u gostima, to bi značilo da bi u avgustu odigrali samo 2 tekme kući tj u Gradačcu.

a da do septembra bude gotovo. Mislim da bi se ovo moglo izvesti već nekako, a da do avgusta bude gotovo .. heh, kad zamisliš šta treba uraditi PRIJE pravljenja, pa NAPRAVITI, pa staviti stolice i sve to.

Onda mi to liči više da ćemo čitavu polusezoni igrati u Gradačcu.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 17 jun 2012, 10:16

Brcko87 je napisao/la:najzasluzniji pored igraca za ulazak je Ibro Ibric..ako se ikad bude pravio stadion i tribina kakva,,treba napravit i spomenik Ibri Ibricu na stadionu.. :) aa to sjever i jug da ce se gradit,,nemojte se izvaljivat,,ovo cita cijela BiH,, :) prestao sam bit optimista da ce se bilo sta pocet gradit,,da para ima vec bi radovi poceli,,nemojte zaboravit da PL pocinje pocetkom 8mjeseca,, ;)
Kakav bolan Ibro to treba skroz otjerati iz kluba ;)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 17 jun 2012, 11:03

zuka_TM je napisao/la:
haha.

Mislim da su naši navijači jedni za ovu upravu, jedni kontra.
Pa bi otprilike bilo ovako:
60% - protiv uprave
40% - za
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 17 jun 2012, 18:17

Benjo_AFC86 je napisao/la:
zuka_TM je napisao/la:
haha.

Mislim da su naši navijači jedni za ovu upravu, jedni kontra.
Pa bi otprilike bilo ovako:
60% - protiv uprave
40% - za
cuj ovog kakav ibro..treba otjerati iz kluba..pa ti ocigledno nemas pojma o gradini kad tako pricas..ako pratis gradinu malo duze znao bi o ko je ibro,,bilo je neki 20uprava..i zna se gdje smo igrali,,potok,,tinja,,aa sa ibrom zeljo,sarajvo,,i po tebi ga treba otjerati,,razumis se u fudbal nema sta..
aa 60%protiv uprave,,pa vjerujem da ima trenutno 60% onih kojim se nesvidja uspjeh gradine,,koji bi volili opet vidit gradinu kako gostuje u njihovim selima,,tinji,,potoku..
OFK Gradina Srebrenik

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 17 jun 2012, 18:22

udje gradina neocekivano....u premijer ligu i nevalja im uprava

tipicno balkanski.....

sa takvom atmosferom oko ekipe mozete jednu sezonu i ajmo nazad....pa opet 10 godina cekaj....

sretno i sve naj....zbog ovih sto znaju cijenit uspjeh...

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 17 jun 2012, 18:39

Znas ti koliko je Ibro godina u upravi Gradine ? Kad saznas javi se pa cemo dalje pricati,jos davati ime stadionu po njemu je smijesno,vise zasluge ima Osman Suljagic i Nedzo Pazarac nego sve ukupno on sto je bio u Gradini ;)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 17 jun 2012, 19:58

Brcko87 je napisao/la:
zuka_TM je napisao/la:

aa 60%protiv uprave,,pa vjerujem da ima trenutno 60% onih kojim se nesvidja uspjeh gradine,,koji bi volili opet vidit gradinu kako gostuje u njihovim selima,,tinji,,potoku..
Nisam na ovo mislio pod time kad sam napisao :D
Mislim da 60% ima onih što se ne sviđaju pojedini postupci uprave.. i mislim da navijači znaju o čemu se radi tu.
(ne vezano za ulazak u Premier ligu, na tome su jedni od zaslužnijih ali nakon igrača te Načelnika bivšeg i sadanjšnjeg O.S i M.B)

VOLIM I PRATIM GRADINU zna se zbog čega, sigurno ne dolazim zbog uprave na utakmice nit za njih navijam. Kao i većina navijača što govori.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 17 jun 2012, 21:53

zuka_TM je napisao/la:Znas ti koliko je Ibro godina u upravi Gradine ? Kad saznas javi se pa cemo dalje pricati,jos davati ime stadionu po njemu je smijesno,vise zasluge ima Osman Suljagic i Nedzo Pazarac nego sve ukupno on sto je bio u Gradini ;)
eto ti sigurno znas koliko je godina bio i znas o njemu pa tako pricas,,nemas ti veze o gradini,,zuka moj,,vidim ja da ti to zuka vuce na tinju,,lisovice,, :D mozda bi volio da igramo drugu sjever..prvi 5 godina u drustvu najacai ibro je bio u gradini,,bio je u gradini kad je sido bio,,preuzeo je opet gradinu kad je gradina bila zadnje mjesto u drugoj sjever,,i za tri godine od zadnjeg mjesta u drugoj sjever doveo nas do premijer lige,,i sad nesto lose pricat protiv tog covjeka,,moze samo onaj sto mrzi gradinu i sto se nerazumi u fudbal,, ;)
OFK Gradina Srebrenik

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.