NK Iskra Bugojno

unisovac
Kontakt:

Re: Iskra Bugojno

Post Postao/la unisovac » 11 jan 2012, 14:13

sony_91 je napisao/la:
unisovac je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:Ja vam želim svu sreću, ali mislim da je vaš ulazak "Nemoguća Misija" ukoliko mi nastavimo takmičenje i Gradina htjedne tu PL, razlog je taj što ste vi na +1 i nemate Mionice ili UNIS-a u gostima a Gradina ima UNIS i ukoliko dobiju na +9 su. U Srebreniku teško ko može do bod(ova) što je po meni minimalno +9. Evo vaš raspored do kraja u gostima:
Bratstvo 0
Famos SAŠK Napredak 3
Orašje 0 (igrali tri za tri)
Goražde :roll:
Gradina 0
Čapljina 0? (tri za tri)
Rudar 3

Na kraju maximlano po meni možete biti na +7 što je nedovoljno, jedino ukoliko se ne dogovorite sa Čapljinom
Ti lupaš najviše po ovom forumu,pojma nemaš,ti neznaš neke stvari uopšte,šta ako ovi moji iz Unisa budu igrali za Iskru,jer ova dva kluba su pravo dobri prijatelji,gdje će se tada ko nalaziti
Čast UNIS-u ali s kojom ekipom UNIS da dobije Gradinu?
s onom ekipom što je Omladincu zabila 5 komada

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 11 jan 2012, 14:18

unisovac je napisao/la:
sony_91 je napisao/la: Čast UNIS-u ali s kojom ekipom UNIS da dobije Gradinu?
Ta ekipa je samo onoj ekipi Omladinca i mogla dati 5 komada, pogledaj malo ko je igrao za Omladinac u tom susretu i poslije čega je se igrao taj susret ;)

unisovac
Kontakt:

Post Postao/la unisovac » 11 jan 2012, 17:10

sony_91 je napisao/la:
unisovac je napisao/la:
sony_91 je napisao/la: Čast UNIS-u ali s kojom ekipom UNIS da dobije Gradinu?
Ta ekipa je samo onoj ekipi Omladinca i mogla dati 5 komada, pogledaj malo ko je igrao za Omladinac u tom susretu i poslije čega je se igrao taj susret ;)
tjesi se ti samo,pametnjakovicu

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 11 jan 2012, 17:18

unisovac je napisao/la:tjesi se ti samo,pametnjakovicu
Nema potrebe da se tješim, dovoljno sam upoznat sa ovom ligom i svime oko nje da veoma dobro znam koliko ko i kad može

unisovac
Kontakt:

Post Postao/la unisovac » 12 jan 2012, 23:12

sony_91 je napisao/la:
Nema potrebe da se tješim, dovoljno sam upoznat sa ovom ligom i svime oko nje da veoma dobro znam koliko ko i kad može
ma pojma ti nemas,ti znas samo to okolo mionice,donja,gornja,srednja mionica i malo oko kuca

mister_xy
Kontakt:

Post Postao/la mister_xy » 14 jan 2012, 08:56

sony_91 je napisao/la:
Eto koliko znas..do juce si prognoziro da je Iskra u zoni ispadanja... :lol: :lol:
Nemas jarane pojma ni sta se desava u tvojoj Monici..zato bjaziiiiiii

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 14 jan 2012, 17:45

unisovac je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:
ma pojma ti nemas,ti znas samo to okolo mionice,donja,gornja,srednja mionica i malo oko kuca
Eto neka ti nešto znaš. :roll: Pa ti si čak govorio da će se utakmica UNIS - Budućnost ponovo odigrati, iako su i ptice na grani znale da od toga nema ništa. Znat ćete i vi uskoro ponovo Vratnik, Biser, Natron i co.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 15 jan 2012, 16:32

a da se vratimo temi N.K. Iskra Bugojno....

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 16 jan 2012, 00:26

doci je napisao/la:a da se vratimo temi N.K. Iskra Bugojno....
Tako je, e sto se tice Iskre, nit Beslija, nit Karadza nit dutrgoi dolaze u Iskru, samo su sigurna ova trojica Keranovic, Sefereovic I Kovac a ovi ostali zaobtravite, sada govrite sta ti znas ovo ono ali uvjerit cete se ubrzo

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 16 jan 2012, 10:25

a Siljak iz Goska Gabele? :shock:

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 16 jan 2012, 12:26

Da i on, njega sam zaboravio, ali po meni i nije neko pojacanje radijus kretanja mu je ko kralju u sahu, al eto nadam se najboljem

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 16 jan 2012, 15:46

Šef stručnog štaba Iskre Nedžad Selimović sa saradnicima izvršit će prozivku nogometaša Iskre u ponedjeljak ,16.januara . Pet nogometaša već je , sa Upravom kluba dogovorilo vjernost ekipi sa Jaklića za drugi dio prvoligaškog prvenstva. Iz biščanskog Jedinstva Iskri su pristupili Sanel Kovač i golman Adnan Keranović. Iz premijer ligaša GOŠK-a pristupio je Mirsad Šiljak, a iz Olimpica Samir Aganspahić .Takođe, uspješno su okončani pregovori sa povremenim juniorskim reprezentativcem Harisom Seferovićem i bivšim nogometašom Iskre . U ponedjeljak će se na prvom okupljanju nogometaša Iskre pojaviti još nekoliko nogometaša , koji će proći probu . To su : Brkić(Ključ), Helvida (GOŠK), Bešlija (Travnik),Radulović (Radnik Bijeljina), Stanić (Hajduk),Seferović (Velika Gorica) , te bivši nogometaš Iskre,Zrinjskog ,Šibenika, Slobode,Zvijezde i Travnika Alvin Karadža .

Prvu fazu priprema Iskra će obaviti u Bugojnu.U tom periodu dogovorene su pripremne utakmice protiv drugoligaša FK Viteza i Vlašića .Od 12. do 20.februara druga faza priprema obaviće se u Međugorju ,gdje je dogovoreno odigravanje nekoliko pripremnih utakmica , i to sa Veležom,Zrinjskim,Kozarom,Borcem iz Banja Luke i hrvatskom nogometnim prvoligašom Rijekom. Glavna provjera planirana je na Jakliću sa Travnikom ili Željezničarom ,saznali smo u NK Iskra.

Izvor: bugojnosport.com

mister_xy
Kontakt:

Post Postao/la mister_xy » 16 jan 2012, 16:22

v_b_8_9 je napisao/la:Šef stručnog štaba Iskre Nedžad Selimović sa saradnicima izvršit će prozivku nogometaša Iskre u ponedjeljak ,16.januara . Pet nogometaša već je , sa Upravom kluba dogovorilo vjernost ekipi sa Jaklića za drugi dio prvoligaškog prvenstva. Iz biščanskog Jedinstva Iskri su pristupili Sanel Kovač i golman Adnan Keranović. Iz premijer ligaša GOŠK-a pristupio je Mirsad Šiljak, a iz Olimpica Samir Aganspahić .Takođe, uspješno su okončani pregovori sa povremenim juniorskim reprezentativcem Harisom Seferovićem i bivšim nogometašom Iskre . U ponedjeljak će se na prvom okupljanju nogometaša Iskre pojaviti još nekoliko nogometaša , koji će proći probu . To su : Brkić(Ključ), Helvida (GOŠK), Bešlija (Travnik),Radulović (Radnik Bijeljina), Stanić (Hajduk),Seferović (Velika Gorica) , te bivši nogometaš Iskre,Zrinjskog ,Šibenika, Slobode,Zvijezde i Travnika Alvin Karadža .

Prvu fazu priprema Iskra će obaviti u Bugojnu.U tom periodu dogovorene su pripremne utakmice protiv drugoligaša FK Viteza i Vlašića .Od 12. do 20.februara druga faza priprema obaviće se u Međugorju ,gdje je dogovoreno odigravanje nekoliko pripremnih utakmica , i to sa Veležom,Zrinjskim,Kozarom,Borcem iz Banja Luke i hrvatskom nogometnim prvoligašom Rijekom. Glavna provjera planirana je na Jakliću sa Travnikom ili Željezničarom ,saznali smo u NK Iskra.

Izvor: bugojnosport.com
Sve najbolje mojoj Iskri u nastavku takmicenja i da bog da zavrse u Premijer ligi... :D :D

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 16 jan 2012, 18:51

Na Jakliću održana prozivka nogometaša Iskre

Danas je na stadionu Jaklić održana prozivka fudbalera Iskre iz Bugojna. Nakon kratkog obraćanja presjednika kluba gosp. Naima Basare i šefa stručnog štaba Nedžada Selimovića, nogometaši Iskre su obavili jedan kratki trening na snijegom prekrivenom Jakliću.

U obračanju, pred igrače Iskre prvi je izašao gosp. Basara koji je je igračima ispred Upravnog odbora Nogometnog kluba Iskra poželio sreću u drugom dijelu sezone i istakao nadu da su za vrijeme pauze slijedili upute od šefa stručnog štaba i trenera u klubu sa Jaklića.

Basara se takodjer zahvalio prisutnim medijima i zahvalio na objektivnom izvještavanju u prošloj godini i izrazio želju da će se takva suradnja nastaviti i iduće godine. U svom obračanju Basara je jasno istakao da će Iskrin jedini cilj ove sezone biti borba za Premijer ligu Bosne i Hercegovine, i da vjeruje da klub uz pomoč vlasti i načelnika Ajkunića kao i vjernih navijača može ispuniti ta očekivanja.

Medijima se obratio i šef stručnog štaba Nedžad Selimović koji je je kratko rekao da su ambicije kluba vrlo jasne i da će Iskra od prvog kola krenuti u napad na prvo mjesto. Selimović je dodao da su već dogovorene utakmice sa veoma jakim protivnicima(Travnik, Velež, Zrinjski, Kozara…).

Kada je igrački kadar u pitanju , Selimović je istakao da je klub limitiran na poziciji napadača nakon odlaska mladog Smajića, al da Uprava kluba radi na dovodjenju nekoliko igrača koji bi popunili taj nedostatak.
Ovome treba dodati da su zvanično za sada Iskru napustili Milovan Ačić i Irhan Smajić , dok su klub pojačali Keranović, Seferović, Kovač i Šiljak, ali presjednik Naim Basara je istakao da će na Jaklić u toku ove sedmice stiči još nekoliko igrača koji bi mogli nositi Iskrin dres u drugom dijelu sezone.

Današnjoj prozivci odazvali su se : Karašin Amer , Armin Duraković, Safet Kmetaš, Smajić Edin, Ojdanić Branko, Nebić Dino, Jure Pejić, Josip Sučić, Ahmed Omerinović, Anel Behić , Mirnes Gurbeta, Igor Zeko, Ahmet Fuka, Alen Jusufbašić, Emir Gekić, Kovač Sanel, Haris Seferović, Šiljak Mirsad, Keranovič Adnan, Almir Čehaja, Armin Kadunić, Semir Aganspahić, Zec Asim, Jurica Vidovič, Adnan Džihan, Tomislav Brnada, Vugdalič i Lipovac.

Neopravdano je izostao Perkovič Filip. Izvor http://www.bug.ba" onclick="window.open(this.href);return false;

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 16 jan 2012, 19:14

Sta je sa Almirom Koljenovicem??
#samoRudar #zauvijek

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 16 jan 2012, 19:49

L' Imperator je napisao/la:Sta je sa Almirom Koljenovicem??
Nije da nije dobio priliku, momak bas nista nije pokazao. Zvanicno izgleda nije nigdje otisao, ali u klubu ne racunaju na njega. Nije sigurno, to su moja nagadjanja. Nema ga na prozivci, ali nema ga ni u zvanicnim odlascima. :D

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 16 jan 2012, 19:53

Samo ga brzina vadi, a inace nije ni za kantonalne lige :D Javi ako sta saznas u vezi njega ;)
#samoRudar #zauvijek

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 16 jan 2012, 19:55

L' Imperator je napisao/la:Samo ga brzina vadi, a inace nije ni za kantonalne lige :D Javi ako sta saznas u vezi njega ;)
Jest brz, ali dok ubrza obicno izgubi loptu.. :D Nije problem, javim ako saznam.

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 17 jan 2012, 16:50

Adnan Džihan vjerovatno napusta Iskru i odlazi u redove niželigasa ekipe Kruševa iz Domljanovica, inače momak je veoma mlad i predvidjaju mu blistavu karijeru

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 17 jan 2012, 17:11

Makavelii je napisao/la:Adnan Džihan vjerovatno napusta Iskru i odlazi u redove niželigasa ekipe Kruševa iz Domljanovica, inače momak je veoma mlad i predvidjaju mu blistavu karijeru
:roll: :roll: :roll:
Sloga Uskoplje

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.