Iznad Bayerna postoji samo Real. Poklopi se po ušima.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 sep 2025, 01:31Ma kakav Bayern. Ima on potencijala i za daleko više.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Iznad Bayerna postoji samo Real. Poklopi se po ušima.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 sep 2025, 01:31Ma kakav Bayern. Ima on potencijala i za daleko više.
Pola EPL-a je iznad Bayerna ako je suditi po ovom ljetnom transfer roku. Poželjnija destinacija od Minhena je i Newcastle trenutno. Toliko o tome.Quartararo je napisao/la: ↑07 sep 2025, 01:37Iznad Bayerna postoji samo Real. Poklopi se po ušima.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 sep 2025, 01:31Ma kakav Bayern. Ima on potencijala i za daleko više.![]()
Bitno je da se svi englezi saginju Bayernu u LP, baš kao i tvoj klub.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 sep 2025, 01:40Pola EPL-a je iznad Bayerna ako je suditi po ovom ljetnom transfer roku. Poželjnija destinacija od Minhena je i Newcastle trenutno. Toliko o tome.Quartararo je napisao/la: ↑07 sep 2025, 01:37Iznad Bayerna postoji samo Real. Poklopi se po ušima.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 sep 2025, 01:31
Ma kakav Bayern. Ima on potencijala i za daleko više.![]()
Da, moguće da je ovo dobro za njega, ali opet nešto kontam nakon silnih prodaja i dovođenja nekih talenata da je mogao i ostati u klubu. Tamo su poznavali njegove mogućnosti i njemački listovi su pisali o njegovom talentu i nasljednika Flo Wirtza.napapijri1987 je napisao/la: ↑07 sep 2025, 14:30Ali kakav tajming transferaprelazi iz ekipe koja se raspada,zamijenila trenera i prodala sve najbolje igrace pa otpustila novog trenera i tako ide u raspad sistema u ekipu koja mu je dala slobodu u igri. Ne vjerujem da bi ga islo ovako da je ostao u bayeru,cak i da je igrao ne bi imao ovakav ucinak. Kako se nekako milion stvari poklopi.
Momak je dosta inteligentniji od Esmira npr. Ima i pametne roditelje, što igra ulogu. Nadam se da će Esmir nešto naučiti po tom pitanju i izbjeći sličan scenarij koji smo imali s Anelom.hurem je napisao/la: ↑07 sep 2025, 15:32Da je ostao u Leverkusenu teško da bi skupio do sada 5 minuta!
Da je sam zamišljao najljepši scenario u ovih mjesec dana, mislim da ga bolje od ovoga ne bi zamislio, napisao.
Jednostavno mu sve poslozeno ide od početka sezone (Salzburg+reprezentacija) da vjerovatno ni on sam nije ocekivao ovakav rasplet.
Samo da ga zdravlje posluzi.
Najrealnije po meni 10 miliona eura
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], HariTz, RacioEmocionalan i 9 gostiju.