Pises o golmanu Blazevicu koji nije ima 2 odbrane protiv BosneSrdjanBL je napisao/la:Znaci otisao je... mlatimo praznu slamu
bolje nepisi odbit ce ti o glavu se
Pises o golmanu Blazevicu koji nije ima 2 odbrane protiv BosneSrdjanBL je napisao/la:Znaci otisao je... mlatimo praznu slamu
Marjanac branio u Bosni a Saric u Banja luci bioArmageddon2012 je napisao/la:Zasto pominjete tog Marjanca ako nije vas golman,zbunjujete me bezveze.
To je kao da ja pominjem Danijela Sarica
matrix1982 je napisao/la:Marjanac branio u Bosni a Saric u Banja luci bioArmageddon2012 je napisao/la:Zasto pominjete tog Marjanca ako nije vas golman,zbunjujete me bezveze.
To je kao da ja pominjem Danijela Sarica
samo kod Dodika na prijemu
Vidis recemo da sam pogresio ali niam mislio opste o tom aliSrdjanBL je napisao/la:Bas ti je malen taj mali prst...
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... saric.html" onclick="window.open(this.href);return false;
izvini koliko titula imate
Armageddon2012 je napisao/la:Imamo neke bezvezne evropske kupove sampiona,kupove ihf,jugoslovenske titule i kupove...cak i bosanske kupove,a od ove sezone imacemo i bosnske titule,cisto da kompletiramo kolekciju i kazemo da smo osvojili sve sto se osvojiti moze!
Doduse ima ovi sto su pokusali namjestiti od utakmica sa RK Gradaca, Bosne V, paSrdjanBL je napisao/la:Imamo one koje vi nikad necete imatiKoje su jace od 1000 ovih bosanskohercegovackih namjestenih titula.
Koje se osvajaju muljanjem oko termina utakmica, s pomoc sudija 12 penala, od toga 10 u prvom poluvremenu, govori samo o regularnosti takmicenja i tih titula, ali nicija do zore.
@elika institucija koja gleda u Ledja ekipi koja seSrdjanBL je napisao/la:Pazi Borac ima nesto cime se moze pohvaliti, od titula do skole rukometa sam podatak da je raspadom bivse YU svaka zemlja imala bar po jednog igraca iz RK Borac, osim Makedonije ako se ne vrama, plus Francuska, govori da smo bili a i ostali institucija za RK Bosnu, koja i danas ima uspjehe zahvaljujuci skoli RK Borca, ali kao sto rekoh nicija do zore.
upravu si ali jeste vec 7 god nesto za redomSrdjanBL je napisao/la:Ma nista se nemoj sikirati, nicija do zore
sve ti znas a namjerno to radim jer znam da boli 7 putaSrdjanBL je napisao/la:Jos da je koji zarez pa da i razumjem sta je napisano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.