ne, ali će nam biti vrlo korisno da nam prijavite takve nickove.steve-o je napisao/la:trenutno me najvise zivcira kad vidim na podforumu medjunarodni nogomet istog lika s 5-6 razliciti nickova. zar nije moguce rijesti taj problem baniranjem IP adrese tog lika?
Forum
Re: Forum
Mislim da bi se onda javio problem i onima koji koriste javne računare i internet klubove, ban na IP bi i njih onemogućio da pristupe forumu.steve-o je napisao/la:trenutno me najvise zivcira kad vidim na podforumu medjunarodni nogomet istog lika s 5-6 razliciti nickova. zar nije moguce rijesti taj problem baniranjem IP adrese tog lika?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- sarajlija89
- Kontakt:
izvinjavam se sto pisem ovdje
al posto se na temi sloboda sarajevo niko ne oglasava primoran sam ovdje pisat
.....molio bih da se zakljuca tema jer se svakakve gluposti pisu i vodi bespotrebna rasprava sto se da provjerit....iz supljeg u prazno,uz ceste provokacije..pa vi vidite...ono je patnja citat
...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
tema je vrlo zanimljiva, kome je glupa i bespotrebna ne mora kliknuti na nju.
kad sam provjerio, primjetio sam da si jedan od aktivnijih na toj temi, pa ne mogu da do kraja shvatim prigovor o kvaliteti onoga što je tu napisano.
usput, tema je odlična za eliminaciju huligana
kad sam provjerio, primjetio sam da si jedan od aktivnijih na toj temi, pa ne mogu da do kraja shvatim prigovor o kvaliteti onoga što je tu napisano.
usput, tema je odlična za eliminaciju huligana
- sarajlija89
- Kontakt:
e dobar si admine
..ma nisam ba aktivan imam 5 postova od 148 ukupno... kolko je tamo na 8 stranica napisano
gdje je to aktivno
al vecina na jednoj stranici pa zato ti se cini
izbroj nije to bas tako...uglavnom pokusavam smirit strasti i uvjerit da je bespotrebna rasprava
al eto ...ne moze se vise od tog
..ma meni je sve to smijesno samo sam sugeriso da ima dosta provokacija i da nema potrebe raspravljat jer mi se ne pitamo puno a osim provokacija ja ne vidim nista zanimljivo tamo
...a to za hooligane,kakvi oni..ma tamo je mnogo dokaza da je covjek nasto od majmuna

al eto ...ne moze se vise od tog
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
? $ ' ово - $ " ? $ " 
$ ? ' је & ?!
" $ се $ о " " а " о " "?" ?!
& $ " то "
а $ не " % је ово " ' " ? $ је & $ " оне & ? у $ са ' овог '
% на овај фазон:
http://www.smileyskit.com/music-sports- ... mileys.htm
& на тој " " % " ? па " ? $ " % "
поззз
$ ? ' је & ?!
" $ се $ о " " а " о " "?" ?!
& $ " то "
а $ не " % је ово " ' " ? $ је & $ " оне & ? у $ са ' овог '
% на овај фазон:
http://www.smileyskit.com/music-sports- ... mileys.htm
& на тој " " % " ? па " ? $ " % "
поззз
"" ПУТ ""
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pratite li vi na temi Chelsea, like paja patka, neko je postavio sliku, kako su navijaci napisali da oprastaju Terryu, i ono sto je patak napisao i Phil jakson, recite da ono nije spam. Prijavio sam 1-2 posta, i uzalud izgleda 
forum je bio privremeno zatvren zbog gužve na serveru.
Administratoru, frustrirajuće je da jedan ovako dobar, i perspektivan portal bude blokiran svaki put kad se igra neka bitnija utakmica, i kad dođe više ljudi. Iskreno se nadam da će se to u skorijoj budućnosti promijeniti. Pozdrav.admin je napisao/la:forum je bio privremeno zatvren zbog gužve na serveru.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- TheManiacs
- Kontakt:
tanzla je napisao/la:Administratoru, frustrirajuće je da jedan ovako dobar, i perspektivan portal bude blokiran svaki put kad se igra neka bitnija utakmica, i kad dođe više ljudi. Iskreno se nadam da će se to u skorijoj budućnosti promijeniti. Pozdrav.admin je napisao/la:forum je bio privremeno zatvren zbog gužve na serveru.
Upravu si drug,nekako je glupo da nas sportski najbolji portal cesto je blokiran zbog previse raje na portalu ..Jednostavno admine mjenjaj nesta
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
? се у "tanzla je napisao/la:Administratoru, frustrirajuće je da jedan ovako dobar, i perspektivan portal bude blokiran svaki put kad se igra neka bitnija utakmica, i kad dođe više ljudi. Iskreno se nadam da će se to u skorijoj budućnosti promijeniti. Pozdrav.admin je napisao/la:forum je bio privremeno zatvren zbog gužve na serveru.
' $ " " пуно & " ? & вођења & ?, ? стварно " се ? $ $ & не ? све $ је "...
"" ПУТ ""
izvinjenje i objašnjenje je tu: http://sportsport.ba/bh_fudbalp-32582.htm
- NoName
- Kontakt:
Ja sam Vam davno predlagao: Omogućite sistem naplaćivanja nekih sadržaja, nekog članstva ili bilo šta po tom pitanju. Barem možete omogućiti da Vam se donira koja banka, ja stvarno volim i cijenim ovaj forum i sve ovo što se radi a znam kako je zajebato u ovoj državi nešto ovako raditi, rado bih donirao neki iznos i mislim da ima još takvih ovdje.admin je napisao/la:izvinjenje i objašnjenje je tu: http://sportsport.ba/bh_fudbalp-32582.htm
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Da, ovo sa donacijama se vrlo lako moze srediti. Neka se jednostavno postavi broj telefona na ciji poziv doniramo određenu sumu novca za sportsport.ba. Pored ovoliko korisnika, mislim da bi to bila jako lijepa doza novca koja bi se mogla iskoristiti za razvoj ovog medija. Donacija kao takva naravno nije obavezna. Postoji i drugi nacin, a to je clanstvo. Znaci uplacivanje mjesecne clanarine kao uslov pristupa. Ja naprimjer placam clanarinu na jednom stranom forumu. Upravo zbog tog redovnog priliva novca (uopste nije skupo), on se redovno odrzava i razvija i jako je kvalitetan. Da li ce ovo biti u obliku donacije ili clanstva, to je na celnistvu da odluci. Licno meni je sasvim svejedno.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Oni postavljaju reklame te tako zarađuju, imaju i svoj cjenovnik, ali naravno to nije nikada sigurno, jer možda će doći jedan sušni period.
Također moram pohvaliti ovo za nagradu sportsport.ba lige, ako se vi možete nakaniti da nama pomognete, što onda ne bi mi mogli da vama pomognemo. Ja sam uvijek za. Ako neko ima neku određenu ideju neka se javi, ili neka je napiše.
Već su pojedinci dali svoje, ali mislim da je to malo teže sprovesti.
Također moram pohvaliti ovo za nagradu sportsport.ba lige, ako se vi možete nakaniti da nama pomognete, što onda ne bi mi mogli da vama pomognemo. Ja sam uvijek za. Ako neko ima neku određenu ideju neka se javi, ili neka je napiše.
Već su pojedinci dali svoje, ali mislim da je to malo teže sprovesti.
ово је $ супер ", поготово $ се $ у " ? $ " & ' $ $ ?...
А " " & ? $ " ? $ $ & спонзора...
% се ' " ? $ је " & $ се " она " за $. На " " ' $ & ".
' " $ " $ се поставе 2 ? " $:
1.' ? - $ " онај онај &(? &-") " " за све ' оператере у " (" за ? " за " ?)
2." - $ ' " & ? $ ? ?.
А % се " ? ја ' ? " тога, јер ' $ " ја " " $ не " ? ту ?(? то је ' ")
А " " & ? $ " ? $ $ & спонзора...
% се ' " ? $ је " & $ се " она " за $. На " " ' $ & ".
' " $ " $ се поставе 2 ? " $:
1.' ? - $ " онај онај &(? &-") " " за све ' оператере у " (" за ? " за " ?)
2." - $ ' " & ? $ ? ?.
А % се " ? ја ' ? " тога, јер ' $ " ја " " $ не " ? ту ?(? то је ' ")
"" ПУТ ""
Telefon je loša opcija jer će telekom veliki dio uzeti sebi. Pa ćemo i njih finasirati, kao da nemaju dovoljno. Ali neki vid finansiranja i samoodrživosti je prijeko potreban. Tragedija bi bilo da propadne sajt, iako sam sklon mišljenju da je to nemoguće 
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Strasno je koliko djece (ali u pravom smislu te rijeci) ima na ovom forumu...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Slažem se s Tobom apsolutno.. kad bi bar postojala neka mogućnost da osobe ispod 18 godina ne mogu pristupiti na forum..Baja_Zvjerka je napisao/la:Strasno je koliko djece (ali u pravom smislu te rijeci) ima na ovom forumu...![]()
![]()
Iako, ima ovdje i nekih odraslih a ponašaju se ko djeca..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.