Vasih najboljih 11 BiH selekcije ikada?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
Re: Vasih najboljih 11 BiH selekcije ikada?
ko god ne stavi džeku nije normalan , to je najbolji igrač kojeg je BiH imala, o nijednom igraču iz BiH svijet nije pisao kao o Džeki, a pogotovo bosna nije imala igrača koji je bio prvak top4 lige, a da je bio glavni igrač, svaka čast hasanu, barbarezu, kodri, boliću, baljiću, hibiću, sušiću, katalinskom, hadžibegiću, baždareviću, ali niko se ne može već sad porediti sad sa džekom
koliko ti godina imasfk zeljeznicar je napisao/la:ko god ne stavi džeku nije normalan , to je najbolji igrač kojeg je BiH imala, o nijednom igraču iz BiH svijet nije pisao kao o Džeki, a pogotovo bosna nije imala igrača koji je bio prvak top4 lige, a da je bio glavni igrač, svaka čast hasanu, barbarezu, kodri, boliću, baljiću, hibiću, sušiću, katalinskom, hadžibegiću, baždareviću, ali niko se ne može već sad porediti sad sa džekom
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
i ja se isto pitam kad je recimo jednog meshu okakterisao kao slabijeg od dzeke koji je odigrao jednu polusezonu odlicnotax je napisao/la:koliko ti godina imasfk zeljeznicar je napisao/la:ko god ne stavi džeku nije normalan , to je najbolji igrač kojeg je BiH imala, o nijednom igraču iz BiH svijet nije pisao kao o Džeki, a pogotovo bosna nije imala igrača koji je bio prvak top4 lige, a da je bio glavni igrač, svaka čast hasanu, barbarezu, kodri, boliću, baljiću, hibiću, sušiću, katalinskom, hadžibegiću, baždareviću, ali niko se ne može već sad porediti sad sa džekom

a o papetu da ne pricam
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Prvi sastav:
-----------------------------------Omerovic
------------------Varesanovic-----Konjic----Hibic
--Salihamidzic---------------------------------------------Besirevic
---------------------------------Bajramovic
-------------------Bazdarevic----------------Mujcin
---------------------------Kodro----------Bolic
Rezerve:
---------------------------------Hasagic
---------------Spahic-----------Katana--------Papac
--Music----------------------------------------------Kapetanovic
---------------------------------Glavas
------------------Barbarez---------------Misimovic
----------------------Dzeko----------Baljic
Rezerve:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Nigdje veze, pa gdje ce Edin Mujcin biti bolji od Misketa, pa vrhunac Mujčina je bila ona generacija Dinama tadasnje cROATIE KADA SU IGRALI U LŠ,a ovaj najbolji asistent jedne lige petice.KK_Bosna je napisao/la:Prvi sastav:
Rezerve:
Također, mislim da je spahić bolji bar 2 puta od Varesanovića.
Isto mislim da je i Musić bio bolji od Beširevića.
P.S.Smatram da bar u rezervama mora biti mjesta za Rahimića.
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
imam 19, a sad ti reci meni koliko ti imaš jesi li ih gledao možda, ja nisam gledo baždarevića i kompaniju ali sam čuo od starijih likova da svijet nikad nije toliko pisao o nekom igraču kao o džeki i da ga toliko velikih klubova traži, uostalom oni su meni svi dragi jer su bosanci ali kad vidim da vas 90% stavlja bolića ne mou sebi da dođem, pa npr. evo dijaspora iz njemačke priča da švabe nikad nisu toliko pisali o bosancima do sad, a igro je i hasan koji je osvojio l.p , barbarez i drugi, drugo je kad hasan igra u prvaku njemačke koji nije nije toliko važan igrač i dođe u repku da bude vođa i najbolji ne ide to tako, a drugo je kad džeko dođe isto tako iz prvaka njemačke ali kao glavni igrač tog kluba i na kraju krajeva što nikad dosad nismo igrali ovako dobro i ofanzivno kad smo u repki u isto vrijeme imali i kodru, bolića, baljića, hibića, konjića itd nemoj samo reći zbog ćire pe*** bogatitax je napisao/la:koliko ti godina imasfk zeljeznicar je napisao/la:ko god ne stavi džeku nije normalan , to je najbolji igrač kojeg je BiH imala, o nijednom igraču iz BiH svijet nije pisao kao o Džeki, a pogotovo bosna nije imala igrača koji je bio prvak top4 lige, a da je bio glavni igrač, svaka čast hasanu, barbarezu, kodri, boliću, baljiću, hibiću, sušiću, katalinskom, hadžibegiću, baždareviću, ali niko se ne može već sad porediti sad sa džekom
P.S ispravka jedini igrač koji se može porediti sa džekom je kodro bio je najbolji strijelac španije a igrao je dvije godine u barsi, i hibić kapiten atl.madrida
Evo mojih najboljij 11 reprezentativaca od 1992- danas
---------------------------------Hasagic-----------------------------
---------Hibic------------Konjic-------Spahic------Salihamidzic--
--------Beslija--------Misimovic-----Barbarez----------Baljic----
--------------------------Bolic----------Dzeko----------------------
---------------------------------Hasagic-----------------------------
---------Hibic------------Konjic-------Spahic------Salihamidzic--
--------Beslija--------Misimovic-----Barbarez----------Baljic----
--------------------------Bolic----------Dzeko----------------------
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Cuj Hasan se ne moze porediti sa Dzekom, pa majke ti razmislis li ti o onome o cemu napises. Yebem ti pisanje, kad pisu gdje je bio na cevapima, gdje je kupio kosulju, kome je bio kum, poserem se na to pisanje. Da bogdo hoce imati Hasanovu karijeru i titule. Hasan mozda nije bio glavni igrac Bayerna, jer je tad igrao Effenberg, a prve 2-3 sezone i Mathaus, pitao bih te ja bi li Dzeko bio glavni igrac pored njih. Bi, al u znas vec gdje. I cuj reci Dzeko bolji od Susica, pa jarane svaki manijak ce ti reci da je to najbolji igrac BiH svih vremena, pocev od Ivice Osima pa nadalje.fk zeljeznicar je napisao/la:imam 19, a sad ti reci meni koliko ti imaš jesi li ih gledao možda, ja nisam gledo baždarevića i kompaniju ali sam čuo od starijih likova da svijet nikad nije toliko pisao o nekom igraču kao o džeki i da ga toliko velikih klubova traži, uostalom oni su meni svi dragi jer su bosanci ali kad vidim da vas 90% stavlja bolića ne mou sebi da dođem, pa npr. evo dijaspora iz njemačke priča da švabe nikad nisu toliko pisali o bosancima do sad, a igro je i hasan koji je osvojio l.p , barbarez i drugi, drugo je kad hasan igra u prvaku njemačke koji nije nije toliko važan igrač i dođe u repku da bude vođa i najbolji ne ide to tako, a drugo je kad džeko dođe isto tako iz prvaka njemačke ali kao glavni igrač tog kluba i na kraju krajeva što nikad dosad nismo igrali ovako dobro i ofanzivno kad smo u repki u isto vrijeme imali i kodru, bolića, baljića, hibića, konjića itd nemoj samo reći zbog ćire pe*** bogatitax je napisao/la:koliko ti godina imasfk zeljeznicar je napisao/la:ko god ne stavi džeku nije normalan , to je najbolji igrač kojeg je BiH imala, o nijednom igraču iz BiH svijet nije pisao kao o Džeki, a pogotovo bosna nije imala igrača koji je bio prvak top4 lige, a da je bio glavni igrač, svaka čast hasanu, barbarezu, kodri, boliću, baljiću, hibiću, sušiću, katalinskom, hadžibegiću, baždareviću, ali niko se ne može već sad porediti sad sa džekom
P.S ispravka jedini igrač koji se može porediti sa džekom je kodro bio je najbolji strijelac španije a igrao je dvije godine u barsi, i hibić kapiten atl.madrida
nisu tu godine u pitanju, ja imam manje od njega, pa se ne slazemo...tax je napisao/la:koliko ti godina imasfk zeljeznicar je napisao/la:ko god ne stavi džeku nije normalan , to je najbolji igrač kojeg je BiH imala, o nijednom igraču iz BiH svijet nije pisao kao o Džeki, a pogotovo bosna nije imala igrača koji je bio prvak top4 lige, a da je bio glavni igrač, svaka čast hasanu, barbarezu, kodri, boliću, baljiću, hibiću, sušiću, katalinskom, hadžibegiću, baždareviću, ali niko se ne može već sad porediti sad sa džekom
jarane, ovdje se o legendama prica, razmisli malo... dzeko je kralj, al ce bit potrebno vishe od jedne polusezone da dodje na njihov nivo....

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
....................begovic.........................
salihamidzic......konjic...hibic......spahic...
......................rahimic.....................
..............bajramovic.....salihovic........
......................misimovic..................
....................dzeko......barbarez.........
golmana nismo nikad ni imali do begovica, a sreca nasa pa vecina najboljih svih vremena igra danas
salihamidzic......konjic...hibic......spahic...
......................rahimic.....................
..............bajramovic.....salihovic........
......................misimovic..................
....................dzeko......barbarez.........
golmana nismo nikad ni imali do begovica, a sreca nasa pa vecina najboljih svih vremena igra danas

evo ovako prema karijerama i igramaod bivse drzave pa do danas ....
golan koji je najduze na golu repke i koji je ostvario solidnu karijeru amogao puno vise da nije bilo ozljeda...HASAGIC
odbrana hibic....konjic...varesanovic...spahic....
vezni.....rahimic ....salihamidzic ... misimovic...baljic
napad ......kodro........barbarez...
e sada ovdje su igrai poslije rata....ali ako cemo nazad da se vratimo....tu idu sve legende pocev od najvece ASIM FERHATOVIC HASE,susic pasic bazdarevic osim bukal halilhodzic sliskovic i ovako u nedoogled pisati jer smo zemlja koja je jugi dala bar 70% najvecih zvijezda.......
u ovu novu generaciju moze se jos dodati KATANA,MUSIC,BOLIC,MUJCIN,DZEKO-koji tek treba da se dokaze....kao i ibisevic,salihovic,pjanic.....I JOS MNOGI DRUGI NEMOGU SE SJETITI BAS SADA...uglavnom nemoguce je naci idealnih jedanaest za sviju jer se nek sjecaju haseta neki osima neki pasica ....a neki znaju samo dzeku spahica,misimovica...tako da.......
golan koji je najduze na golu repke i koji je ostvario solidnu karijeru amogao puno vise da nije bilo ozljeda...HASAGIC
e sada ovdje su igrai poslije rata....ali ako cemo nazad da se vratimo....tu idu sve legende pocev od najvece ASIM FERHATOVIC HASE,susic pasic bazdarevic osim bukal halilhodzic sliskovic i ovako u nedoogled pisati jer smo zemlja koja je jugi dala bar 70% najvecih zvijezda.......
u ovu novu generaciju moze se jos dodati KATANA,MUSIC,BOLIC,MUJCIN,DZEKO-koji tek treba da se dokaze....kao i ibisevic,salihovic,pjanic.....I JOS MNOGI DRUGI NEMOGU SE SJETITI BAS SADA...uglavnom nemoguce je naci idealnih jedanaest za sviju jer se nek sjecaju haseta neki osima neki pasica ....a neki znaju samo dzeku spahica,misimovica...tako da.......
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Pa ako cemo gledati najbolje u repki ikada, kako i jeste tema ustvari, onda BOLIC MORA biti u tih nekih najboljih 11, jer covjek je jednostavnop najbolji strijelac repke i svih vremena, i mora imati prednost i u odnosu na Barbareza i na KodrujohnnyHZ je napisao/la:evo ovako prema karijerama i igramaod bivse drzave pa do danas ....
ja sam naveo da je moj kriterije neka karijera,i igracke sposobnosti.....barbarez je bio ikona u hamburgu...i u njemackoj,kodro jedan od nezaboravnih u spaniji barca i ostalo....kodro u klupskim analima dalje od turske nije makao...tako da po tom kriteriju nemoze ispred barbareza i kodre....kdoro bi dao sigurno vise golova da je odigrao utakmica koliko i bolic i da nije bilo rata,isto tako i barbarez je bio unistavan na poziciji stopera i veznog ito zadnjeg veznog tako da broj golaova u rprezentaciji necu da gledam
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- bayernovac
- Kontakt:
-------------------------------------------Hasagić----------------------------------------
Berberović---------------------Hibić----------------Spahić-----------------------Musić
Salihamidzić-------------------------------Misimović----------------------------Mujčin
---------------------------------Bolić---------Barbarez----------Džeko------------------
Berberović---------------------Hibić----------------Spahić-----------------------Musić
Salihamidzić-------------------------------Misimović----------------------------Mujčin
---------------------------------Bolić---------Barbarez----------Džeko------------------
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
koliko imamo i koliko smo imali dobrih igrača mogli bi sastaviti tri reprezentacije...
to je to...svaka cast...jednu nema sanse sastaviti jer ce uvijek biti zasto ovaja ne onajhilmo je napisao/la:koliko imamo i koliko smo imali dobrih igrača mogli bi sastaviti tri reprezentacije...
O cemu ti pisesjohnnyHZ je napisao/la:ja sam naveo da je moj kriterije neka karijera,i igracke sposobnosti.....barbarez je bio ikona u hamburgu...i u njemackoj,kodro jedan od nezaboravnih u spaniji barca i ostalo....kodro u klupskim analima dalje od turske nije makao...tako da po tom kriteriju nemoze ispred barbareza i kodre....kdoro bi dao sigurno vise golova da je odigrao utakmica koliko i bolic i da nije bilo rata,isto tako i barbarez je bio unistavan na poziciji stopera i veznog ito zadnjeg veznog tako da broj golaova u rprezentaciji necu da gledam

Hem Kodru spominjes i kao Kodro i kao Bolic

Hem se blamiras sa analima.Kao prvo u tim klubskim analima turska je imala nenormalno jake klubove
a taj isti Bolic sa svojim golom protiv M.U i sa Fenerbahceom prvi klub u istoriji koji je porazio M.U na jegovom terenu.Sto se tice Evropskih kupova.
Drugo vidim nisi upucen da je Bolic igrao u ligi gdje i Kodro.
I da je od poslednjeg Raya Valecana kad je dosao u klub za dlaku im izbjeglo evropsko takmicenje.A on sam u tih dvadesetak kola zabio 16 od toga i Realu dva

Kad nesto pises onda dobro cekiraj o cemu pises.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
glupo je poredit dzeku sa bolicem ili kodrom a da ne idem dalje sa susice jer je dzeko jos balo i nije nista napravio vidicemo ga dalje kako ce nastavit al po svemu sudeci kako sad igra njemu ne gine mikrofon kao i baljicu
bayernovac je napisao/la:-------------------------------------------Hasagić----------------------------------------
Ziv bio samo njega izbaci.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
OK fakat sam zaboravi na rajo ali opet barsa i rajo valjekano mislim NEBO I ZEMLJA!!!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, bhfanatic14, kakarut, newton_heath_lyr i 25 gostiju.