Poslije Barbe?
Bosanskohercegovački treneri u inostranstvu
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Bosanskohercegovački treneri u inostranstvu
Muslic je patriota, iskren, korektan, normalan, pitanje je kako bi on sa vicom i kompanijom...
-
bosvastarigrad
- Kontakt:
Dudić još jednom pokazuje kakva je prevara. Neće on dugo izdržati na klupi Maribora.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Mersad Selimbegovic upravo potpisao za Alemannia Aachen. Sretno 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kontam, Mravac iz reprezentacije i odakle njemu tek 36 godina? Onda vidim da je to neki drugi Mravac.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Burnic u belaju, kako u klubu, tako i u repki:-)DamirT je napisao/la: ↑08 dec 2025, 14:37Bajramovic vise nije pomocnik u Karlsruheu.
https://www.ksc.de/profis/saison/news/s ... rimsweise/
Je l' nam se to sad zvanično u SŠ niko ne bavi nogometom nit ima nekog iskustva? 
Nadam se da je ovo kraj reprezentativne karijere za bivšeg kapitena u21 Njemačke.
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
Sudeci po Barbinoj objavi prepostavljam da su mu dali ultimatum, napusti klub ili Reprezentaciju.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Proije par dana sam htjeo pisat jer mi momci javili da se sprema otkaz njemu i eichneru. Eichner mozda noga ako izgube od paderborna sad. Navijaci ksc pisu konacno je to kraj burnicu. Ja sam nula kako ga pljuju zadnje par tekmi,pisali su da nema nivo za cvajtu i otvoreno napisali "znamo mi svi zasto burnic igra u prvih 11,necemo se lagat da je to zbog naseg pomocnog, i znamo svi kakvu vezu njih dvojca imaju "
zlatan ce tekso nac poso jer tam je bio domaci, uvijek pomocni nije za prvog trenera. Mozda mu samo ostaje bh.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- BiHSportman
- Kontakt:
Imaš li te komentare da pošalješ?bhfanatic14 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:19Proije par dana sam htjeo pisat jer mi momci javili da se sprema otkaz njemu i eichneru. Eichner mozda noga ako izgube od paderborna sad. Navijaci ksc pisu konacno je to kraj burnicu. Ja sam nula kako ga pljuju zadnje par tekmi,pisali su da nema nivo za cvajtu i otvoreno napisali "znamo mi svi zasto burnic igra u prvih 11,necemo se lagat da je to zbog naseg pomocnog, i znamo svi kakvu vezu njih dvojca imaju "zlatan ce tekso nac poso jer tam je bio domaci, uvijek pomocni nije za prvog trenera. Mozda mu samo ostaje bh.
1921!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Imas na drustvenim mrezama KSC. Od prosle utakmice i pretprosle najvise kad su izgubili 3-0 od hannovera. Svaki drugi komentar je bio o burnicu kolko je los i zasto igra. Evo vec je puklo sa zlatanom, navodno pisu ljudi da igracima istp smeta jer ovaj igra uvijek start 11 a oni gube. Kad je prva kola bio na klupi bunric oni pobjedjivali.BiHSportman je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:04Imaš li te komentare da pošalješ?bhfanatic14 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:19Proije par dana sam htjeo pisat jer mi momci javili da se sprema otkaz njemu i eichneru. Eichner mozda noga ako izgube od paderborna sad. Navijaci ksc pisu konacno je to kraj burnicu. Ja sam nula kako ga pljuju zadnje par tekmi,pisali su da nema nivo za cvajtu i otvoreno napisali "znamo mi svi zasto burnic igra u prvih 11,necemo se lagat da je to zbog naseg pomocnog, i znamo svi kakvu vezu njih dvojca imaju "zlatan ce tekso nac poso jer tam je bio domaci, uvijek pomocni nije za prvog trenera. Mozda mu samo ostaje bh.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Evo citam bas 50 komentara na Video izjavu trenera Eichnera o otkazu Bajramovicu. I sve i jedan komentar podrske Zlatanu (ni jedan Bosanac) i Kako je to greska kluba itd. 
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ma jedan lik napisao kao da burnic igra zbog zlatana. Od nekih 300 komentara imas 3-4 koji pitaju zasto burnic i jos neki lik konstantno igraju dok njihovi omladinci sjede na klupi a nisu losiji od njih. Vecinom su nezadovoljni cijelom ekipom i smatraju da nikad u drugoj ligi nisi imali tako losu ekipu. Ovog idiota nema potrebe citat jer laze i izmislja konstantno.BiHSportman je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:04Imaš li te komentare da pošalješ?bhfanatic14 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:19Proije par dana sam htjeo pisat jer mi momci javili da se sprema otkaz njemu i eichneru. Eichner mozda noga ako izgube od paderborna sad. Navijaci ksc pisu konacno je to kraj burnicu. Ja sam nula kako ga pljuju zadnje par tekmi,pisali su da nema nivo za cvajtu i otvoreno napisali "znamo mi svi zasto burnic igra u prvih 11,necemo se lagat da je to zbog naseg pomocnog, i znamo svi kakvu vezu njih dvojca imaju "zlatan ce tekso nac poso jer tam je bio domaci, uvijek pomocni nije za prvog trenera. Mozda mu samo ostaje bh.
Ali ljudi moji kakvo autodestruktivno smećće moraš biti da protiv svojih ljudi....
Ma ništa. Gori smo mi što čitamo.
Ma ništa. Gori smo mi što čitamo.
Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot], Maverick i 27 gostiju.