Houston Rockets

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Houston Rockets

Post Postao/la Donnie Darko » 02 jul 2012, 04:23

SaltCityAttack je napisao/la:ovo je situacija gdje je sebe Houston ostetio, a ujedno ostetio i Bullse :)..ebiga ne znam kako bi drugacije analizirao ovo
ma hebu oni sunse vec neko vrijeme, nek su se bas shebali sad sa asikom :mrgreen:

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 02 jul 2012, 04:49

Donnie Darko je napisao/la:
Zeljovac_1921 je napisao/la:Rocketsi se dogovorili sa Omerom 3 godine 25 milliona
procitao sam negdje da ce u zadnjoj godini primit 15 miliona :lol: :lol:
I ja sam, ali nije istina, 8 ce primit.

Vidjet cemo, mozda Asik explodira u Rocketsima :)

Ali eo pojavila se informacija da ce Bullsi matchirati
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 jul 2012, 06:14

Zeljovac_1921 je napisao/la:
Ali eo pojavila se informacija da ce Bullsi matchirati

DaBogda im zadnje bilo :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 jul 2012, 07:06

mi smo onda jos ludji ako mi ostavimo Asika...a zamisli tek onda koliko para treba dat Gibsonu momku koji je po meni bio nas najbolji igrac u playoff seriji, jer jedini je nosio ekipu u zadnje dvije tekme kad nije bilo Noaha i Rosa...treba Gibsonu dat ugovor odmah da nam se ne desi ovo ko sa Asikom :)...odmah mu dat lovu jer njemu ce se onda nudit nedo bog vise kad vidim koliko daju Asiku...Asika boli qurac dobit ce lovu kako god okrenes
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 02 jul 2012, 09:23

slika

slika

slika

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

cutler12
Kontakt:

Post Postao/la cutler12 » 02 jul 2012, 21:08

Zeljovac_1921 je napisao/la:Rocketsi se izgleda dogovorili sa Dragicem, 8 miliona po sezoni.
Druze danas sam citao na jednom slovenskom portalu da Dragic navodno trazi 10 miliona na sezonu. Pishe josh da je dogovoren sastanak sa predsjednikom Phoenixa Lon Babby-a u LA o mogucem povratku Gogija u PHX. :)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 jul 2012, 23:33

ako hoce deset po sezoni nek ide sto dalje od phoenixa. :)

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 03 jul 2012, 00:42

cutler12 je napisao/la:
Druze danas sam citao na jednom slovenskom portalu da Dragic navodno trazi 10 miliona na sezonu. Pishe josh da je dogovoren sastanak sa predsjednikom Phoenixa Lon Babby-a u LA o mogucem povratku Gogija u PHX. :)
Znam, za 10 nek ide iz Rocketsa, zadrzat cemo Lowrija.
Sta se umislio misli da je Chris Paul
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 03 jul 2012, 07:55

To je NBA danas. Dragic 10 Mil $. :shock:

Evo interview sa Dragicem za SLAM mag:

http://www.slamonline.com/online/the-ma ... an-dragic/
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jul 2012, 12:29

ma bolje Dragicu 10m nego Asiku 8m po godini kako
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 04 jul 2012, 22:56

slika

[youtube][/youtube]

bas me podjeca na T-maca svega mi

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 04 jul 2012, 23:52

Mene podsjeca radi "sleepy face" jbt samo sto ne zaspi covjek na presicama, na tekmama :lol: . Neki reporter je ispricao anegdotu kako je u toku intervjua Lamb poceo da zijeva i ono kad je skontao kaze mrtav ozbiljan, uspavanim glasom: "MY BAD MAN" :lol: :lol: :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 04 jul 2012, 23:59

To a i stil igre, obrati paznju kad izbori sam sebi sut, isto radi a i tricu kad suta.
Vjerujem da ce biti jak igrac

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 jul 2012, 00:09

Zeljovac_1921 je napisao/la:To a i stil igre, obrati paznju kad izbori sam sebi sut, isto radi a i tricu kad suta.
Vjerujem da ce biti jak igrac
Mnogo dobar igrac, nema sta, pratio sam ga kada se pojavila prica kako su Cavsi zainteresovani, pa prema tome mislim da je mogao i u top 10 da ide, a vi ste sretni sto ste ga pokupili. Jos da ojaca i bice sila od igraca, po meni i bolji od par ovih koji su u top 10, ali mislim da mu treba i malo vise vremena da se prilagodi na NBA.

Mes Que Un Club!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 05 jul 2012, 00:15

adriano_leite je napisao/la: Mnogo dobar igrac, nema sta, pratio sam ga kada se pojavila prica kako su Cavsi zainteresovani, pa prema tome mislim da je mogao i u top 10 da ide, a vi ste sretni sto ste ga pokupili. Jos da ojaca i bice sila od igraca, po meni i bolji od par ovih koji su u top 10, ali mislim da mu treba i malo vise vremena da se prilagodi na NBA.
Mogo je biti veci pick ali dobro draft je bio jak. Treba nabacit koju kilu i to je to, a prilagodit ce se brzo, jer kako se cini mogo bi i startati slijedece sezone, s obzirom da bi Lee i Martin mogli otic.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 jul 2012, 00:22

Zeljovac_1921 je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Mnogo dobar igrac, nema sta, pratio sam ga kada se pojavila prica kako su Cavsi zainteresovani, pa prema tome mislim da je mogao i u top 10 da ide, a vi ste sretni sto ste ga pokupili. Jos da ojaca i bice sila od igraca, po meni i bolji od par ovih koji su u top 10, ali mislim da mu treba i malo vise vremena da se prilagodi na NBA.
Mogo je biti veci pick ali dobro draft je bio jak. Treba nabacit koju kilu i to je to, a prilagodit ce se brzo, jer kako se cini mogo bi i startati slijedece sezone, s obzirom da bi Lee i Martin mogli otic.
Lee odlazi sigurno, citao sam kako su iz Rocketsa vec rekli da nece produzavati sa njim.

Mes Que Un Club!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 09 jul 2012, 01:19

http://www.nba.com/rockets/news/film-se ... eremy-lamb" onclick="window.open(this.href);return false;

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 jul 2012, 01:27

Rocketsi ce amnestirati Scolu. Ovim potezom otvaraju prostor za dovodjenje Howarda. Eh sada ukoliko isti ne bude htio produziti ugovor onda je glup potez Houstona da da tolike pickove i uzme jedan los ugovor Magica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 14 jul 2012, 04:14

Step 1 would be Houston acquiring Dwight Howard. Then it would be Hakeem Olajuwon's turn.

"I'm Step 2," the Hall of Fame center said Friday.

Olajuwon said he has been asked by the Rockets to talk to Howard about signing to remain long-term with Houston if a deal goes through to get the star center from Orlando. Olajuwon, who starred for the Rockets from 1984-2001 and led them to titles in 1994 and 1995, said he has accepted the possibility of speaking to Howard, whom he knows well and brought in for a workout last summer at his ranch outside Houston.

In a phone interview with FOX Sports Florida from Amman, Jordan, where he lives half the year, Olajuwon said the request came from up high in the Rockets organization. He said it was relayed last week from Rockets athletic trainer Keith Jones to his personal assistant in Texas, who contacted Olajuwon in Jordan.

"The Rockets asked me to reach out, and I'll talk to him (if the deal goes through)," Olajuwon said of Howard, who can become a free agent next summer and could arrive in Houston with no guarantee he will stay past 2012-13. "I'd like the talk to be more like real, and I'll let him make his decisions after that."

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 14 jul 2012, 16:11

Motiejunas 25 poena juce:

[youtube][/youtube]

" onclick="window.open(this.href);return false;!

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.