ma hebu oni sunse vec neko vrijeme, nek su se bas shebali sad sa asikomSaltCityAttack je napisao/la:ovo je situacija gdje je sebe Houston ostetio, a ujedno ostetio i Bullse..ebiga ne znam kako bi drugacije analizirao ovo

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
ma hebu oni sunse vec neko vrijeme, nek su se bas shebali sad sa asikomSaltCityAttack je napisao/la:ovo je situacija gdje je sebe Houston ostetio, a ujedno ostetio i Bullse..ebiga ne znam kako bi drugacije analizirao ovo
I ja sam, ali nije istina, 8 ce primit.Donnie Darko je napisao/la:procitao sam negdje da ce u zadnjoj godini primit 15 milionaZeljovac_1921 je napisao/la:Rocketsi se dogovorili sa Omerom 3 godine 25 milliona![]()
Zeljovac_1921 je napisao/la:
Ali eo pojavila se informacija da ce Bullsi matchirati
Druze danas sam citao na jednom slovenskom portalu da Dragic navodno trazi 10 miliona na sezonu. Pishe josh da je dogovoren sastanak sa predsjednikom Phoenixa Lon Babby-a u LA o mogucem povratku Gogija u PHX.Zeljovac_1921 je napisao/la:Rocketsi se izgleda dogovorili sa Dragicem, 8 miliona po sezoni.
Znam, za 10 nek ide iz Rocketsa, zadrzat cemo Lowrija.cutler12 je napisao/la:
Druze danas sam citao na jednom slovenskom portalu da Dragic navodno trazi 10 miliona na sezonu. Pishe josh da je dogovoren sastanak sa predsjednikom Phoenixa Lon Babby-a u LA o mogucem povratku Gogija u PHX.
Mnogo dobar igrac, nema sta, pratio sam ga kada se pojavila prica kako su Cavsi zainteresovani, pa prema tome mislim da je mogao i u top 10 da ide, a vi ste sretni sto ste ga pokupili. Jos da ojaca i bice sila od igraca, po meni i bolji od par ovih koji su u top 10, ali mislim da mu treba i malo vise vremena da se prilagodi na NBA.Zeljovac_1921 je napisao/la:To a i stil igre, obrati paznju kad izbori sam sebi sut, isto radi a i tricu kad suta.
Vjerujem da ce biti jak igrac
Mogo je biti veci pick ali dobro draft je bio jak. Treba nabacit koju kilu i to je to, a prilagodit ce se brzo, jer kako se cini mogo bi i startati slijedece sezone, s obzirom da bi Lee i Martin mogli otic.adriano_leite je napisao/la: Mnogo dobar igrac, nema sta, pratio sam ga kada se pojavila prica kako su Cavsi zainteresovani, pa prema tome mislim da je mogao i u top 10 da ide, a vi ste sretni sto ste ga pokupili. Jos da ojaca i bice sila od igraca, po meni i bolji od par ovih koji su u top 10, ali mislim da mu treba i malo vise vremena da se prilagodi na NBA.
Lee odlazi sigurno, citao sam kako su iz Rocketsa vec rekli da nece produzavati sa njim.Zeljovac_1921 je napisao/la:Mogo je biti veci pick ali dobro draft je bio jak. Treba nabacit koju kilu i to je to, a prilagodit ce se brzo, jer kako se cini mogo bi i startati slijedece sezone, s obzirom da bi Lee i Martin mogli otic.adriano_leite je napisao/la: Mnogo dobar igrac, nema sta, pratio sam ga kada se pojavila prica kako su Cavsi zainteresovani, pa prema tome mislim da je mogao i u top 10 da ide, a vi ste sretni sto ste ga pokupili. Jos da ojaca i bice sila od igraca, po meni i bolji od par ovih koji su u top 10, ali mislim da mu treba i malo vise vremena da se prilagodi na NBA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.