anel

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Zato treba uvesti ove mlade momke iz U-21 sto su skolovani u austriji i njemackoj uz te nove poput gigovica. Sve momci koji su profesionalno odgojeni vani. Smanjiti pristup repki ovim sarajevskim mahalasima koji koriste repku za kolace i kurvanje.ReX je napisao/la: ↑12 okt 2020, 12:45O tome sam govorio prije par dana. Bas zbog tog mentaliteta. Nije ni cudo zasto smo igrali najbolji fudbal u historiji dok su vecina igraca dolazila ili igrala po Njemackoj/centralnoj evropi.Maestro je napisao/la: ↑12 okt 2020, 09:14Mi jos nismo svjesni koje igracine smo dobili. Problem stopera smo rjesili za iduci 10-12 godina. A do jucer nam pojedini mahalci gurali serbecica i mujakica na stopere. Sve radi sitni interesa. Jos gigovica dovesti i austrijance na bekove prikljuciti i odbrana je odlicna. Tu je jos kolasinac i sanicanin.
Za uspjeh nam treba u ekipi vise svedskog, austrijskog itd. mentaliteta a manje mahalskog mentaliteta.
Crem de la Creme Evropskog nogometa
Koliko sam upoznat sa 17 se svakako prestaje sa rastom tako da ne vidim poveznicu.Goalgetter je napisao/la: ↑12 okt 2020, 16:55Da nema ovu visinu, komotno bi mogao proci kao u17 igrac kako izgleda mlad u faci![]()
Vidjeli smo na kraju krajeva ono sto smo i naslutili sto se tice Anela i Denisa: Anel je dosta dobar sa loptom u nogama, dok je Hadzikadunic, barem po meni, sto se tice skoka i pozicioniranja za jos jedan nivo bolji. Obojica su vrhunsko pojacanje, ne zelim zamisliti ko bi nam sad igrao da ih nemamoSvaka cast momcima sto su odabrali BiH.
I onda se cudimo sto se vani sprdaju sa bh klubovima, drzavom i narodom. Pa gdje nece kad nam ovakvi strucnjaci izlaze iz iste.Justin je napisao/la: ↑15 okt 2020, 11:26Koliko sam upoznat sa 17 se svakako prestaje sa rastom tako da ne vidim poveznicu.Goalgetter je napisao/la: ↑12 okt 2020, 16:55Da nema ovu visinu, komotno bi mogao proci kao u17 igrac kako izgleda mlad u faci![]()
Vidjeli smo na kraju krajeva ono sto smo i naslutili sto se tice Anela i Denisa: Anel je dosta dobar sa loptom u nogama, dok je Hadzikadunic, barem po meni, sto se tice skoka i pozicioniranja za jos jedan nivo bolji. Obojica su vrhunsko pojacanje, ne zelim zamisliti ko bi nam sad igrao da ih nemamoSvaka cast momcima sto su odabrali BiH.
![]()
Simpaticna su oba momka ali trenutno su vise za u21 reprezentaciju nego za A. Mozda za koju godinu budu kvalitet i za glavnu.
Maestro je napisao/la: ↑15 okt 2020, 11:32I onda se cudimo sto se vani sprdaju sa bh klubovima, drzavom i narodom. Pa gdje nece kad nam ovakvi strucnjaci izlaze iz iste.Justin je napisao/la: ↑15 okt 2020, 11:26Koliko sam upoznat sa 17 se svakako prestaje sa rastom tako da ne vidim poveznicu.Goalgetter je napisao/la: ↑12 okt 2020, 16:55Da nema ovu visinu, komotno bi mogao proci kao u17 igrac kako izgleda mlad u faci![]()
![]()
Simpaticna su oba momka ali trenutno su vise za u21 reprezentaciju nego za A. Mozda za koju godinu budu kvalitet i za glavnu.![]()
Za u21 u nekoj reprezentaciji koja ima dobre defanzivce mozda. Kakvi su nam ostali stoperi, njih dvojica trebaju bit zabetonirani u prvoj.Justin je napisao/la: ↑15 okt 2020, 11:26Koliko sam upoznat sa 17 se svakako prestaje sa rastom tako da ne vidim poveznicu.Goalgetter je napisao/la: ↑12 okt 2020, 16:55Da nema ovu visinu, komotno bi mogao proci kao u17 igrac kako izgleda mlad u faci![]()
![]()
Simpaticna su oba momka ali trenutno su vise za u21 reprezentaciju nego za A. Mozda za koju godinu budu kvalitet i za glavnu.
Ima i Dupovac pa u tandemu da igrajuWandelanoite je napisao/la: ↑15 okt 2020, 12:29Pored Serbecica nije potrebno izmisljati toplu vodu i traziti druge opcije kad u avliji imamo rjesenje.