Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
da, italijani znaju biti zajebani sa tim sranjem
moja četvorica jarana su ušli sa pogrešnim imenima na finale evropa lige, ali to je bila uefa organizacija a i tu je bilo stani pani. za utakmice italijanske lige i reprezentacije je bolje se ne zajebavati
moja četvorica jarana su ušli sa pogrešnim imenima na finale evropa lige, ali to je bila uefa organizacija a i tu je bilo stani pani. za utakmice italijanske lige i reprezentacije je bolje se ne zajebavati
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Italijani.HongKong je napisao/la:Dabogda sve izgubili
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma samo doktoru i kazi imas proljev odmah 3 dana bolovanja minimum.edvinrz je napisao/la:jos nisam dobio godisnji al se nadam jos haha uplatio sam i djevojciamda ne zna ni ko igra

Nikome ne bih preporučio da kupuje ulaznice preko Viagogo. Za utakmicu Udinese - Inter (4. maja) kupio sam kartu preko zvanične prodaje na ticketone i ostadoh na stadionu. Naime, Talijan je uspio preko Viagogo kupiti ulaznicu za istu sjedalicu kao i ja i otišle su obje na provjeru da bi na kraju ja ostao na stadionu a njemu su samo poručili da proba dobiti povrat novca od Viagogo.
Imal tapkaroša tamo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ja sam narucio 2 karte i nisu mi zahtjevali broj pasoša. Samo ime, prezime, drzavljanstvo, datum i mjesto /država rodjenja. Govorim o oficijalnoj stranici, ne o Go-go barovima.SamoTravnik je napisao/la:Ne mogu imati karte kad su personalizirane, mozes preko stranice kupiti kartu, oni tvoje podatke salju savezu, dobiju tvoju katu i salju dalje.jestamaji je napisao/la:ju onda da, ako su ih već kupili onda ih vjerovatno ne mogu preimenovati
viagogo ima sponzorisani google hit, uvijek su na vrhu pretrage i ima gomila neupućenih koji pojma nemaju koji su prevaranti u pitanju, vide ih kao top hit i kupe od njih. posebno sad sa ovom animacijom ... puno kupaca misli da kupuje karte od originalnog ponuđača
Svi navijaci koji idu u Torino moraju dati ime i prezime, broj pasosa i drzavljanstvo. Na ulazu ce svi biti kontrolisani i oni koji ne budu imali dokument kod sebe, koji se poklapa sa podatcima na karti nece moci uci na stadion.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Nas savez od navijaca trazi i broj pasosa. Kako god, ja sam rijesio kartu i idem u Torino.Haroni je napisao/la:Ja sam narucio 2 karte i nisu mi zahtjevali broj pasoša. Samo ime, prezime, drzavljanstvo, datum i mjesto /država rodjenja. Govorim o oficijalnoj stranici, ne o Go-go barovima.SamoTravnik je napisao/la:Ne mogu imati karte kad su personalizirane, mozes preko stranice kupiti kartu, oni tvoje podatke salju savezu, dobiju tvoju katu i salju dalje.jestamaji je napisao/la:ju onda da, ako su ih već kupili onda ih vjerovatno ne mogu preimenovati
viagogo ima sponzorisani google hit, uvijek su na vrhu pretrage i ima gomila neupućenih koji pojma nemaju koji su prevaranti u pitanju, vide ih kao top hit i kupe od njih. posebno sad sa ovom animacijom ... puno kupaca misli da kupuje karte od originalnog ponuđača
Svi navijaci koji idu u Torino moraju dati ime i prezime, broj pasosa i drzavljanstvo. Na ulazu ce svi biti kontrolisani i oni koji ne budu imali dokument kod sebe, koji se poklapa sa podatcima na karti nece moci uci na stadion.

Ma naš savez je drama
nisam preko njih narucio karte btw nego preko one Calzone stranice
, ali cekam od naseg saveza potvrdu za Finsku. Valja mi se prvo do Tampera dokoprcat 

potvrde za tampere su koliko ja znam poslane, brem potvrde o dodjeli karata .. ali kod nas se nikad nezna, naš savez je dno dna, bare-bare sa najgorim afrikancimaHaroni je napisao/la:Ma naš savez je dramanisam preko njih narucio karte btw nego preko one Calzone stranice
, ali cekam od naseg saveza potvrdu za Finsku. Valja mi se prvo do Tampera dokoprcat
inače može se i na ticketmaster.fi kupiti karta u preostalom dijelu stadiona, samo treba promijeniti adresu na neku u finskoj (google helps). karte su e-ticekts tako da to nije problem a nije ni ulazak na stadion osim možda u našem dresu ... karata nema još puno ali stave svaki dan po koju, samo treba stalno gledati
ako koga interesuje, A1-A4 je glavna tribina koja je pokrivena, ostalo je otkriveno. A1 ćoš je gdje sjede VIP gosti. Nama su rezervisane tribine C1-C3

Ja kupio 4 karte preko Saveza. Trazili slike prve stranice pasosa.
Sad nam se desava da jedan drug nece moci ici, smijemo li povesti zamjenskog iako ulaznica ne glasi na njegovo ime? Sektor je za nase navijace,20 eura.
Misljenje?
Sad nam se desava da jedan drug nece moci ici, smijemo li povesti zamjenskog iako ulaznica ne glasi na njegovo ime? Sektor je za nase navijace,20 eura.
Misljenje?
Kad se narucuje preko naseg saveza onda oni zahtjevaju kopiju pasosa. Vjerujem da je rijec o ulaznicama za Italiju. Tale znaju bit dobro zajebane na ulazima na stadion, tako da nije iskljuceno da se osobe moraju identifikovat prije ulaska. Ja bi se probao obratit njihovom savezu i raspitao, evt. cuo se i nasim ako je ista moguce učinitisekretar je napisao/la:Ja kupio 4 karte preko Saveza. Trazili slike prve stranice pasosa.
Misljenje?
- Goalgetter
- Kontakt:
Raspitaj se kod saveza, ali mislim da nece moci jer je sve i jedna ulaznica personalizirana.
Hvala vam decki. Pozzz
Zašto se sad okupljaju na Ilidži a ne u kampu u Zenici? Ne igramo u Sarajevu a U21 ekipa u nedelju putuje na Maltu.
Pare za taj kamp su bacene pare sto se tice A repke ... taj kamp ima smisla samo za omladinske i zenske selekcije i treba ga ustupit i Celiku da i njihovi igraci profitiraju ... dok je u repci generacija koja rijetke pobjede i ceste poraze slavi po sarajevskim kafanama od tog kampa nema fajde ...Drape je napisao/la:Zašto se sad okupljaju na Ilidži a ne u kampu u Zenici? Ne igramo u Sarajevu a U21 ekipa u nedelju putuje na Maltu.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- Bayern@heart
- Kontakt:
Zato što je Bajram u utorak i bliže da budu Sarajevu treba u provod navečer i obić familju u toku danaDrape je napisao/la:Zašto se sad okupljaju na Ilidži a ne u kampu u Zenici? Ne igramo u Sarajevu a U21 ekipa u nedelju putuje na Maltu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kolasinac otkazao dolazak na okupljanje, kakvo iznenadjenje.
kako cu fino bez ocekivanja da ispratim ove 2 tekme.
zapravo ocekujem 1 bod iz 2 tekme
Ako bude drugacije dobro je, mislim da nisu u stanju zijanit obje
zapravo ocekujem 1 bod iz 2 tekme
Ako bude drugacije dobro je, mislim da nisu u stanju zijanit obje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.