13.11.2016. Grčka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Protiv Grčke očekujem...

Pobjedu
85
43%
Remi
64
33%
Poraz
47
24%

Ukupno glasova: 196

edinedin1
Kontakt:

Re: 13.11.2016. Grčka - BiH

Post Postao/la edinedin1 » 07 nov 2016, 10:54

Besicu, Rahimicu i Zahirovicu vratite se sve vam je oprosteno ;))
Opstanak moramo izboriti

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 07 nov 2016, 11:13

Raonffa je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:
HankMoody je napisao/la:Ali i dalje mi je čudno da je Tomić na rezervnom spisku, a ne Grahovac ili Kožulj. Grahovac ima preko 1500 minuta ove sezone, Kožulj malo manje od 1500, obojica u puno boljim timovima od Hajduka, a i generalno bolji igrači.
Ima jos jedna cudna koincidencija. Buric, Kozulj i Vrancic pripadaju istoj menadzerskoj agenciji, a nema ih niti na sirem spisku :lol: :shhh:
Ja mislim da Burić nije na spisku zato što je od 6.augusta ove godine branio na TRI utakmice (dvije kup i jedna liga) za Lech. Znači u tri mjeseca skupio tri nastupa za svoj klub.

Vrančić od početka septembra nije sastavio sve skupa 90. minuta za Darmstadt.

A Kožulj pored svih veznjaka nikako ne može na spisak.

Ko sve piše po ovom forumu, majko moja :lol: :facepalm:
Vidis, uopste tako nisi morao rezonovati :cool:
Kad vas ostavim da vagate uvijek neko pogrijesi :kafa:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 07 nov 2016, 11:20

Ovi sto govore samo da ne vide Jajala u sastavu da vas pitam da ste prvi put gledali Pjanica da igra za repku protiv Belgije kao sto je doticni prvi put igrao da li bi rekli isto? Rekli bi da onakvih imamo 40 najmanje u PLBIH. Popustite ljudi lika, da je bogdom nas najveci problem Jajalo, gdje bi nam kraj bio.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 07 nov 2016, 11:57

jasko_juve je napisao/la:Ovi sto govore samo da ne vide Jajala u sastavu da vas pitam da ste prvi put gledali Pjanica da igra za repku protiv Belgije kao sto je doticni prvi put igrao da li bi rekli isto? Rekli bi da onakvih imamo 40 najmanje u PLBIH. Popustite ljudi lika, da je bogdom nas najveci problem Jajalo, gdje bi nam kraj bio.
:mrgreen:

meni je svih tih priča preko glave, počevši od tina, kolašinca pa onda preko svih ostalih. ko god da igra treba da pogine na terenu i onda mu se ne može ništa predbaciti, a selektora je par miliona, to je jasno.

mi igramo za koji dan vjerovatno ako ne najvažniju tekmu ovih kvalifikacija onda sigurno ključnu, i ako ne izgubimo baraž je u našim rukama da ga zadržimo ili izgubimo. u našu korist ide i to da belgija prvo gostuje grcima pa tek onda nama, do te tekme će nam biti sve jasno. mogle bi ove kvalifikacije postati jako zabavne ako se ne provalimo u atini!

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 07 nov 2016, 12:40

Džaba smo se ponadali, Medunjanin će igrati :mrgreen:
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 07 nov 2016, 12:42

Jel vi ne kontate sto se zovu igraci iz PL tipa Tomica,Stevanovica, Duljevica i Pirica na mjesto 3. golmana i na rezerevni spisak il sta? Pa cilj je da se da podsticaj igracima iz domace lige, sad dal opravdano bas ti igraci il ne je za diskusije ali u dogovoru i sa savezom i klubovima mjesta ce uvijek biti, i kritikovati mesu jer nije pozvao na rezervni spisak igrace iz ZNJ klubova van PL jer su bolji, a zaboravljate da se upravo na ovaj nacin i prodao taj Karacic, Kozulj, Memisevic, Graovac... msm nije stvar u imenima navodim onako ali sto se pravite glupi kao da ne razumijete.

Nije stvar motivisanja iskljucivo Tomica ili Pirica na ustrb Karacica i Kozulja nego motivisanje kompletne PL BiH da u buducnosti mozemo opet izbaciti nekog Memisevica, Kozulja,Karacica, Bajica, Hadziahmetovica, Graovca itd itd
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 nov 2016, 13:33

DevilsAdvocate je napisao/la:Jel vi ne kontate sto se zovu igraci iz PL tipa Tomica,Stevanovica, Duljevica i Pirica na mjesto 3. golmana i na rezerevni spisak il sta? Pa cilj je da se da podsticaj igracima iz domace lige, sad dal opravdano bas ti igraci il ne je za diskusije ali u dogovoru i sa savezom i klubovima mjesta ce uvijek biti, i kritikovati mesu jer nije pozvao na rezervni spisak igrace iz ZNJ klubova van PL jer su bolji, a zaboravljate da se upravo na ovaj nacin i prodao taj Karacic, Kozulj, Memisevic, Graovac... msm nije stvar u imenima navodim onako ali sto se pravite glupi kao da ne razumijete.

Nije stvar motivisanja iskljucivo Tomica ili Pirica na ustrb Karacica i Kozulja nego motivisanje kompletne PL BiH da u buducnosti mozemo opet izbaciti nekog Memisevica, Kozulja,Karacica, Bajica, Hadziahmetovica, Graovca itd itd
Neko on motivira koga hoce ali ce biti zafrkano ako pocnu Danci ili slicni motivirati. Vidim i da puno ekipa igra prijateljske utakmice tokom ove reprezentativne pauze.
Nasima ocito takvi susreti nisu potrebni.
Takticari na klupi i u savezu sve znaju.
Jos i ovo. Cisto sumnjam da ce dodatni spisak kojeg sastavi Mehmed Bazdarevic pomoci ikom u karijeri ako doticni nema potreban kvalitet. Da se spiskovi gledaju Hadzic nikad ne bi svakim narednim korakom isao prema dole. U oci mi upada da se vecina koju si naveo kao dobre primjere prodaje iz PL uopce nisu bas isticali po broju nastupa u mladoj ili A selekciji. Po vecinom ne mislim na sve.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 07 nov 2016, 14:31

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 07 nov 2016, 15:59

Cimirot treba da igra, ako on ne bude igrao Baždarević je budalaa.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 nov 2016, 16:08

JohnCleese je napisao/la:
Vidis, uopste tako nisi morao rezonovati :cool:
Kad vas ostavim da vagate uvijek neko pogrijesi :kafa:
Pratim logiku a ne teoriju zavjere.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 07 nov 2016, 16:46

Evo Cimirot bude igrao. Pogrijesi kod gola, izgubi 10 lopti. Bude najgori. Sta onda? Hoce li se Cimirot prestat spominjat ili ce se rec ajde prva mu tekma? Cimirot da je bolji od pojedinih igraca igrao bi sigurno ljudi. Pa nemoguce da ga evo drugi selektor ne stavlja u ekipu i da je do trenera. Cimirot se spominje ko da je Messi
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 nov 2016, 16:52

jasko_juve je napisao/la:Evo Cimirot bude igrao. Pogrijesi kod gola, izgubi 10 lopti. Bude najgori. Sta onda? Hoce li se Cimirot prestat spominjat ili ce se rec ajde prva mu tekma? Cimirot da je bolji od pojedinih igraca igrao bi sigurno ljudi. Pa nemoguce da ga evo drugi selektor ne stavlja u ekipu i da je do trenera. Cimirot se spominje ko da je Messi
Ovi sto ga prizivaju kao spasioca ili su napaceni pitari koji su isfrustrirani brojem igraca Zeljeznicara u reprezentaciji, ili su oni koji nisu 2 utakmice Cimirota pogledali nego misljenje stvaraju na osnovu postova ovih prethodno opisanih. Svakako da je trenutno najpozeljnija opcija na def. veznom.
Nad tobom sunce najljepše sja

High

Post Postao/la High » 07 nov 2016, 16:52

Je li pozvan Veselinović?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 nov 2016, 17:07

Pa i nema tko igrati DM-a osim Gojka ili Mata.
Oba su igrali u Sarajevu pa se bezpotrebno bunite oni koji imate takve predrasude. Na toj poziciji ce jedan njihov bivsi igrac igrati ako Mesa ima i mrvicu razuma.
Da je Besa tu bivsi igraci Sarajeva bi grijali klupu i to je cijela filozofija.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 nov 2016, 17:12

Ja pisem kako jeste, mnogi citaju komentare pitara pa tako formiraju misljenje iako nisu nikada pogledali Cimirota u PAOKu nit su upoznati s kvalitetom Grcke lige. Da se razumijemo sada mora startati.
Nad tobom sunce najljepše sja

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 07 nov 2016, 17:27

Ma ne mogu nama Grci uvalit gola da 2 dana igramo, jedino ga mi sami sebi mozemo dat...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 nov 2016, 17:35

Treba im svima zabraniti izjave za medije i da samo usmjeravaju pitanja za PR NFSBiH. Svojim glupim izjavama samo skode, jer stvaraju euforiju i pritisak.
Lulic - poraz protiv Grcke bi bio katastrofa
Cimirot - Grci nas se boje.
Krunic - U Grcku idemo po pobjedu.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 07 nov 2016, 18:00

Dvije podjednake reprezentacije, Heleni bolji nazad, mi naprijed. Dvomeč dobija ekipa sa više mu.da i pameti.
embrace the chaos

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 07 nov 2016, 18:11

jest pitari su lazirali da je on najstandardniji igrac Paoka evo vec drugu sezonu. Pitari su namjestili da igra kod 3 trenera u Paoku standardno, pitari su namjestili da dobije sijaset nagrada u Grckoj. Pitari su namjestili da je on u odstustvu Besica najbolji igrac na poziciji zadnjeg veznog kojeg imamo. Ja sam svjestan da vas nekad iritira moje preseravanje sa Gojkom jer pretjeram al Gojko je najbolji igrac na poziciji zadnjeg veznog u ovom trenutku. To nije nikakvo subjektivno misljenje nego realnost.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 07 nov 2016, 18:15

samoposmatram je napisao/la:Treba im svima zabraniti izjave za medije i da samo usmjeravaju pitanja za PR NFSBiH. Svojim glupim izjavama samo skode, jer stvaraju euforiju i pritisak.
Lulic - poraz protiv Grcke bi bio katastrofa
Cimirot - Grci nas se boje.
Krunic - U Grcku idemo po pobjedu.
Izjave bas onakve kakve trebaju biti!
Ne znam sta bi trebali izjaviti, naravno da je poraz u grckoj katastrofa i ako se kojim slucajem desi, a ne bi trebao, mesha bi vec u avionu morao biti bivsi.
Ne samo zbog tog eventualnog poraza, vec zbog svega uradjenog do tada.
Koliko sam se radovao papetovom odlasku, toliko me i mesha pocinje zabrinjavati.
Trener koji vec mjesec dana ponavlja kako u belgiji nismo trcali i borili se a na teren izvede medu, matu i mireta,uz napadace kakve imamo, po meni ima neki problem.
Nadam se da mu je doslo iz gujice u glavu jer mi bi morali biti bolji od ovih grka za klasu, slicno onoliko koliko je belgija jaca od nas.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 19 gostiju.