Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Ćiro Blažević
Ma nama svima Ciro "odgovara" jel ima dobre rezultate i te rezultate mu se uklapaju ( iako nas je ipak Turska uspjela savladati 2-1 kod kuce i to bez 8-9 standardnih igraca). Medutim, sva ta negativna euforija oko selektora ce fino trajati dok nebude se desio prvi kiks u kvalifikacija. Onda cu ja jedva docekati da procitam komentatare "strucnjaka" (tipa Amira) koji dan danas bodre covjeka koji je javno govorio protiv nase drzave.
Pa normalno da nam odgovara jer ima rezultate, zbog cega drugog bi nam odgovoaro?
Mi necemo da govorio zlo o Ciri samo zbog toga sto ima rezultate ali ipak netreba zaboraviti da se njemu dosta stvari uklopilo te da smo svi skupa imali dosta srece.adn_sah je napisao/la:Pa normalno da nam odgovara jer ima rezultate, zbog cega drugog bi nam odgovoaro?
Sto tu srecu evo vec 13 godina nismo imali prijeTarik14 je napisao/la:Mi necemo da govorio zlo o Ciri samo zbog toga sto ima rezultate ali ipak netreba zaboraviti da se njemu dosta stvari uklopilo te da smo svi skupa imali dosta srece.adn_sah je napisao/la:Pa normalno da nam odgovara jer ima rezultate, zbog cega drugog bi nam odgovoaro?

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
nema mi odvratnije teme na ovom forumu od ove,fuj, nema mene više ovdje 

SAMO ŽELJO
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma dok dodjes do rezultata kje je on ostavrio u citavoj prici ciro bi trebo da je vec na putu iz Bosne...
pa covjece Boziji ciro hoce da dijeli Bosnu i Hercegovinu...pa jel ti znas sta to znaci...svi koji to rade su protiv BiH...pa neznam sta je tu ciro iznimka...kako neko ko je protiv BiH moze da sjedi na mjestu selektora BiH....u ovome je problem...
pa covjece Boziji ciro hoce da dijeli Bosnu i Hercegovinu...pa jel ti znas sta to znaci...svi koji to rade su protiv BiH...pa neznam sta je tu ciro iznimka...kako neko ko je protiv BiH moze da sjedi na mjestu selektora BiH....u ovome je problem...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
da ti njeg nisi pomjesao sa dodikomZELJO DO GROBA je napisao/la:ma dok dodjes do rezultata kje je on ostavrio u citavoj prici ciro bi trebo da je vec na putu iz Bosne...

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
nisam Bogami...A_d_0 je napisao/la:da ti njeg nisi pomjesao sa dodikomZELJO DO GROBA je napisao/la:ma dok dodjes do rezultata kje je on ostavrio u citavoj prici ciro bi trebo da je vec na putu iz Bosne...
pa covjece Boziji ciro hoce da dijeli Bosnu i Hercegovinu...pa jel ti znas sta to znaci...svi koji to rade su protiv BiH...pa neznam sta je tu ciro iznimka...kako neko ko je protiv BiH moze da sjedi na mjestu selektora BiH....u ovome je problem...![]()
![]()

to vjerovatno znaci djeljenje BiH...i bilo je tu jos svakakvih stavri
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
@Zeljo do groba Ok ubjedio si nas.E hajde sad lijepi moj transparente u ruke i pred savez i da uradis nesto konkretno.
Od ovog sijedenja za kompjuterom mozes samo hemoroide dobiti.
Jer meni ako smeta ili zulja kamen u cipeli,ja se lijepo izujem izvadim kamencic i onda se udarim nogom u gujcu.
Ovako nikakve fajde prvo od tebe ;)a kako vidim zulja li te zulja
Od ovog sijedenja za kompjuterom mozes samo hemoroide dobiti.
Jer meni ako smeta ili zulja kamen u cipeli,ja se lijepo izujem izvadim kamencic i onda se udarim nogom u gujcu.
Ovako nikakve fajde prvo od tebe ;)a kako vidim zulja li te zulja

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 25 avg 2009, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
sta ste vi svi toliki nacionalisti ,, ciro ovo ciro ono....ima dosta gresaka al je on jedini DOBAR trener koji moze raditi sa ovim savezom.... nakon ovih kvalifikacija on ce otici... ovi igraci skoro svi mogu odigrati jos jedne kvalifikacije pa nek onda dode tko hoce!!! ZELJO DO GROBA sto si ti zapeo za Kodru ko da je on bog, ti samo znas za njega, nek se dokaze u nekom klubu pa nek onda dode voditi nasu repku!!! i ovi ostali "veliki" treneri sto se sad spominju po forumu zasto se nisu prihvatili da vode repku kad su imali priliku!!! rijesite prvo savez a za ciru je lako......
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ma Ciro je isti kao ovi nasi politicari : Zivi u BIH, radi i govori protiv BIH!
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Mislim da smo jedini narod na planeti Zemlji koji tako lako zaboravlja i stavlja svoj ponos, obraz ispred nekih materijalnih ideja, u ovom slucaju plasman na SP. Sve one stvari koje su se desavale i koje se danas desavaju dovoljno goore gdje se nalazi danasnja omladina i ovi sto im je Bog pamet oduzeo, pa bi prodali dušu da se plasiramo na SP. I vecina ovih koji podrzavaju Ćiru i njegove bezbožničke nastupe dolaze iz moralno zaostalih sredina, što bi reko stari narod: Obraza nema, guzici se ne boji...
Kahva, Kava, Kafa!
bih je jedna mutna država gdje se idealno uklapa jedan mutikaša poput ćire blaževića
Zato i imamo uspjeha za razliku od kockasti koji moraju zavisiti od drugih nebi li i u baraz otisli.bh hrvat je napisao/la:bih je jedna mutna država gdje se idealno uklapa jedan mutikaša poput ćire blaževića

Tuk na utuk moj ti posavac

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 25 avg 2009, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Ma Ćiro bi rođenu djecu prodo da moze 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
nigdje veze komentarharishp je napisao/la:Zato i imamo uspjeha za razliku od kockasti koji moraju zavisiti od drugih nebi li i u baraz otisli.bh hrvat je napisao/la:bih je jedna mutna država gdje se idealno uklapa jedan mutikaša poput ćire blaževića
Veze,veze 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- velez_mostar
- Kontakt:
I dalje ima onih kojima je Senilko dobar???Onda je i Usljo dobar!Dobar je i Iljo!
-
- Kontakt:
Ovo sto nazivas uspijehom je ustvari jako relativno...harishp je napisao/la:Zato i imamo uspjeha za razliku od kockasti koji moraju zavisiti od drugih nebi li i u baraz otisli.bh hrvat je napisao/la:bih je jedna mutna država gdje se idealno uklapa jedan mutikaša poput ćire blaževića
ovo se moze jedino gledati kao uspijeh poredeno sa jadom od proslih godina, ali kada vidis sa kakvim igracima Ciro sada raspolaze a kakve je imao naprimjer Sliskovic onda ipak to sve i nije tako uspijesno.
Mi pod Cirom imamo Dzeku, Ibisevica, Pjanica, Vladavica, Nadarevica, Salihovica, Rahimica koje Sliskovic nije imao. Stim sto je tada pod Bakom Misimovic jos igrao za Bochum, a sada je postao zgodinama pravi playmaker.
Tako da je ovo svega uspijeh nad neuspijehom iz proslosti.
Pravi uspijeh ce biti tada kada se kvalifikujemo na racun naseg obraza, sto opet nije pravi uspijeh.
ja kao Bosanac kazem isto tako sto onaj bhrvat pise, da nam drzava nije mutna nebi nam ciro bio selektor

ja ne znam sta vi hocete(vi koji ste protic cire).sta hocete kodru,koji nema ni ama bas nista trenerskog iskustva i vi hocete njega za selektora.prvo govorite on bi otjerao ove iz saveza ma karinu bi moju otjero(izvinite na rjecniku al sam morao).kako znate da bi ih otjerao ajde recite mi,dajte nesto,bilo sta.
on bi ko neku atmosferu stvorio,ma kakvu bi to on atmosferu stavorio da mi je samo vidjet nasto bi to licilo
on bi samo zavrsio kao i svaki drugi selektor koji nema razultata a to je OTKAZ i 100% sam siguran da ih kodro ne bi imao.govorite nase strucnjake na klupu pa gdjesu svi oni,kad ih se najvise trebalo da budu tu,nakon one utakmice na kosevu,nijedan nije dao otkaz pa vamo dosao da nam pomogne i zato tisu.
zato dajte podzite ciru i nase momke i uz Boziju pomoc smo sljedece ljeto u africi
on bi ko neku atmosferu stvorio,ma kakvu bi to on atmosferu stavorio da mi je samo vidjet nasto bi to licilo
on bi samo zavrsio kao i svaki drugi selektor koji nema razultata a to je OTKAZ i 100% sam siguran da ih kodro ne bi imao.govorite nase strucnjake na klupu pa gdjesu svi oni,kad ih se najvise trebalo da budu tu,nakon one utakmice na kosevu,nijedan nije dao otkaz pa vamo dosao da nam pomogne i zato tisu.
zato dajte podzite ciru i nase momke i uz Boziju pomoc smo sljedece ljeto u africi
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.