Teska srca izbaci majstora, jer ekipa nemoze trpiti dva maestra (Pjanic i Medunjanin) protiv Belgije.Dado je napisao/la:Momak hladno stavi Jajala ispred MedunjaninaKrivaja je napisao/la:Da bi "poderao" nekog kontrama, moraš imati pored brza oba beka, brza i oba krila. Ovde kod tebe je zastupljena samo lijeva strana, a desne nema nigdje, zato kontre ne bi prolazile, brzo bi skontali i "duplom markacijom" nas zaustavili...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: 07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
- provokatorII
- Kontakt:
Belgiju mozemo pobijediti, a ne moramo. Uglavnom, znam da Belgija nece pobijediti nas.
Kiprane rijesavamo u prvom poluvremenu, u drugom priliku treba da dobiju velicine tipa; Susic, Vancic, Grahovac...
Kiprane rijesavamo u prvom poluvremenu, u drugom priliku treba da dobiju velicine tipa; Susic, Vancic, Grahovac...
- provokatorII
- Kontakt:
samoposmatram je napisao/la:Teska srca izbaci majstora, jer ekipa nemoze trpiti dva maestra (Pjanic i Medunjanin) protiv Belgije.Dado je napisao/la:Momak hladno stavi Jajala ispred MedunjaninaKrivaja je napisao/la:Da bi "poderao" nekog kontrama, moraš imati pored brza oba beka, brza i oba krila. Ovde kod tebe je zastupljena samo lijeva strana, a desne nema nigdje, zato kontre ne bi prolazile, brzo bi skontali i "duplom markacijom" nas zaustavili...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Meni je smjesnije to sto vi reagujete na ove trolove koji sa fudbalom imaju veze koliko i Marica sa krivim kurcom.
-
- Kontakt:
begovic
vranjes spahic zuka seo
jajalo
mili pjana lulic izo
vedo dzeko
ja bih ovako nesto protiv Belgije,dobra odbrana,vrlo pokretljiv vezni red i napad koji svaskoj odbrani moze zabiti par komada
vranjes spahic zuka seo
jajalo
mili pjana lulic izo
vedo dzeko
ja bih ovako nesto protiv Belgije,dobra odbrana,vrlo pokretljiv vezni red i napad koji svaskoj odbrani moze zabiti par komada
-
- Kontakt:
imam igraca viska,pardon,znaci ovako ali bez Izeta
jos da Dzeko i Mire sutra odrade nesto konkretno i da u formi, optimisticno idemo na Belgiju i Kipar
Dobra ekipa, vrijedi probati, mozda ne skontaju sudijeMiiisssskeeBh je napisao/la:imam igraca viska,pardon,znaci ovako ali bez Izeta

-
- Kontakt:
mirzatele je napisao/la:Dobra ekipa, vrijedi probati, mozda ne skontaju sudijeMiiisssskeeBh je napisao/la:imam igraca viska,pardon,znaci ovako ali bez Izeta

Protiv Belgije ili: Begović-Vranješ, Zukanović (Šunjić), Spahić-Pjanić, Jajalo-Miličević, Lulić-Ibišević, Džeko ili Begović-Vranješ, Zukanović (Šunjić), Spahić, Kolašinac-Pjanić, Jajalo-Miličević-Višća (Hajrović), Lulić-Džeko.
Glory Glory Man United
- DragonGirl
- Kontakt:
Kad to nismo iskoristili u onoj magli protiv Irske, sumnjam da ćemo i sad.mirzatele je napisao/la:Dobra ekipa, vrijedi probati, mozda ne skontaju sudijeMiiisssskeeBh je napisao/la:imam igraca viska,pardon,znaci ovako ali bez Izeta

Da je bio Ibricic on bi uletio, kao što je onda sa klupe ubacio loptu da sprijeci kontru.DragonGirl je napisao/la:Kad to nismo iskoristili u onoj magli protiv Irske, sumnjam da ćemo i sad.mirzatele je napisao/la:Dobra ekipa, vrijedi probati, mozda ne skontaju sudijeMiiisssskeeBh je napisao/la:imam igraca viska,pardon,znaci ovako ali bez Izeta![]()

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- DragonGirl
- Kontakt:
Hahaha, to mi je bilo baš smiješno , sudija mu daje žuti a on palac gorePivopija je napisao/la: Da je bio Ibricic on bi uletio, kao što je onda sa klupe ubacio loptu da sprijeci kontru.

Cimi Pjanic Milicevic ispred njih vezni red.
Desno Scavi, lijevo Lula.
Desno Scavi, lijevo Lula.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ovog se ne sjecam.. ima li neko link ovog detalja ili sjeca li se na kojoj je utakmici tacno bilo?DragonGirl je napisao/la:Hahaha, to mi je bilo baš smiješno , sudija mu daje žuti a on palac gorePivopija je napisao/la: Da je bio Ibricic on bi uletio, kao što je onda sa klupe ubacio loptu da sprijeci kontru.![]()
![]()
![]()
- DragonGirl
- Kontakt:
To ti je bilo u Kaunasu, tamo negdje 88-89 minuta otprilike, ono kad smo bili kao na iglama čekajući kraj...FliX je napisao/la:Ovog se ne sjecam.. ima li neko link ovog detalja ili sjeca li se na kojoj je utakmici tacno bilo?DragonGirl je napisao/la:Hahaha, to mi je bilo baš smiješno , sudija mu daje žuti a on palac gorePivopija je napisao/la: Da je bio Ibricic on bi uletio, kao što je onda sa klupe ubacio loptu da sprijeci kontru.![]()
![]()
![]()

Minutaža za ovaj vikend,
Kod: Označi sve
Asmir Begović - nije igrao
Ibrahim Šehić
Jasmin Burić - nije igrao
Emir Spahić - 90 min.
Ognjen Vranješ - 90 min.
Mateo Sušić - Sheriff nije igrao ovaj vikend
Marin Aničić - 90 min.
Ervin Zukanović - nije igrao
Sead Kolašinac - 90 min.
Edin Cocalić - 90 min.
Toni Šunjić - sutra
Ermin Bičakčić - nije igrao
Miralem Pjanić - 82. min.
Senad Lulić - 85. min.
Mato Jajalo - 20 min.
Gojko Cimirot - 90 min.
Mario Vrančić - nije igrao
Haris Medunjanin - Maccabi nije igrao ovaj vikend
Tino Sušić - 46. min.
Edin Višća - 85 min. / 1 gol
Izet Hajrović - 45. min.
Danijel Miličević - nije igrao
Edin Džeko - ?? / 1 gol
Vedad Ibišević - 90 min. / 2 gola
Milan Đurić - 90 min. / 1 gol
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Lulic i Kolasinac asistencije, Milicevic i Bicakcic propustili utakmice zbog povrede. Vrlo dobra minutaza i ucinak za ovaj vikend.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Igraci su nam u top formi tako da svijetla obraza idemo da ih mlatnemo.
Istina, Džeko i Pjanić (naši ključni igrači) su odličnoj formi. Treba tu još dodati Lulića, Ibiševića, Višću, Kolašinca, Medunjanina, ne zaboraviti na Spahića, Vranješa, Zukanovića, Cimirota, Milićevića koji su svi redom standardni u svojim klubovima izuzez Zukanovića koji tu i tamo bude na klupi.
Jedino koji baš rijetko igra iz prvih 11 je Begović al' mislim da to u konačnici nije problem, bitno je da su ostali u odličnoj formi i da igraju u svojim klubovima i da možemo sastaviti početnih 11 koji su zaista u dobroj formi u zadnje vrijeme.
Jedino koji baš rijetko igra iz prvih 11 je Begović al' mislim da to u konačnici nije problem, bitno je da su ostali u odličnoj formi i da igraju u svojim klubovima i da možemo sastaviti početnih 11 koji su zaista u dobroj formi u zadnje vrijeme.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Gdje je okupljanje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.